Η συγκεκριμένη δεν νομίζω ότι πολυυπάρχει στο youtube και στο διαδίκτυο γενικότερα ,αλλά θα σου πω ένα πράγμα.Για μένα αποτελεί ημέρα ορόσημο στην ζωή μου ,η μέρα που τυχαία ενώ βρισκόμουν στο βιβλιοπωλείο Πολιτεία κοντά στη Νομική ,έπεσε στα χέρια μου τυχαία το βιβλίο της The Drama of Being a Child ...Πρόσεξε τι θα σου πω...Από το εξώφυλλο και μόνο που διάβασα έγινε ένα μεγάλο κλικ μέσα μου και αισθάνθηκα ότι πέφτει φως στο τούνελ !Ναι από το εξώφυλλο όσο παράδοξο και αν ακούγεται!Ειλικρινά, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και κάνε την αρχή να αγοράσεις το συγκεκριμένο βιβλίο όσο δύσκολο και να σου φαίνεται γιατί η ανταμοιβή θα είναι υπερκαταστοπλάσια της προσπάθειας που κατέβαλες .Τα προβλήματα σου δε ξεκίνησαν ούτε στο γυμνάσιο ,ούτε στο λύκειο και το γεγονός ότι πιστεύεις κάτι τέτοιο είναι μέρος του προβλήματος που δεν μπορείς να λύσεις ,δηλαδή την ακριβή ρίζα του κακού στα θέματα σου .Ειλικρινά εύχομαι να μπορέσεις να φωτίσεις και εσύ το τούνελ σε κάποιο βαθμό όπως εγώ ,όμως αυτό προυποθέτει να βρεις τη ψυχική δύναμη να ξεκινήσεις από κάπου!!Σου μιλά ένας άνθρωπος που δεν έβρισκε και αυτός για καιρό νόημα στην ζωή του και ενέργεια για την καθημερινότητα του και που μεγάλωσε όπως και εσύ σε καταπιεστικό περιβάλλον ,(πολύ λιγότερο βέβαια σε σύγκριση με το δικό σου!!)