Πίστευεις ότι πρότυπο της (της γυναίκας σου) είναι η μάνα της που γενικά κουμαντάρει τα πάντα;
Printable View
Πιστευω οτι ειδε την μανα της σαν λυση στο προβλημα μας, δηλαδη να μεγαλωσει το παιδι μας και να της παρεχει την αγαπη που εγω νομιζε οτι δεν της δινω.
Άρα κάπου καταλήγουμε σιγά σιγά.
Γεια σου φίλε , ο δικηγόρος έχει δίκιο, η ιστορία μεταξύ σας φαίνεται τελειωμένη αισθηματικά. Άρα σκέψου το μέλλον που θες να έχεις με το παιδί σου από δω και πέρα και αυτό σημαίνει τυπικό διαζύγιο και τυπικές σχέσεις μετά.
Και συνεχίζεις τη ζωή σου
'of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice'
Γεια σου geodim,
Ναι ναι το συνηδοτοποιησα. Σας ευχαριστω πολυ εδω στο φορουμ, αρχισα να συνηδητοποιω οτι δεν υπαρχει τιποτα πλεον με την πρωην συζυγος να μας ενωνει.
Το δικαστικο και το πως θα καταφερω να βλεπω το παιδι τωρα ειναι αλλουνου παππα ευαγγελιο.
εγω νομιζω οτι απλως δεν ετρωγε η ιδια και δεθα ειχε και πολυ γαλα και μπορει να μη το καταλαβε
τα εχεις παρει ολα πολυ βαρια και δε ξερω αν ειναι ετσι μαλον δε μπορει να το μεγαλωσει επειδη δεν εχει την υπομονη θυμασαι που σου ελεγα για οικιακη βοηθο στη αρχη οπως βλεπεις πεφτω πιο κοντα στο σκεπτικο της
αγαπη δε ξερω αν υπαρχει σε ενα πλανητη με λαβα στο πυρινα του
Ναι αλεξανδρε. Η ουσια ειναι οτι εφυγε πλεον και συμβιβαζομαι σιγα σιγα με την ιδεα. Τον λογο για τον οποιο την κοπανησε, ειμαι σιγουρος οτι ειναι ενας συνδυασμος των οσων εχουμε συζητησει. Κριμα πλεον, αρχιζω και λυπαμαι τον εαυτο μου γιατι τωρα καταλαβαινω οτι η οποια προσπαθεια απο μενα ηταν ασκοπη και πολυ ηταν απαραδεκτο να μου αποριπτει ευθυνες και να φορτωνω τον εαυτο μου τυψεισ.
Πωπω! Αυτό το κόλλημα με τον θηλασμό τον έχουν πολλές μητέρες. Μερικές αισθάνονται και πιο "καταξιωμένες" κάνοντας αυτό.
Από ένα σημείο και μετά είναι συμπλεγματικό και επικίνδυνο. Εγώ έχω γνωστή μου που το παιδί της έφτασε στον θάνατο και δεν του έδινε γάλα σκόνη. Το παιδί νοσηλεύτηκε σχεδόν είκοσι ημέρες! Κι αυτή έχει ένα σωρό ψυχολογικά άλυτα.
Έχουν και κάποια σελίδα στο fbπου είναι πολλές της ίδιας άποψης που θεωρούν τον θηλασμό την μόνη υγιεινή καθ φυσική πηγή τροφής του ανθρώπου μέχρι... σχεδόν τα 7-8!
Και μπορεί μεν να είναι φυσικός τρόπος, όμως στην φύση υπάρχει και η λεγόμενη "φυσική επιλογή". Αυτό σημαίνει οτι οι πιο αδύναμοι οργανισμοί (τα πιο αδύναμα παιδάκια) απλά δεν επιβιώνουν και δεν αναπαράγουν τα αδύναμα γονίδιά τους! Παλιά, μια γυναίκα γεννούσε 10 παιδιά και επιβίωναν τα 3-4! Κι αυτό μέσα στην φύση είναι!
Και η γυναίκα που έχει π.χ. λιγότερο γάλα δεν θα επιβιώσουν τα παιδιά της (και επομένως τα θηλυκά παιδιά της) για να αναπαράξουν το ελαττωματικό γονίδιό της (παραγωγή ανεπαρκούς ποσότητας γάλακτος).
Ε, συγγνώμη, αλλά από τα αρχαία ακόμη χρόνια αυτό το διόρθωναν οι άνθρωποι με ξένο γάλα από γυναίκα-"τροφό". Τότε να αφήναμε την μητέρα φύση να επιλέξει και στις ασθένειες ποιός θα ζήσει. Γιατί να επεμβαίνουμε με τους γιατρούς;
Τέλος πάντων,εγώ πιστεύω οτι η γυναίκα σου είναι ανώριμος άνθρωπος και ανέτοιμος να αναλάβει ευθύνες. Μπορεί και να ήταν και λίγο "καλομαθημένη" από το σπίτι της.
Αργότερα είμαι σίγουρη οτι θα το μετανιώσει αυτό που κάνει τώρα, αλλά θα είναι αργά.
Εσύ θα προχωρήσεις την ζωή σου, δεν έχει νόημα πλέον να είσαι μαζί της.
συνηθως οταν καποιος ειναι προσωπικοτητα των ακρων και ειναι προορισμενος να φτασει ψηλα ειναι σχεδον σιγουρο οτι ο τροπος που θα ερθει στο κοσμο θα ειναι αρκετα ασταθης γι αυτο και υπαρχουν φιλανθρωπικοι οργανισμοι που αναλαμβανουν τη προστασια αυτων των παιδιων χωρις φυσικα να το παραδεχονται
Κασσανδρα αυτα που λες τα σκεφτεται ενας λογικος ανθρωπος. Δεν ειναι ομως ολως λογικοι και για αυτο ειμαι εδω που ειμαι.
Εγω μια χαρα πηρα την απαντηση μου σημερα σε ολα τα ερωτηματικα που ειχα για αυτη την γυναικα. Ζητησε διατροφη επιπεδα Αλιμονου Βαρδινογιαννη σημερα απο μενα! Δεν νομιζω να χρειαζεται να αναλυουμε πλεον την κατασταση, ετσι δεν ειναι;; Ειναι φως φαναρι τι θελει.
Αδερφε με παρατησε η γυναικα μου κι εκανα περιουσια καλυτερα θα εισαι οσο εχεισ λεφτα και δουλευεισ το παιδι δικαιουται 400 ευρω τα αλλα που θα σου τρωγε για ανοικοδομηση για να μη σε χασει θα ηταν περισσοτερα γλυτωσεσ φιλε γλυτωσεσ οικονομικα συναισθηματικα θεσ διορθωμα αν θεσ κανε ψυχοθεραπεια αυτα
Γεια σου ελισ. Ξερεις λιγο πολυ ποσο διατροφη δικαιουνται παιδια ας πουμε μεχρι 5 ετων απο την μερια του πατερα;;
400 ευρω νομιζω
Και τοσα να ναι καλα ειναι σε σχεση με αυτο το νουμερο που ακουσα εγω.