Εντάξει μας τρολαρεις κανονικά δεν υπάρχεις .......
Printable View
Εντάξει μας τρολαρεις κανονικά δεν υπάρχεις .......
Πως μπορώ να τον
Δεν πρέπει να διαχειριστείς τον θυμό σου. Την δειλία σου πρέπει να διαχειριστείς και να ξεπεράσεις.
Αυτή η φάση αναποφασιστικότητας που περνάς, δεν οδηγεί κάπου. Απλά διαιωνίζει μία αρρωστημένη κατάσταση. Πρέπει να ζητήσεις βοήθεια ειδικού να τα δεις αλλιώς τα πράγματα, εσύ επιμένεις να θες και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο, ενώ βλέπεις ξεκάθαρα ότι αυτό δεν γίνεται. Αυτό που εσύ ονομάζεις "δειλία" πρέπει να δουλέψεις με κάποιον ψυχολόγο, δεν είναι φυσιολογική κατάσταση αυτή που περιγράφεις και δεν θες ή έστω, δεν μπορείς να δεις τα πράγματα καθαρά. Θέλει πολύ δουλειά με τον εαυτό σου με τη βοήθεια κάποιου ψυχολόγου αφού δεν τα καταφέρνεις μόνη σου.
[QUOTE=Sonia;1093433]Αυτή η φάση αναποφασιστικότητας που περνάς, δεν οδηγεί κ
Πληρώνω σήμερα την καταπίεση συναισθημάτων ετών. Έναν θάνατο μητέρας με τραγικές καταστάσεις. Οικονομικά θέματα. Πρακτικά θέματα. Μια κόρη στην εφηβεία που της βγάζει τρομερά νευρά.. Εναν άντρα που τρέχει για όλους πανικόβλητος. Που ζει χωρίς αγάπη απο εμένα. Που κάνει τρομερή υπομονή μαζί μου. Που μου δείχνει καθημερινά αγάπη που δεν θέλω. Που θα νιώσω ένοχη που δεν θέλω. Που ξέρω οτι κάποια στιγμή θα τον χάσω. Που ξέρω ότι αν τον χάσω τώρα θα διαλυθώ. Ποιος ψυχολόγος θα με βοηθήσει? Τι να μου πει? Τους τα έχω πει και δεν μου δίνουν συμβουλές διαχείρισης. Κάθονται με το στόμα ανοικτό και απλά ακούνε. Θέλω να χωρίσω αλλα δεν ξέρω αν θα είναι απόδειξη δειλίας ή εγωισμού.
Πριν μισή ώρα είπες δεν τον θέλεις.. Τώρα λες δεν θέλεις τα λουλούδια του αύριο.. Και μετά ότι αν τον χάσεις θα διαλυθεις...
Εγώ δεν ξέρω τι ακριβώς έχεις στο μυαλό σου.. Πάντως χρειάζεσαι βοήθεια..
θα διαλυθώ διότι δεν έχω κανένα άλλον στον κόσμο. Θα διαλυ
Όταν εκείνος με παίρνει αγκαλιά θέλω να του κάνω έρωτα. Όταν σκέφτομαι όμως τι έχω περάσει τον μισώ. Αυτό είναι το θεμα μου. Παλαβό το ξέρω.
Ζεις μεγαλο δραμα,καλη συνεχεια.