μπορει να ειναι και ωραιος και ικανος. ανδρες προθυμοι για σεξ χωρις υποχρεωσεις, υπαρχουν ΑΠΕΙΡΟΙ. γιαυτο και κεραταδες υπαρχουν απειροι.
Printable View
Ασυνείδητα; Για τι ηλικίες μιλάτε;!
Δηλαδή μου λες οτι μια γυναίκα που θέλει να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια δεν της κόβει αρκετά ώστε να σκεφτεί πως μόλις κάνει οικογένεια και παιδιά θα χρειαστεί να κόψει κάποια από τα δικά της έξοδα (αν δεν έχει παντρευτεί τον Λάτση). Αν υποθέσουμε δηλαδή ότι έχουν σχέση δύο άτομα που δουλεύουν και οι δύο και παίρνουν από 700 ευρώ ας πούμε, η άλλη πιστεύει οτι με αυτά τα λεφτά, μετά την απόκτηση παιδιών θα συνεχίζει να μπορεί να ζει όπως ζούσε πριν που δεν είχε παιδιά και υποχρεώσεις. Και αυτό χρειάζεται ένας άντρας για να της μάθει οτι δεν μπορεί να το έχει.
Ε με συγχωρείς αλλά δεν μιλάμε για οποιαδήποτε γυναίκα, μιλάμε συγκεκριμένα για ηλίθια. Πριν παντρευτείτε θα χρειαστεί να την στείλεις και στο δημοτικό να πάρει το απολυτήριο και να μάθει απλή αριθμητική.
Δε μιλάμε απαραίτητα για ηλίθια. Μιλάμε για γυναίκα που είχε μάθει να ξοδεύει και δεν είναι εύκολο να το κόψει μαχαίρι.
Βασικά η όλη συζήτηση γύρω από το θέμα ξεκίνησε με τον χρήστη που ανέφερε πως ο άνδρας δε θα έχει δικά του έξοδα και θα δουλεύει μόνο για τη γυναίκα και το παιδί. Σε αυτή τη βάση αναφέρθηκα στο ότι ο άνδρας καθορίζει τις επιθυμίες της γυναίκας, δηλαδή της βάζει κάποια όρια. Το έγραψα κάπως άκομψα και παρερμηνεύθηκε.
Δεν εχει να κανει με αριθμητικη.Εχει να κανει με το πως μεγαλωσες και με γενικες γνωσεις για το πως βγαινει το χρημα.Οι γυναικες δε τα πανε καθολου καλα με την αποταμιευση και ειναι πρωτες σε σπαταλες σε πολλους τομεις.Νομιζω μπορουμε να συμφωνησουμε σε καποια πραγματα,οπως εγω συμφωνω οτι οι αντρες εγκεφαλικα ειναι πιο επιρρεπεις στο να απατησουν ετσι και οι γυναικες ειναι πιο επιρρεπείς στην σπαταλη(και στατιστικα επιβεβαιωμενο).
Βεβαια το αστειο ειναι οτι τον χαρακτηρα της γυναικας σχετικα με τη σπαταλη καποιοι αναλυτες των αγορων σε διαφορα κεντρα ψυχολογιας και αναλυσης της σκεψης τον ηξεραν ΠΟΛΛΕΣ δεκαετιες πριν.Ποτε η χαρα μιας απελευθερωσης δε γινεται τυχαια μεσα απο ''αγωνες''(λολ).Δεν ειναι τυχαια εξελιξη το οτι οι γυναικες γινανε ανεξαρτητες δυναμικες κτλ,ειναι πολυ καλα πληρωμενη και σχεδιασμενη στρατηγικη που εχει να κανει με το οικονομικο συστημα.Και δυστυχως αυτα τα μαθαινουμε 5 και 6 δεκαετιες μετα.
Γι αυτο φυσικα δε συμφωνω και με την αποψη του SB οτι ο αντρας θα βαλει μια σειρα στα οικονομικα της γυναικας απ τη στιγμη που η πορεια της κοινωνιας χαράσσεται διαφορετικα.
Μεγαλωσα σε σπιτι με τερμα σπαταλο πατερα και μητερα που εκανε και κανει ουσιαστικα κουμαντο στα οικονομικα. Ο πατερας μου για καποια χρονια δουλευε 2 δουλειες και μεγαλωσε σε φτωχη οικογενεια με πατερα που δουλευε ολη μερα για να εχουν να φανε. Δεν ειναι οτι δεν ξερει πώς βγαινει το χρημα. Ξερει. Αλλα ηταν και ειναι σπαταλος. Δεν ξερει να κανει διαχειριση, δεν ξερει να βαζει προτεραιοτητες, ειναι γενικα επιπολαιος και επειδη εχει και πολλες ανασφαλειες του αρεσει να σπαταλαει για να κανει φιγουρα(απωθημενα..)
Το να εισαι ή να μην εισαι σπαταλος δεν εχει να κανει με το φυλο σου.
Κραταω τη δικη σου εξαιρεση...εχω και λιγες δικες μου πανω σ αυτο που λες(αντρας σπαταλος...γυναικα οχι).Αλλα μιλαω για την πλειοψηφια.Κανε μια βολτα στα μαγαζια και πες μου τα φυλα που βλεπεις.Ελα μαζι μου οταν θα παω ΙΕΚΑ να παρω ενα πραγμα που χρειαζομαι κα ινα χω παρεα την αδερφη μου και φιλες της που ΔΕΝ ηρθαν για να ψωνισουν κατι(απλα για την παρεα) να δεις πως φευγουν με 10 σακουλες πραγματα.
Δεν αρνουμαι οτι το μαρκετινγκ εχει πολυ περισσοτερα χρονια στοχο τη γυναικα απο ο,τι τον αντρα(τα τελευταια χρονια ξεκαθαρα στοχευει και τον αντρα...), παρολαυτα δε θεωρω οτι ειναι θεμα εμφυτης εκ γεννετης τασης προς σπαταλη.
Θα το δεις αυτο συγκρινοντας αντρες και γυναικες στο σουπερ μαρκετ για αγορα ειδων πραγματικης αναγκης, ο αντρας κοκομπλοκο, ο,τι βρει μπροστα του, ο,τι ειδε στη διαφημιση. Η γυναικα θα συγκρινει τις τιμες απο 4 διαφορετικα σουπερ μαρκετ, θα ξερει τι να παρει απο το καθενα και τι να μην παρει, πότε η προωθηση ειναι μουφα και ποτε οχι και πολλα άλλα που συμμαζευουν κατα πολυ τελικα το οικογενειακο μπατζετ.
Οσο για τα εξοδα των αντρων, αν υποθεσουμε οτι μιλαμε για αντρες που δεν ασχολουνται ιδιαιτερα με το λουκ τους(ειναι ολο και περισσοτεροι) τοτε τα εξοδα τους μπορει να ειναι ακομα πιο ακριβα απο τα φουστανακια, τα νυχια, τα μαλλια της γυναικας.
Γκατζετ, βιντεο γκεημς, μηχανες, αμαξια, βελτιωσεις, συλλογες, εκδρομες με μηχανες, αγωνες, μινιατουρες, υπολογιστες γκεημινγκ με ολα τα παρελκομενα και δεν τελειωνει η λιστα.
Μα μιλάς για συγκεκριμένα πράγματα! Ναι αν πας στα ΙΚΕΑ, στα χοντος, στα εμπορικά με ρούχα, παπούτσια, τσάντες κτλ φυσικά και θα δεις περισσότερες γυναίκες να ψωνίζουν! Αντίστοιχα αν πας στα καζίνο, στα πρακτορεία οπαπ, στις αντιπροσωπείες αυτοκίνητων κτλ θα δεις περισσότερους άντρες!
Στις εξαιρέσεις βάλε και την δική μου οικογένεια. Μια ζωή η μάνα μου κρατούσε τα οικονομικά του σπιτιού, ο πατέρας μου αν και δεν θα τον έλεγα σπάταλο, επιπόλαιος στα λεφτά είναι σίγουρα, είναι ικανός αν τον στείλεις σουπερμαρκετ για ένα απορρυπαντικό να κουβαλήσει όσα χωράει το αυτοκίνητο χωρίς ποτέ να προσέχει τιμές, να συγκρίνει κτλ. Το σπάταλος ή όχι δεν έχει να κάνει με το φύλο, έχει να κάνει με τον χαρακτήρα.
Συγκεκριμένο παράδειγμα προ ημερών. Η μάνα μου έξαλλη, γκρίνιαζε για τον πατέρα μου, την ρωτάω τι έγινε και μου λέει το εξής : τον είχε στείλει να αγοράσει μια μπουκάλα για το γκαζάκι που φτιάχνουν καφέ, πήγε μόνο σε ένα συγκεκριμένο μαγαζί που έτυχε να μην έχει το γκάζι που ήθελε και τι έκανε; Πήρε καινούργιο γκαζάκι!!! 30 ευρώ παρακαλώ, γύρισε σπίτι και τον έψελνε για καμιά ώρα η άλλη χαχαχαχα