πρεπει να διαλεξεις βασικα αναμεσα στην αποθητικη εικονα και το αποθητικο μυαλο γιατι το δευτερο μιαζει καλο αλλα στη πραξη δε κανει για τιποτα
Printable View
πρεπει να διαλεξεις βασικα αναμεσα στην αποθητικη εικονα και το αποθητικο μυαλο γιατι το δευτερο μιαζει καλο αλλα στη πραξη δε κανει για τιποτα
Αλεξανδρος το ξερω..κι εγω εγκεφαλικη ειμαι ..
Οσο για την ανεργια,whyalwaysme?, σιγουρα ειμαι σε πλεονεκτικη θεση.Σιγουρα μου αξιζει κατι καλυτερο εργασιακα,μιας και εχω κοπιασει για το πτυχιο μου.Απλως,επεστρεψα στην δουλεια που ειχα πριν 1μιση χρονο,διοτι γνωριζω καλα το περιβαλλον και τα καθηκοντα.Και περνουσα και περναω ομορφα.εχω βαλει στοχο να κανω μια καλη καβατζα και να κανω βηματακια ανεξαρτησιασ σιγα σιγα απο το σπιτι...
Σε ευχαριστω!μακαρι..
Ρε χαζεμενεσ γλυκαθηκατε όλες από τις δυσκολίες θα μας τρελανεται μυαλό δεν έχετε τα λεφτά που έχετε να τα δώσετε στο φιλαράκι σας ξαφνικά ο χαζός έγινε έξυπνος τώρα το θυμηθηκατε Μαρία συνελθε
Ελις δε σε καταλαβαινω .. :/
οπιος κανει το χαζο ειναι εξυπνος ενοεις.
Myra μου, να μεινεις μονη σου οσο πιο γρηγορα γινεται.... αν υπαρχει αρρωστημενο οικογενειακο περιβαλλον, τρεξε μακρυα.... συγγενεις? Φιλη που μενει μονη της για αρχη? Μια καλη θεια? Αληθεια κοριτσαρα μου, εισαι 24 κι ακουγεσαι 54.... χωρις παρεξηγηση.... στα λεω εγω που ζω μονη μου απο τα 18.... μακρυα κι οσο θελεις πηδα που λεει κι η παροιμια..... Κι αν θελουν οι δικοι σου να ειναι διπλα σου, θα ειναι οπου κι αν πας.... η αποψη τους για οτι σου συμβαινει ποια ειναι???? Οσο για τον φιλο σου, σε στηριζει? Σε βοηθαει? Και κοιτα....η ομορφια ειναι υποκειμενικη..... εμενα για παραδειγμα δεν υπηρχε σχεση μου που να ηταν ο αλλος πιο ψηλος! Ελεος δηλ!!!!! Χαχαχαχα..... Και κανε οσο πιο πολυ σεξ μπορεις! Κι αν δεν σε εκφραζει ο δικός σου πηγαινε παρακατω....αν νοιωθεις οτι σε τραβαει πισω, πες του αντε γεια!!! Στα 24 μου καθε βραδυ εβγαινα και 8 δουλευα και παλι το ιδιο καθε μα καθε μερα! Κι ειδικα καλοκαιρι.....χιουχουυυυυυ!!! !!! Τα φιλια μου!
Ναι βρε συ.... στην Αθηνα σπούδαζα και εργαζομουν ταυτοχρονα και μετα το τελος της σχολης μου εκανα 2 δουλειες.... διαγνωστικα με καρκινο και μονο η βιοψιες μκυ εκαναν 1000αρικα....
Ειρωνεια για την εκφραση μου???? Απλα αν δεις τα μνμ μας φωρα πκυ αισθανομαι κι εγω λιγο καλυτερα της μιλαω πιο ανοικτα και απλα προσπαθω να της δειξω πως αν και μονο αν εμεις θελουμε το οτιδηποτε το μπορουμε!
Ωραια...ακουγομαι σαν 54 χρονων ε;...
Κι εγω παντα πιο ψηλη ειμαι .
Εννοειται πως με στηριζει στο επακρον :) ..αυτο ακριβως που λες το χω σκεφτει κ εγω.ισωσ δεν ειμαστε ολοι για ολα.δε μου λειπει το ξενυχτι.θα το κανω αμα λαχει.θεμα επιλογων ειναι..
Στη συγκεκριμενη περιπτωση ειμαστε ισα τωρα με το αγορι μου.Αλλα γενικα υπαρχει ενα κομπλεξ.Αισθανομουν παντα οτι αυτο με κανει να φαινομαι σε ο,τι γκομενο ειχα, οτι ειμαι μεγαλυτερη σε ογκο