-
οικογενεια δεν εχουμε οι παντρεμενοι υποφερουν θρησκεια δεν εχουμε γιατι πηρε πρωταθλημα ο παοκ ενω δεν επρεπε αρα υπηρξε βοηθεια απο πανω και οχι τ θεου και πατριδα δεν εχουμε γτ ελληνασ σε ελληνα δεν επρεπε να κανιβαλιζει πνευματικα και ηθικα κι οταν ειναι σε παιδι ειναι ακομα καλυτερο
@μακ εσυ το 86 αρχισεσ βαρη εγω το 86 αρχισα δουλεια στα χωραφια ξερεισ ποσο χρονων ημουν 5 για πεσ τουσ τι εγινε στη χουντα γ πεσ τουσ τι εγινε μετα επι πασοκ στα μπαρ πεσ τα αυτα να σε παραδεχτω το κρατοσ διαλυθηκε τοτε που τουσ δειξαν την τεχνολογια γενηθηκα εγω βρηκαν τον καραγκιοζη κι ωσ εκ θαυματοσ ανοιξαν τα μπαρ αμα θελετε ακουστε τουσ αλλα αυτα ολα ειναι αναπτυξη τι ειναι
-
θα σασ πω μερικα μυστικα για τουσ ανθρωπουσ κι οτι θελετε καντε ειναι ανασφαλεια να θεσ να δουλεψεισ να πιεισ γενικοτερα να κανεισ πραγματα ειναι χειροτερη ανασφαλεια να θεσ να γινεισ και καποιοσ τωρα στη σημερινη εποχη μπλεκεται και λιγο με την αναγκη τουλαχιστον για μενα ετσι ειναι πλεον τα πραγματα πωσ μπλεκεται δεν ξερω ακριβωσ αλλα σιγουρα δε μου φτανουν τα χρηματα να ικανοποιησω τισ ανασφαλειεσ μου αν μου φταναν θα ειχα αλλη γνωμη για τα πραγματα τωρα για τουσ φιλουσ ειναι ψευδαισθηση το ολο θεματακι περαν τησ οικειοτητασ και των ανασφαλειων των φιλων εκει ισωσ ωφεληθει καποιοσ συναισθηματικα οικογενεια αμα βρειτε τουσ φιλουσ θα σασ τα πω μετα το σιγουρο ειναι την οικογενεια την βαριεσαι αλλα υπαρχει αναγκη των παιδιων κι εκει ερχεσαι αντιμετωποσ με ολο τον εαυτο σου και γινεσαι κρεμα τωρα γτ οι παντρεμενοι ξερουν αυτα πανω κατω
-
να πειτε στον εαυτο σασ τι κανετε οταν σασ εχουν αναγκη αυτο θα βρειτε και θα καταλαβετε γτ ειμαστε μπουρδελο