Originally Posted by
elisabet
Προσωπικά δεν τον χαρακτήρισα παιδεραστή !!!! Είπα απλά ότι από τις περιγραφές που έκανε για το πώς θέλει την κοπέλα του το μυαλό μου πήγε σε παιδί. Και δεν το είπα καθόλου τυχαία. Τυχαίνει να έχω διαβάσει ότι άντρες που προτιμούν τόσο απόλυτα (σε σημείο που θέλει να της το τονίσει ώστε να μην πάρει κιλά λέμε, δεν μιλάμε για απλή προτίμηση γιατί και μένα δεν μου αρέσουν οι άντρες με παραπάνω κιλά αλλά αν ο σύντροφος μου πάρει κιλά κάποια στιγμή σε υγιή πλαίσια, δεν θα χαλαστώ , μου έχει τύχει κιόλας) γυναίκες χωρίς καθόλου καμπύλες (τα νούμερα που αναφέρει είναι για γυναίκες χωρίς καθόλου καμπύλες!) , έχουν μια τάση προς παιδικά/εφηβικά σώματα. Αυτό δεν σημαίνει πως κάποιος είναι παιδεραστής. Δεν είμαι ψυχολόγος για να το κρίνω, αυτό όμως για μένα είναι κάτι που θέλει διερεύνηση γιαυτό του πρότεινα ψυχολόγο.
Κάνε λίγο εικόνα τις περιγραφές που έκανε και νομίζω και σένα το μυαλό σου σε παιδί θα πάει. Όχι καμπύλες, όχι βαψίματα, όχι τακούνια, όχι πολλές περιποιήσεις, ακμή, αθώοτητα, αγνότητα κτλ....σου θυμίζει ενήλικη γυναίκα η περιγραφή;