Τίποτα δεν θα πάθει ηρέμησε
Το πιο πιθανό είναι να πάθεις από τον φόβο σου παρά από την αντιβιωση
Printable View
Νιώθω πολύ περίεργα
Το οτι περασε 24ωρο και μετα εμφανιστηκε, μαλλον ενισχυει το σεναριο να ηταν ψυχοσωματικο. Ειχε καν απομεινει καθαρτικο στον οργανισμο σου μετα απο ολοκληρο 24ωρο; Ξερεις πολλες αλλεργικες αντιδρασεις που να ερχονται μετα απο μια μερα; Εχει αρκετα συγκεκριμενους χρονους το ανοσοποιητικο ξερεις.
Μην αγχωνεσαι με την αντιβιωση... Εκανες το σωστο που την πηρες. :)
To 2008 ενώ το ήξερα και αναμενόταν για μήνες, είχα συνεχή επικοινωνία και πληροφορίες εκ των μέσω, και το αστείο ήταν ότι έτσι κι αλλιώς σκεφτόμουν να φύγω γιατί τα πράγματα είχαν αλλάξει, μαθαίνω μια μέρα επίσημα ότι η εταιρεία που συνεργαζόταν με το ξενοδοχείο που είχα δουλέψει πάρα πολλά χρόνια αποχώρησε και δεν θα ανοίξει το καλοκαίρι. Μέσα σε δύο ώρες από το τηλεφώνημα, από το πουθενά, εγώ που δεν είχα ποτέ μα ποτέ στη ζωή μου πάθει το οτιδήποτε αλλεργικό, είχα γεμίσει κοκκινίλες και το πάνω χείλος μου είχε γίνει τούμπανο λες και με είχε τσιμπήσει ένα μελίσσι ολόκληρο. Πήγα σε γιατρό, μου πάτησε μια ένεση, μου έδωσε κάτι χάπια και μου είπε κάτι μου έκανε αλλεργία και να ψάξουμε το ένα και το άλλο. Ε, ότι κι αν ψάξαμε τις επόμενες βδομάδες, τίποτα δεν βρήκε. Πήγε να το αποδώσει σε φαγητό που είχα φάει που βγήκε ότι δεν έχω αλλεργία τελικά και κάναμε ένα σωρό άκυρες υποθέσεις και εξετάσεις. Αρχ.δια αλλεργία είχα, απλά κάπως μου ήρθε ψυχολογικά το θέμα, από τότε ποτέ δεν έχω εμφανίσει αλλεργία για κάτι. Εύκολα απέδωσες κι εσύ τα εξανθήματα στο φάρμακο και μάλιστα 24 ώρες μετά, εγώ πολύ το αμφιβάλω. Αλλεργία με τέτοια χρονοκαθυστέρηση πρώτη φορά ακούω. Δεν αμφισβητώ ότι έχεις κάποια θέματα υγείας αντικειμενικά, αλλά τα μεγεθύνεις όλα ρε Αντώνη, πολύ τα μεγεθύνεις όλα το μυαλό σου. Μια αντιβίωση πρέπει να πάρεις και σκέφτεσαι ότι θα έρθει η καταστροφή. Κάτι πρέπει να κάνεις για αυτή την αρρωστοφοβία και τις λοιπές φοβίες διότι βασανίζεσαι πολύ και δεν βοηθάς και το οτιδήποτε μπορεί όντως να έχεις.Ξέρω ότι έχουμε διαφωνήσει πολλές φορές πάνω σε αυτό, αλλά με αγάπη στα λέω.
Συμφωνω με τη Σονια, βασανιζεσαι πολυ για το τιποτα.