https://youtu.be/PuhLp7q8efs
Printable View
elis «φτωχομπινέ της διπλανής πόρτας», μήπως μπορείς να με κατευθύνεις για τη χρήση του φόρουμ γενικά; είναι κάποια πράγματα που δεν τα βρίσκω, Πχ δεν λαμβάνω ειδοποιήσεις όταν κάποιος απαντά σε μια ανάρτηση, και δεν ξέρω με ποιο τρόπο στέλνουμε ή λαμβάνουμε προσωπικά μηνύματα... μπορείς να μου στείλεις ένα πμ δοκιμαστικά Πχ??
Οχι αγαπη μου τα ιδια ξερουμε εμεισ οι δυο κι ευχαριστω που μου απευθυνθηκεσ εισαι υπεροχη
Κι ευχαριστω που νευριασεσ
Νομιζα ησουν μια γνωστη μου
Παιδακια ειστε κ να με σκοτωσετε παλι το ιδιο θα λεω φλωροι κ παιδακια
Προς το παρόν γράφω ακόμα δεν ασχολούμαι με κατι ιδιαίτερο αλλα βγαινω αρκετά έξω
Τι αλλο να κανεισ βρεσ κ καμια δουλεια για να εχεισ λεφτα
Εχω βρει δουλειά αλλα αυτο το πράγμα δεν λέει να με αφήσει.ολα γενικά μου πάνε καλα και αυτο προσπαθεί να κανει το αντίθετο
Ψεματα σου ειπαν ο πατερασ μου ειναι εχθροσ μου απο τοτε που γενηθηκα εγω τον εκτιμησα αλλα αυτοσ με εχει για σκουπιδι
Φίλε δεν ξέρω τι λες δεν μπορώ να καταλάβω αν δεν θες να βοηθήσεις μην απαντάς
Φιλε εχουμε πολεμο οι φλωροι που τουσ ειπε η μαφια οτι ειναι μαγκεσ με τουσ αληθινουσ που δουλευουν απο 7 χρονων και τουσ γνωρισαν ολουσ πριν καν ακομα αυτοι βγουν απο το αυγο
Για να σ δωσω να καταλαβεισ ειναι μια γυναικαρα πανεμορφη που την ερωτευτηκα κι αντι για ερωτα ηθελε πολεμο πολυ λυπαμαι αλλα εγω την αγαπησα οποτε τησ ανηκω θελει δε θελει
Ειστε βουτηρα ολοι η νεολαια μεσα σασ δεν ειστε σκληροι αυτοσ που περασε δυσκολα γινεται πετρα η καρδια του δεν τον νοιαζει ζησει πεθανει ακομα και να κανεισ πολεμο και να εχεισ εχθρουσ ειναι αδυναμια