Originally Posted by
Georgewww
Κοιτα, επειδη ο κοσμος δεν ειναι τελειος, θα πω το εξης (και με κινδυνο να με κατηγορησουν παλι .. αλλα δε με νοιαζει)...
Κοιτα την εμφανιση σου, δε ξερω φυσικα πως εισαι .. αλλα πολλες φορες οταν εχουμε τα "θέματά μας" παραμελουμε λιγο τον εαυτό μας και γινεται φαυλος κύκλος. Δεν εννοω βαψιματα και γοβες κτλ αυτα εχουν ελαχιστη εως καθολου αξια (και μερικες φορές αρνητικη) εννοω κυρίως κιλά σωμα, καμια τριχα κανα φρυδι, απλα πραματα που θα σε κανουν να δειχνει νορμαλ και οχι πολυ ταλαιρωπη. Κακά τα ψέματα οταν δε ξερει καποιος.. μονο απο την εμφανιση κρινει. Είσαι πολυ νεα οποτε μπορεις να κανεις πολλά.
Η αληθεια ειναι οτι μετα απο καποια ηλικια εχουμε λιγες επιλογες (γιαυτο και εχω thread "που πηγαν οι 30+ γυναικες", αναφερόμενος στην πόλη μου - επαρχία/ες) γιαυτο πρεπει να βγαινουμε πιο πολυ, να δουμε μερη που συχναζουν οι στην ηλικια μας και να ημαστε ισως πιο τολμηροι.
Ο χαρακτηρας παντως που αποφευγουμε οι αντρες (τουλαχιστον απο τον δικο μου κυκλο, αυτο βλεπω, νομιζω ισχυει για αντρες που θελουν σοβαρη σχεση) ειναι αυτες που εχουν ψωνισμενο στυλ, βλεμα ρουχα φβ ομιλια κτλ τα παντα οτι παραπεμπει σε ψωνισμενο .... μπλιαξ, που θελουν να φανουν, να δειχτουν κτλ. οποτε το δικο σου το στυλ οσο εχω καταλαβει ειναι μια χαρα για να εμπνευσει ενα καλο παιδι να σουρθει.