Originally Posted by
rainbow96
Εχω εντυπωσιαστεί από το πόσες απαντησεις εχω στο θεμα μου! Ευχαριστώ πολυ ..
Λοιπον, ας προσπαθησω να απαντησω λιγο πολυ σε ολα.. Το θεμα με την μύτη ειναι κατι που εμενα μου εχει κολλησει. Οντως δεν εχω την τελεια μύτη. Ομως ξερω οτι δεν είναι το παν. Ξερω οτι λογικα αν κάποιος με γουσταρει σαν συνολο δυσκολα θα κολλησει εκει. Ομολογω οτι δεν αποκλείεται αν την διορθωνα, μετα να αρχιζα να ασχολουμαι με αλλα "κουσουρια". Ειναι αυτη η συγκριση που κανω με αλλες κοπελες οπως ειπα, που οτι και να κανω πάντα θα συγκρινομαι, γιατι ναι ,πάντα υπάρχουν και καλυτερες. Απλα ανεφερα τη μύτη γιατι ειναι το μονο που δεν ειναι αδυνατο να αλλαξει. Αλλα δεν έχω φτασει σε σημειο να σκεφτω σοβαρά να κανω και επέμβαση, που σημαίνει να ξοδεψω τα λεφτακια μου γι αυτο το πράγμα..Γιατι δεν ειμαι σιγουρη κι αν αξιζει τοσος κοπος και χρημα. Αν και "μη σοβαρά" το εχω σκεφτεί αρκετές φορες...
Το instagram το εσβησα εντομεταξυ λιγο πριν ανεβασω αυτο το θεμα. Γιατι καταλαβαινω ποσο επηρεάζει. Και γενικα με εχει εκνευρισει σαν εφαρμογη. Επειδη κατι αναφερθηκε για σελφις, δεν εχω θεμα με τις σελφις, μ αρέσουν. Με τις πλαγιες ληψεις εχω θεμα :p Και προφανώς δεν θα σκεφτόμουν να κανω μια πλαστική για να φαινομαι καλυτερα σε φωτος. Οι φωτος απλα σου δίνουν μια εικονα για το πώς φαινεσαι στην πραγματικότητα που αυτο με νοιαζει ..
Πάντως δεν έρχεται απο μονη της η αυτοπεποίθηση ρε παιδια. Να πω οτι θα νιώθω καλα με τον εαυτο μου και αυτοματα να αρχιζω να νιωθω; Ελπιζω στην τυχη..Στο να μου χαμογελάσει μια φορα?? Δεν ξερω. Μου φαίνεται σαν την μόνη λυση δυστυχώς. Επισης το να μην κοιταζομαι ιδιαίτερα στον καθρέφτη και να ασχολούμαι με αλλα πράγματα στη ζωη μου, περα από το αν αρεσω στα αγορακια..Το δοκιμαζω σαν προσωρινη λύση :p
Επισης οντως , επειδή κάποιος το ανεφερε , το τελευταίο αγορι μου ειπε εξαρχης οτι θελει κατι χαλαρο και εγώ πήγα και μπλέχτηκα..Οποτε τα ηθελα και τα έπαθα.
Απλως φοβαμαι γενικα μην καταληξω να συμβιβαστω με κάποιον που δεν με ελκυει ιδιαίτερα με τη λογική ότι εμενα δεν μου αξιζει κτ καλύτερο :p Γιατι εκει θα καταληξω στο τέλος. Επειδη και αλλα ατομα μου έχουν πει, εκτος φόρουμ, μην κοιτας τοσο την εμφανιση και τέτοια. Αν όμως δεν διεγειρεσαι από τον άλλον... παρτο αβγο και κουρευτο.