Originally Posted by
gsdm
χαρούμενη; δεν ξέρω ειλικρινά. επειδή ακόμα και αν με πάει μια βόλτα, θα θυμηθώ ότι έχει πάει και με την φίλη του. πρόσφατα ανακάλυψα ότι είχε στείλει στάτους μέσα στη νύχτα και μερικές μέρες αργότερα μια φωτογραφία του, τα είχε σβήσει φυσικά απλά είχε τραβηχτεί στιγμιότυπο οθόνης και δεν το είχε καταλάβει . Πόσα δεν έχω δει άραγε;
υπάρχουν στιγμές που είμαι χαρούμενη δίπλα του, αλλά θα κάνει κάτι και η χαρά θα γίνει λύπη. Δεν τον πειράζει αν θα χωρίσουμε επειδή είναι κύριος όπως λέει και λέει πάντα την αλήθεια. και ότι εγώ φταίω. όμως όσες φορές του απέδειξα ότι μου λέει ψέματα δεν το κάνει καλά. πριν ένα μήνα, έβγαλε φωτογραφία με την φίλη του και την ανέβασε αυτή χωρίς να τον κάνει tag για νά μήν την δω εγώ, την είδα όμως και έβγαζε ψεύτες τα μάτια μου. Τον αγαπώ στα αλήθεια, δεν ξέρω τι του βρήκα, πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο, απλά έχει μάθει στις γυναίκες που δρουν υπόγεια, που κάνουν τους άντρες τους ότι θέλουν χωρίς να το πάρουν χαμπάρι και νομίζουν ότι έχουν το πάνω χέρι. εμένα όμως μου αρέσουν τα ντόμπρα, ότι με ενοχλεί το λέω στα ίσα, δεν κοιτάω να το περάσω με τρόπο . Δεν ξέρω τι μέλλον θα έχουμε, αν έχουμε. με ενοχλεί ότι δεν παραδέχεται. Κρίνει την δική μου συμπεριφορά, χωρίς να παραδεχτεί ότι αυτός την καλλιέργησε. Τον πρώτο σύζυγο δεν τον αγάπησα, παντρεύτηκα μικρή από ένα πείσμα και το μετάνιωσα αμέσως.