Quote:
Originally posted by maria...
κοιτα δεν τον εβρισα,κατι για γαριδακι ειπα πανω στα νευρα μου.
χμμμ και τωρα που ηρεμησες, εγινε αστακος???
;)
Printable View
Quote:
κοιτα δεν τον εβρισα,κατι για γαριδακι ειπα πανω στα νευρα μου.
χμμμ και τωρα που ηρεμησες, εγινε αστακος???
;)
Quote:
Originally posted by anoiksi
Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι οτι φοβοσουν να μην ειχες κολλησει τπτ που αυτο θεωρω εγω ως βασικο και φανερωνει πολλα πραγματα αλλα το κυριοτερο οτι δεν υπαρχει εμπιστοσυνη
η ελλειψη εμπιστοσυνης ειναι μονομερης.
Δεν εχω διαβασει ανησυχιες απο τον ανθρωπο παρα μονο απο την μαρια.
Οταν γνωριζεις ανθρωπους, καταλαβαινεις αν μπορεις να τους εμπιστευθεις οχι μονο στο αν εχουν αρρωστιες αλλα στα παντα.
αυτο μας ελλειπε να γνωριζουμε κοσμο για να κανουμε σχεση και να κυκλοφοραμε με τα πιστοποιητικα υγειας στη τσεπη.
εμ, εγω αλλα καταλαβαινω, γιαυτο σου ειπα οτι εχω μπλεχτει σορρυ κιολας.συμφωνω με αυτο που λες τοτε.Quote:
alo h agaph kai alo o erotas omos.
αχχ, ειμαι αρρωστη εχω γριππη και δεν μπορω να σκεφτω και αργω να καταλαβω μου φαινεται, μηπως θα ηταν καλυτερα να αφησω το αθλημα;;;;
χαχαχα
Quote:
Originally posted by krino
Quote:
Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι οτι φοβοσουν να μην ειχες κολλησει τπτ που αυτο θεωρω εγω ως βασικο και φανερωνει πολλα πραγματα αλλα το κυριοτερο οτι δεν υπαρχει εμπιστοσυνη
η ελλειψη εμπιστοσυνης ειναι μονομερης.
Δεν εχω διαβασει ανησυχιες απο τον ανθρωπο παρα μονο απο την μαρια.
αυτο ως εδω δεκτο
Οταν γνωριζεις ανθρωπους, καταλαβαινεις αν μπορεις να τους εμπιστευθεις οχι μονο στο αν εχουν αρρωστιες αλλα στα παντα.
αυτο μας ελλειπε να γνωριζουμε κοσμο για να κανουμε σχεση και να κυκλοφοραμε με τα πιστοποιητικα υγειας στη τσεπη.
δεν μπορει κανεις να ειναι σιγουρος για τον αλλο οταν τον πρωτογνωριζεις, αλλοστε αυτο το αποδεικνυει και η ζωη.Πολλες φορες μαλιστα και μετα απο χρονια αποδειχτηκε οτι τελικα ο αλλος εχει ενα προσωπο (και αυτο ειναι και το πραγματικο)για το οποιο ο αλλος δεν ηξερε και ισως αυτο να μην το ηθελε κιολας.Επομενως η εμπιστοσυνη ειναι ενα μεγαλο ζητημα.Οσο αφορα για το δευτερο που λες.Ειναι λογικο στις μερες μας να υπαρχει αυτος ο φοβος, αλλοστε δεν ειναι λιγα τα κρουσματα που κολλησαν κοπελες και αντρες αρρωστιες επειδη δεν προφυλαχτηκαν.Και εδω ειναι το ζητημα βαζεις την υγεια σου κατω απο την ικανοποιηση μιας στιγμης;Δεν ειπα οτι απαγορευεται να κοιμηθεις με οποιονδηποτε σου κανει κεφι, δεν ειμαι προπολεμικη αλλα σημαντικο ειναι να προφυλασεσαι αφου ποτε δεν ξερεις.Το θεωρω απερισκεψια να κανεις ερωτα με καποιον χωρις προφυλαξη αμα δεν τον ξερεις και τονιζω το χωρις προφυλαξη οχι να μην κανεις ερωτα.
εχεις δικιο απολυτο δικιο.σημερα αγορασαμε μια κουτα προφυλακτικα με γευσεις και ραβδωσεις χιιχιχιχιχ
δεν αξιζειι για κανεναν να χαλας την ζωη σου..ειναι τοσο ομορφη
ετσι Μαρια καλη απολαυση λοιπον....χαχα
Γιατί πριν εμφανιστεί o HIV το προφυλακτικό δεν ήταν το 1ο που σκεφτόταν η/ο άλλη/ος; Άντε και πες τον εμπιστεύεσαι τον άλλον μετά από ένα δύο μήνες, αυτό τί σημαίνει; ότι μετά ξεκινάς το sex χωρίς προφύλαξη γιατί η εμπιστοσύνη αποτελεί και θεραπεία στα νοσήματα που κουβαλάει ο καθένας πάνω του; ή επειδή αποκτήθηκε εμπιστοσύνη του/της λέμε να περάσει από το Συγγρού να κάνει εξετάσεις; Καλό είναι να γίνεται ένας έλεγχος 2 φορές το χρόνο από τον καθένα μας για αυτές τις ασθένειες ωστόσο εμένα μου τυχαίνει κάποια κοπέλα να μου ζητάει προφυλακτικό στην αρχή και μετά από λίγο καιρό να το καταργούμε.
Πολυ καλα τα λες Τασο..Κανονικα πρεπει να γινονται εξετασεις...Και δεν χρειαζονται ντροπες παιδια....Εγω εκανα με προφυλαξεις με τον φιλο μου(ειμαστε 4,5 χρονια μαζι)και οταν αποφασισαμε να το βγαλουμε γιατι ειχε καποιες ενοχλησεις απο το υλικο που ειναι φτιαγμενα πηγαμε και καναμε εξετασεις,...Και μπορει για εμενα να ηταν ο πρωτος μου και να μου ειπε να μην κανω εξετασεις καθως δεν χρειαζοταμ στην ουσια(με εμπιστευτηκε δλδ) αλλα εγω εκανα...Δεν καταλαβα δλδ αυτος στο πηγαδι κατουρησε?Επρεπε δλδ να τον αφησω να κανει μονο εκεινος?Πηγαμε μαζι...το ειδα σαν βολτα..Με βοηθησε και να αντιμετωπισω το φοβο που ειχα με τις ενεσεις...χιχιχιχιιχ..τωρα δεν φοβαμαι....
Τελος Μαρακι μου καλο,καλο εισαι μια ετσι μια γιουβετσι....Εγω και αν εχω τσακωθει με τον φιλο μου(4,5 χρονακια ειναι αυτα)αλλα ποτε δεν τον ειπα γαριδακι,πατατακι κτλπ...Αυτο απλα βγαζει ανασφαλεια...Συμφωνα με ψυχολογους,οταν βριζουμαι τοιουτοτροπως καποιον δειχνει πως εχουμε γατζωθει ωσαν τσιμπουρια επανω του απο φοβο μην τυχον και μας φυγει......Το μονο που εχω να πω ειναι ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ και απο τους δυο σας........:)
πώς το εννοεις αυτο αλήθεια?Quote:
το καλυτερο θα ηταν μεσο της αγαπης να ερχοταν το σεξ αλλα στις μερες μας αυτο ειναι σπανιο
δυστυχως
To sex δεν έχει να κάνει με την αγάπη αλλά με τις ορμές μας. Μπορεί να φτάσεις σε σημείο να αγαπάς το σύντροφό σου αλλά να μη σε ελκύει σεξουαλικά όσο όταν ήσουν ερωτευμένος μαζί του οπότε και το σεξ να αραιώσει. Όταν υπάρχει έρωτας και πάθος τότε το σεξ είναι απόλαυση. Αν γίνεται από ανάγκη χάνει την αξία του. Δυστυχώς ή ευτυχώς είναι βασικό μέρος της ισορροπίας μιας σχέσης οπότε ως απαραίτητο συστατικό θα έλθει αρκετά νωρίς. Αν τώρα κάποιος έχει πολλά συναισθηματικά κενά να καλύψει μέσα από μία σχέση, τότε ίσως να θέλει το σεξ να έρχεται μετά από την αγάπη και όλα τα σχετικά.
παντα λειτουργουσα με το ενστικτο μου και ποτε με την λογικη σε αυτο το ζητημα.Quote:
δεν μπορει κανεις να ειναι σιγουρος για τον αλλο οταν τον πρωτογνωριζεις, αλλοστε αυτο το αποδεικνυει και η ζωη.Πολλες φορες μαλιστα και μετα απο χρονια αποδειχτηκε οτι τελικα ο αλλος εχει ενα προσωπο (και αυτο ειναι και το πραγματικο)για το οποιο ο αλλος δεν ηξερε και ισως αυτο να μην το ηθελε κιολας.Επομενως η εμπιστοσυνη ειναι ενα μεγαλο ζητημα.Οσο αφορα για το δευτερο που λες.Ειναι λογικο στις μερες μας να υπαρχει αυτος ο φοβος, αλλοστε δεν ειναι λιγα τα κρουσματα που κολλησαν κοπελες και αντρες αρρωστιες επειδη δεν προφυλαχτηκαν.Και εδω ειναι το ζητημα βαζεις την υγεια σου κατω απο την ικανοποιηση μιας στιγμης;Δεν ειπα οτι απαγορευεται να κοιμηθεις με οποιονδηποτε σου κανει κεφι, δεν ειμαι προπολεμικη αλλα σημαντικο ειναι να προφυλασεσαι αφου ποτε δεν ξερεις.Το θεωρω απερισκεψια να κανεις ερωτα με καποιον χωρις προφυλαξη αμα δεν τον ξερεις και τονιζω το χωρις προφυλαξη οχι να μην κανεις ερωτα.
Ετσι απερισκεψια η οχι, δεν χρησιμοποιω προφυλαξεις στο σεξ με την συντροφο μου και εννοω για την πρωτη γνωριμια.
Και δεν ικανοποιουμε για μια στιγμη αλλα για παντα.....
Απο την αλλη δεν ειναι του στυλ μου τα one night stand.
αυτα δεν μας τα ελεγες κρινο δλδ και συ εκανες την ιδια μαλακια και μας την λες κια απο πανω :P
δεν εχω κανει ποτε μου καμια μαλακια και ασε τις εξυπναδες.
Οτι σου ειπα, αναφεροταν σε σπασμωδικες κινησεις και οχι στο αν εβαλες προφυλακτικο η οχι.
Βεβαιως αν δεν εχεις την ικανοτητα να κρινεις ποιον εχεις απεναντι σου, βαζε και σακουλα.
βαλε σακουλα εσυ στο κεφαλι σου μπας και σου κατσει καμια.γιατι ολο εξιπναδεσ λες αχαχ