Originally Posted by
Antonis8
Το είπε πιό πίσω δυστυχώς,πολυ άσχημη συμπεριφορα. Και δυο φορες μάλιστα. Ο καρδιολογος μετά την αλλεργικγ αντίδραση που είχα στο καθαρτικο μου είπε να ππάρω προληπτικά αντιαλλεργικη αγωγη πριν την μαγνητική αν χρειαστεί να πάρω το σκιαγραφικο,μην παθω τιποτα. Και ο νευρολόγος μου είχε πει το ίδιο. Και μου λέει ότι ο γιατρός λέει μπουρδες και να μην παρω τιποτα. Εντωμεταξυ απο αλλεργική αντίδραση μπορει να παθεις αναφυλαξια και ανακοπη. Εσύ τι λες,ποιον να ακουσω, δυο γιατρούς που με ξέρουν χρόνια και ξέρουν το ιστορικό μου ή μια άγνωστη στο ίντερνετ;
Κσι στη δεύτερη περιπτωση άρχισε να με βριζρι και να λέει ότι δεν έχω παρασιτα ενώ με είδαν πεντε γιατροί που το επιβεβαιωσαν και ενώ ο γαστρεντερολογος ,ο οποιος είναι και φιλος του πατερα μου και ήταν αυτός που διέγνωσε τον καρκίνο του εντέρου στην αδερφή μου, ποτε δεν θα μου έλεγε να παρω κάτι ασκοπα , μου είπε να πάρω αγωγή για δυο μήνες. Είναι ανευθυνο και άσχημο αυτό που κανει. Τεσπα, βαρεθηκα να συζητηαω για το συγκεκριμένο μελος,μου έχει επιτεθει και στο παρελθον. Εκαναν αναφορά,ας επεμβουν οι διαχειριστές.