Originally Posted by
giorgos panou
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! Επιτελους Ντιντι βρεθηκαμε, εχθες!!! Του την ειπα καλα!! αλλα με ευγενικο τροπο διοτις δεν παιζουν γιατροι ευκολα -μαλον παρα πολυ δυσκολα θα βρεις - γιατρους οπου να αναλαμβανουν ασθενεις με συνοσυροτιτα και μαλιστα η μια απο αυτες να ειναι πολυτοξικομανια! Ειχα παρει γυρο στους δεκα γιατρους, κι ολοι μου ελεγαν οτι δεν μπορουν να με αναλαβουν! Ξενερωσα απιστευτα!! Ο λογος ειναι οτι οι ασθενεις με τετοιες παθησεις και με προφιλ πολυτοξικομανους δεν πυθαρχουν ευκολα στις οδηγιες των γιστρων .Επομενος λογος ειναι η μεγαλη θνησιμοτητα και δεν θα θελαν η καριερα τους να στηγματιστει με θανατο ασθενους.Ενας αλλος λογος ειναι οτι πολλοι α ασθενεις ,αυτης της φασης τα φαρμακα οπου παιρνουν τα μετατρεπουν απο φαρμακα προς θεραπεια σε φαρμακα προς "μαστουρα", τα περνουν δλδ μαζεμενα , ωστε να νιωσουν καποια ευφορια .Τελος ,πολλα ατομα επιμονα ζητουν απο τους ψυχειατρους να συνταγογραφησουν βαρβιτουρικα, βενζοδιαζεπινες ,η οποιουχα κι γενικα φαρμακα βαρια με "μασστουρα"
Ολα τα παραπανω αποτρεπουν τους ψυχειατρους να αναλαβουν ατομα σαν εμενα ,οπου η καταθλιψη προυπηρξε της πολυτοξικομανιας! Αυτο ειναι και σε ιδιοτικα ιατρεια ψυχεριατρων! Γ ια αυτο λοιπον δεν με περνει να κανω μαγκιες! Απλα του ζητησα να μου απαντησει αν μπορει να συνεχισυμε ωστε να ξερω, η απαντηση του ηταν πολυ θετικη, μαλιστα ειδη εκλησα το επομενο ραντεβου! Ειαι χαρουμενος διοτις τελευταιες μερες αρχιζα να απογοητευομαι παρα πολυ!!
Αλλαξαμε και καποια φαρμακα, κι σκοπος ειναι να προσπαθησουμε να τα μειωσω οσο γινετε με σκοπο τα οσο πιο λιγα! κι πιο σημαντικα!
Ετσι λοιπον Ντιντι ειμαι πλυ χαρουμενος σημεραα!Απο δευτερα ξεκιναω και δουλεια! αρα καλα πανε τα πραματα, δοξα το Θεο!