φιλε George εχει δικαιο η κοπελα οντως ηταν λιγο καπως ετσι οπως το ειπες....
Quote:
@george1520: Κααααατι άλλο;
@NatasaBastaki: οχι........
@george1520: Όχι; μάλιστα. Πλέον κατάλαβα ότι μιλάω μόνος μου..
Printable View
Έχει να κάνει με τον τρόπο που μίλησα στα μηνύματα.. Όχι για εδω.. Απλά είπε κάτι που έπρεπε να την ταρακουνησω. Κατάλαβα το λάθος μου και απολογηθηκα. Ξέρει πως ότι χρειαστεί είμαι εδώ.
οκ τοτε...!!! γενικα ειναι δυσκολο να περναει καποιο ατομο ολο αυτο... απο οτι διαβασα ειναι σε δυσκολη φαση αυτη την στιγμη..... και ελπιζω να γινει καλα αμεσα...!! και να βρει ξανα τον ευατο της...! ολοι καποιες φορες θελουμε ενα ταρακουνημα αν λεμε βλακειες... οπως πχ να σκευτομαστε αρνητικα...!!
θελει τρελα η ζωη.....! θετικη σκεψη και ολα θα πανε καλα....!!!
Το να χαιδευουμε τον άλλον συνέχεια δεν είναι πάντα η λύση.. Κάποιες φορές πρέπει να του μιλήσουμε λίγο διαφορετικα για να συνέλθει. Ειδικά όταν η σκέψη του είναι τόσο αρνητική.
Νατάσα πως είσαι σήμερα;
Παιδια τα ουρα μου ειναι σαν να εχω πθει ουρολοιμωξη
σκουρο μπορντοκιτρινο
απο τα χαπια ειναι??
οταν εχει παιδια επρεπε να σεβεσαι κατι το χρημα την οικογενεια τα παιδια κατι εσεισ δε σεβεστε τιποτα πωσ ζειτε τι υπαρχει για σασ αυτοσ ειναι αχρηστοσ ο χειροτεροσ εσεισ τι μετρατε αυτα κ ησυχαζουμε
εγω κανω φασαρια οι αλλοι ειναι ψευτικοι το θεμα ειναι οτι αμα φυγω θα γινετε νεκροταφειο οχι παραδεισοσ νεκροταφειο στο χερι σασ κ τησ αμερικανασ ειναι ολα αυτα
Ελις δεν καταλαβαινω ποτε τι λες
ειναι ψαγμενα για 40αρεσ με παιδια
Νατάσα σου εχω στείλει μνμ.
εγω καταλαβαινω τι λες αλλα ετσι και αλλιως ο χριστος ειχε πει οτι η ζωη αυτη ειναι απλα μια δοκιμασια και τιποτα παραπανω και οσοι εχουν το θαυμασμο ολων στη ζωη αυτη υπερεχουν στο ματριξ δηλαδη στη προσομοιωση αρα στη πραγματικοτητα στο χερι της δεν ειναι απολυτως τιποτα απλως ζει σε αυταπατες αρα ετσι και αλλιως η ζωη αυτη ειναι το νεκροταφειο της αληθειας η το βασιλειο του ψευδους αρα ολα αυτα να τα πεις σε κανενα ασχετο και απαιδευτο νοητικα.
το μονο που μπορει να ειναι στο χερι καπιου ειναι να συντομευσει το σχεδιο του θεου χωρις να το γνωριζει
Παλι τα ιδια σημερα το πρωι
πιο σκατα απο σκατα ειμαι
το αγχος μου ειναι στο απειρο
νιωθω οτι θα πεθανω παλι βοηθεια
Καλημέρα... Σκέψου ότι ήσουν καλα χθες και αυτό είναι μια νίκη.. Έτσι είναι όλο αυτό. Μια πάνω, μια κάτω... Να πεθάνεις πάντως αποκλείεται..
Ενταξει ομως δε γινεται να μη μπορω να εμπιστευτω λιγο τον εαυτο μου
Ηρθα δουλεια ομως ενω παλι ενω μου ελεγε αυτη η φωνη να κατσω σπιτι
και μην πας εκει
ηπια μαζι με το ζολοτριν ενα ολοκληρο λεξοτανιλ
για να ηρεμησω νταξει με χαπια θα ζω
μετα που δε θα με πιανει να δω τι θα κανω