Originally Posted by
giorgos panou
Αποστολια ,απο τα συμφραζομενα σου δειχνεις κοπελα με ενδιαφερον αισθηματικο κοσμο οπου ομως οι πραξεις σου τον αδικουν! Δεν ξερω εαν εχει να κανει με το αγχος του χρονου που σας πιανει εσας τις γυναικες ε αυτες τις ηλικιες, η εχει να κανει απλα με το συναισθημα της ανασφαλειας η ασφαλειας οπου νομιζεις οτι ενας ανδρας της "ασφαλειας" ενας ασφαλιτης δλδη θα στο λυση αυτο!
Αποψη μου ειναι αυτο που σου λεει η Σονια, ξεκαθαρησε τα πραγματα χωρις βιασυνη ,εξαλου δεν ειναι ντροπη να μεινεις για λιγο χωρις συντροφο! απεναντιας θα σου κανει καλο νομιζω, να ξανα βρεις τις φιλες σου, να νιωσεις λιγακι αυτονομη! ολα αυτα θα σου δημηουγησουν πολυ καλητερα κριτιρια για τον μετεπειτα συντροφο σου.
Προσωπικα θα σταθω στο θεμα του αστυνομικου, στα αλλα νομιζω οτι οι συμφορμητησσες εδω περα εχουν πολυ πιο καλη γνωμη απο την δικη μου να σου παρεχουν.
Ο αστυνομικος Αποστολια μου δεν ειναι αυτο που νομιζεις, ξεκιναμε με το οικονομικο , εχεις ιδεα ποιος ειναι ο μισθος του? θα ειναι παντα στα τριψιφια νουμερα κι θα ξεπερασει το χιλιαρικο μετα τα 40 του, οπου θα πρεπει να κανει αρκετα εξτρα, θα πρεπει να μετακομησετε μακρια για να παρει καποια παραπανω! αποτελλεσμα ειναι αρκετοι αστυνομικοι να καταφευγουν στο λαδωμα! κι στην παρανομια , θα θελεις να εχεις εναν τετοιο ανθρωπο "με κυρος" διπλα σου? οπου φανταζεσαι το λαδωμα του μπατσου τι θα ειναι ? Ας παμε στα ψυχολογικα τωρα, οι αστυνομικοι λογο της φυσης του επαγγελματος τους εχουν κορεσμο με την βια, θα σου ελεγα να εισαι ετοιμη να δεχεσαι που και που καμια σφαλιαρα στα χαλαρα, οσο για το ποιο ψυχολογικο υποβαθρο ανδρων διαλεγουν αυτο το επαγγελμα μαλον δεν το γνωριζεις , θα στο πω με απλα λογια ,επειδη το εχω ψαξει αρκετα το θεμα.Λοιπον ειναι οι ανδρες που εχουν ως εμφητο τον ηρωισμο και την συνησφορα τους στο κοινο καλο, μετα ειναι οι ανθρωποι οπου εχουν εμφητο την αναγκη για μια σταθερη δουλεια, οπου δεν θα εχουν μεγαλο μισθο αλλα και δεν θα πηνασουν πωτες, ανθρωποι ομως που θα δεχτουν να εκτελουν εντωλες σε ασχημη και προσβλητικη πολλες φορες κατασταση υποχρεωμενοι να εχουν το κεφαλι κατω,-αυτοι η κατηγορια ανθρωπων ομως πολυ σπανια το ανεχετε, το συγκρατει και καταφερνει να μην τον επιρεασει ψυχολογικα! δυστυχως συνηθς ξεσπαν σε ατομα πιο ανησχιρα, σε ατομα που δεν φταινε! τελος ειναι η κατηγορια των ανθρωπων που νιωθουν μια ηδωνη με την εξουσια που τους προσφερει η στολη τους! μια αρρωστημενη κατασταση οπου παρανομος η κρατικη μηχανη την κρυβει αφου την εξυπερετει! αυτοι οι ανθρωποι που στις κοινωνικες τους συναλαγες ειναι ευγενικοι ,ειδικα με τις γυναικες, αφου ξερουν οτι πολλες γυναικες σεξουαλικα λατρευουν τις στολες, ετσι λοιπον και οι ιδιοι εκμεταλευωντε αυτο για το σεξ και μονο! Τυχερες ειναι αυτες οι γυναικες σε αυτην την κατηγορια! διοτις αν τους τυχει να τους παντρευτουν τις περημενει μια κολαση εντος των πυλων! ειναι αμετριτα τα παραδηγματα ενδοοικογενιακης βιας απο αστυνομικους! και πολυ δυσκολα μια γυναικα τετοιοι ανδρα να βρει δικαιωσυνη!Αυτοι οι ανθρωποι ειναι αρρωστοι με την εξουσια, νιωθουν την υπαρξη τους ως ατομα μονον μεσα απο την ασκησει εξουσιας προς τους συνανθρωπους τους οπου τους βλεπουν παντα ως κατωτερους! αφου θεωρουν την ιεραρχια κατις ιερο! βαζωντας και τους εαυτους τους μεσα σε αυτην την βαθμιδα! δυστυχως επειδη αυτοι οι ανθρωποι πολλες φορες ειναι τυφλα πιστοι στους ανωτερους τους ,το συστημα τους χαριζει πολλες παρανομιες τους! Ειναι ανατριχιαστηκα τα στοιχει οπου βγηκαν περιση με την ψυχολογικη υγεια των ενεν εργεια αστυνομικων!! Προσεχε πολυ Αποστολια μου, επειδη φενεσαι πολυ ευαισθητο πλασμα κυνδηνευεις να πληγεις ανεπανορθοτα απο τετοια πλασματα! εκτως αν εισαι τυερη και η σχεση σας παραμηνει στο σεξουαλικο! δυστυχως γνωριζω ακομα και εγω ο ιδιος αρκετα παραδηγματα απο αστυνομικους οπου οι γυναικες και τα παιδια τους ζουν μια κολαση! θεωριτικα για τους ψυχειατρους λεγετε οτι ειναι το επαγγελμα με την χειρωτερη οικογενειακη υγεια για τα παιδια!