Printable View
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Ναι φυσικά και στον θρόνο σου!!! Άρχοντας http://www.quickmeme.com/img/fb/fb48...deff5bc8f5.jpg
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? http://www.quickmeme.com/img/fb/fb48...deff5bc8f5.jpg Δε μπορώ να αντισταθω σε αυτή την ομορφαδα. Ασε που νομίζω ότι σου πέφτω λίγη!!
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Δε μπορώ να αντισταθω σε αυτή την ομορφαδα. Ασε που νομίζω ότι σου πέφτω λίγη!! Χαχαχαχααχαχαχα (Troll mode off ξανά) Να σαι καλά κορίτσι,χρειαζόμουν λίγο γέλιο σήμερα.
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Χαχαχαχααχαχαχα (Troll mode off ξανά) Να σαι καλά κορίτσι,χρειαζόμουν λίγο γέλιο σήμερα. Ναι συνήθως ειμαι ο καραγκιοζης της παρεας.... [emoji23][emoji23][emoji23]Φέρνω και λίγο
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Ναι συνήθως ειμαι ο καραγκιοζης της παρεας.... [emoji23][emoji23][emoji23]Φέρνω και λίγο Έλα ρε,μην μιλάς ετσι για εσένα.
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Έλα ρε,μην μιλάς ετσι για εσένα. Α όλα και ολα. Μου αρέσει ο αυτοσαρκασμος δε θα τον κοψω στα γεράματα. Ένας φίλος με φωναζε σουργελιδι
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Α όλα και ολα. Μου αρέσει ο αυτοσαρκασμος δε θα τον κοψω στα γεράματα. Ένας φίλος με φωναζε σουργελιδι Αν είναι αυτοσαρκασμός,πάω πάσο. Απλά μου φάνηκε πως μίλησες υποτιμητικά για σένα. Παρεξηγείται ο γραπτός λόγος.
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Αν είναι αυτοσαρκασμός,πάω πάσο. Απλά μου φάνηκε πως μίλησες υποτιμητικά για σένα. Παρεξηγείται ο γραπτός λόγος. Don't worry απλα αυτοσαρκαζομαι.... Το ξενυχτάς σημερα πουλακι μου
Φταίει ο καφες!
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Φταίει ο καφες! Εγω ηπια δυο αλλα ηπια και κρασί οποτε ειμαι Ντεμι
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Εγω ηπια δυο αλλα ηπια και κρασί οποτε ειμαι Ντεμι Και με ενοχλεί και το διάστρεμμα που έχω!
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Και με ενοχλεί και το διάστρεμμα που έχω! Δλδ παραδέχεσαι οτι εισαι διεστραμμένος;
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Δλδ παραδέχεσαι οτι εισαι διεστραμμένος; Αυτό ειδικά! Ρε εσυ δεν μπορώ να κάνω squat πλεον!Αυτο με καίει.
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Αυτό ειδικά! Ρε εσυ δεν μπορώ να κάνω squat πλεον! Ναι ουτε εγώ μη ρίχνεις αλατι στη πληγή.
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Ναι ουτε εγώ μη ρίχνεις αλατι στη πληγή. Ποιος είναι πιο εμμονικός,εγω ή εσυ?