Quote:
Originally posted by nature
Πιστεύω πως η θεματοθέτρια αντιμετωπίστηκε με πολύ σκληρό και δογματικό τρόπο.
το σκληρο και δογματικο δεν καταλαβα που το ειδες....
Καταλήξαμε ούτε λίγο ούτε πολύ να τη στείλουμε γρήγορα και με συνοπτικές διαδικασίες για ψυχανάλυση, επειδή θέλει να γίνει μητέρα,
η ψυχαναλυση κανει παντα καλό ακομα και αν θες να πας για σκαψιμο.
Το ζητουμενο εδω δεν ηταν ακριβως οτι θελει να γινει μητερα, αλλα ο περιπλοκος τροπος που διαλεξε.
με έναν τρόπο τόσο διαδεδομένο στις ανεπτυγμένες χώρες.
τωρα ερχεσαι στα λογια μου....
στις αναπτυγμενες χωρες οπως λες, κατσε να αναπτυχθουμε, να σταματησει να υπαρχει ρατσισμος και ενα σωρο αλλα και βλεπουμε.
Που? στην Ευρώπη του 2000!
εχασες 9 χρονια....
επιπλεον εδω ειναι βαλκανια.
Ειλικρινά μου κάνει κατάπληξη...
εμενα καθολου.
Και ενώ είναι ψυχολογικό φόρουμ, δεν είδα και πολλούς να θαυμάζουν το κουράγιο της, να την τονώνουν, να τη στηρίζουν στο μοναχικό αλλά αισιόδοξο δρόμο που επιθυμεί να τραβήξει.
και η θεματοθετρια και εσυ εχετε λαθος τροπος σκεψεις για αυτο και η ταυτιση.
Το ζητουμενο μου εμενα δεν ειναι η θεματοθετρια αλλα το παιδι που θα γεννησει. Η φιλη μας, ενηλικη ειναι, εμπειρη στην ζωη οσο την αφορα ειναι αυστηρα δικο της θεμα.
Εδω ομως μιλαμε για αλλο ανθρωπο οπου μοιραια εχει καποιες πιθανοτητες εναντιον της.
Και εξηγουμε: Ας υποθεσουμε μια οικογενοια δυο γονεων που ειναι εξισου καλοι ανθρωποι και μια αλλη με ενα μονο γονεα εξισου καλο ανθρωπο. Κατα την γνωμη σου τα παιδια που θα γεννηθουν, σε ποια οικογενοια θα μεγαλωσουν πιο σωστα???