Originally posted by Arsi
Quote:
Originally posted by weird
Αυτό μου συμβαίνει απο μικρή ηλικία.
Και συμβαίνει και με ανθρώπους που δεν με ξέρουν καλά.
Εχει και τα κακά του.
Κάποιοι, με έχουν κατηγορήσει οτι τους \"κάνω\" και ανοίγονται ενώ δεν θέλουν!!! Οτι το κάνω ύπουλα... Μία φίλη μου μάλιστα, μου είχε πει να μην είμαι τόσο εκφραστική μαζί της, να μην εκφράζω έτσι το μέσα μου, γιατί την κάνω και αυτή να εξομολογείται πράγματα που δεν θέλει..
Εχω κατα καιρούς προσπαθήσει να είμαι λιγότερο ανοιχτή και λιγότερο βαθιά ή αληθινη όταν βλέπω οτι δεν θέλω να πλησιάσω κάποιον, να με πλησιάσει, ή οτι το κλιμα δεν το σηκώνει.
Το αφεντικό πχ. στη δουλειά μου έχει πει οτι αποπνέω μια οικειότητα και πρέπει να το αποβάλλω!
Με πολλούς ανθρώπους ήρθα κοντά και μετά εξαφανίστηκαν.
Μία καλή μου φίλη μου λεεί ότι ίσως να φοβούνται κάποιοι να δουν πράγματα για τον εαυτό τους...
τι να πω, πάντως ουδέν καλό αμιγές κακού.
Αυτό είναι χάρισμα!
Κ γω το έχω εν μέρει.
Οι πιο πολλοί άνθρωποι ακριβώς αποφεύγουν,φοβούνται να έχουν τέτοιες επαφές επειδή φοβούνται την επαφή με τον εαυτό τους.Συμφωνώ με τη φίλη σου.
Είπα κ γω,αν είναι δυνατόν να μη στο έχουν πει....Κ να μου το ξανάλεγες δε θα μπορούσα να το πιστέψω.:)
Άσχετο weird,ότι γράφεις το κρατάς μόνο για τον εαυτό σου?Ασχολείσαι παραπέρα?Είχα κάποτε μια φίλη που κέρδισε το 1ο πανελλήνιο βραβείο ποίησης κ μέχρι τότε ασχολούνταν μόνο ερασιτεχνικά.Να καταλάβεις κάναμε 2 χρόνια παρέα κ δεν ήξερα ότι έγραφε.Μέχρι πριν 4 περίπου χρόνια που είχαμε ακόμα επαφές είχα μάθει πως ποιήματά της είχαν εκδοθεί σε διάφορες χώρες δωρεάν κ στην Ελλάδα εννοείται.Απ΄τη μια μέρα στην άλλη στέλνοντας απλά ένα ποιήμα.
Αν κάποιος μπορεί να προσφέρει πέρα απ\'το να εκφράζεται γιατί να μην το κάνει?