Θα κάνω update συντομα.
Printable View
Θα κάνω update συντομα.
Aντωνη με έκανες και γέλασα και εκεί μετράς πίεση ???
Είσαι φοβερός ,ελπίζω όλα καλα να πανε με τα αποτελέσματα σου !!!!!
Aντώνη 98 σφυγμούς με 3λεπτο αυνανισμό και 127 σφυγμούς όταν είχε διάρκεια >15 λεπτά!
Η μέτρηση ήταν την στιγμή της κορυφωσης και στις 2 περιπτώσεις! Στην άνω των 15 λεπτών πράξη,οι σφυγμοί επανήλθαν στο φυσιολογικό εντός των επόμενων 3 λεπτών! Ελπίζω να σε κάλυψα!
Δεν χρειάζεται να φθάσουν τα 30 λεπτά! Αφού στα 15 λεπτά είχα 127 σφυγμούς και ο Αντώνης στα 30 λεπτά είχε 120, τότε σημαίνει πως επουδενί δεν έχει ταχυκαρδία! Άρα είναι μια χαρά στο θέμα ταχυκαρδίας!
Ας πιάσουμε το Λέμφωμα τώρα...!!! Ή έστω μία Αιμόπτυση που είναι και ο τίτλος του Thread!
Καλά το έχω απορία. Σαν ήσουν εκεί και έπαιζες.. Πάτησες το κουμπί για να μετρήσεις την πίεση? Χαχαχαχαχαχα
Πήρες και σημειώσεις?
Όχι πίεση ρε συ! Οι Καρδιακοί χτύποι μόνο μας ενδιαφέρουν! Η μέτρηση έγινε με οξύμετρο! Στον δείκτη του αριστερού χεριού είχα το οξύμετρο και το δεξί χέρι έκανε την δουλειά του! Μόλις τελείωσα,κοίταξα την ένδειξη και αυτό ήταν!!
Απλά έτυχε εγώ,όπως και ο Αντώνης,να έχω οξύμετρο (του πατέρα μου είναι γιατί έχει κάτι θέματα με Πνεύμονα) οπότε η μέτρηση ήταν ευκολάκι!
https://images.app.goo.gl/VE3WeJFkY47Zwt576
* Η πίεση είναι δύσκολο πράγμα, αλλά μην μας βάζεις ιδέες τώρα!
Το έχω και εγώ αυτό.. Αλλά συγνώμη που γελάω... Χαχαχαχαχαχα..
Μέτρησε πίεση. Πριν. Κατά την διάρκεια. Στην κορύφωση.. Και όταν χαλαρώσεις
Εδω ενημερωνουμε για τους παλμους μας κατα τον αυνανισμο;