Originally Posted by
Kostas_14
Μίλιβα, δεν ξέρω το κατά πόσον έχεις συναναστραφεί με τους άντρες, ερωτικά ή φιλικά, κυρίως φιλικά, αλλά οι άντρες στην πλειοψηφία τους έτσι είναι. Είναι η αντρική φύση. Όταν προσεγγίζουμε μια κοπέλα, δεν την προσεγγίζουμε επειδή μας άρεσε η προσωπικότητά της κλπ. δεν την ξέρουμε καν έτσι κι αλλιώς (αν είναι άγνωστη), αλλά κυρίως γιατί είναι γυναικάρα και το δείχνει. Εμένα εκείνες μου αρέσουν, που επιδεικνύουν την θηλυκότητά τους. Είναι κάτι σαν ερωτικό κάλεσμα. Βλέποντας με τέτοια συμπεριφορά, υποσυνείδητα, προσπαθούμε να την "ρίξουμε", ο κάθε άντρας με τον τρόπο του.
Μπορεί να σου φαίνεται, σεξιστικό, φαλλοκρατικό κλπ. και κατά βάθος είναι, αλλά οι άντρες έτσι λειτουργούμε. Άλλος πιο χαλαρά, άλλος πιο σκληρά. Τα λεγόμενα "μαγκάκια" ή "κακά" παιδιά, όπως ονομάζονται, έτσι λειτουργούν 100%. Βλέπουν την γυναίκα, ως τρόπαιο που πρέπει να κατακτήσουν, όχι επειδή έχει ανάγκη το σεξ ή οτιδήποτε άλλο, αλλά για να δείξει στους υπόλοιπους ότι μετράει σαν άντρας, κατακτώντας τις γυναίκες. Με την δήθεν μαγκιά του οκ, αλλά το κάνει και πετυχαίνει.
Αν πω για εμένα, αν και έκανα παρέα με τέτοιους τύπους λίγο, δεν με ελκύουν αυτοί οι τρόποι, εγώ είμαι πιο άμεσος στο φλερτ, την κοιτάω, με κοιτάει (προσοχή εδώ πρέπει να υπάρχει διάκριση, αν απλά σε κοιτάει ως περαστικό ή αν σε κοιτάει κάπως διαφορετικά), τότε αφού το καταλάβω, πάω να την γνωρίσω. Έχω πιάσει κουβέντα με άγνωστες στον δρόμο, δεν με πτοεί.
Απλά στα είπα αυτά, για να δεις πως λειτουργούν οι άντρες. Μην πεις μόνο πως "οκ, υπάρχουν και εξαιρέσεις", εξαιρέσεις πάνω σε αυτό το θέμα, δεν υπάρχουν. Μπορεί να μην το δείχνει ένας άντρας, μπορεί να σου φανεί ο πιο καλός άντρας, σαν προσωπικότητα, χαρακτήρας κλπ. και μπορεί να είναι όντως, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού του, έχει αυτό που έχουμε όλοι οι άντρες, να "ρίξει" την κοπέλα. Σε όλους τους άντρες ανεβαίνει λίγο το "εγώ" μας έτσι.