Ακου να σου πω το να διαβάσεις πως καποιος θελει να κανει κακο στον εαυτό του, είναι μπρος γκρέμος και πίσω ρέμα.Δηλαδή είτε γίνεσαι αυτοκλητος σωτήρας είτε σεβεσαι την επιθυμία καποιου. Δεν υπάρχει περίπτωση όμως να μην βρεθεί ούτε ένας να ενημερώσει την ΔΗΕ όταν καποιος γράφει απειλες για τη ζωή του. Τωρα το αν αυτό θα σε κάνει να διαγράψεις το λογαριασμό σου ή όχι εσύ το γνωρίζεις αυτό. Φαντάσου πως ξέρω κάποια η οποία από την μία ισχυρίζεται πως αν ποτε μου έκαναν εισαγγελική θα σας χαιρετούσα και από την άλλη η ίδια έκανε εισαγγελική σε κάποιον γιατί απειλούσε τη ζωή του σε γκρουπ του ΦΒ που είσαι μέλος.Δεν υπάρχει περιπτωση να γράψεις απειλη για τη ζωή σου στο διαδικτυο και να περάσει στο ντούκου. Ξέρεις είναι το στάνταρ οτι θα συμβεί.Εγώ ότι και να κάνεις θα σου πω πως έχεις δικιο. Αυτό που θα έκανα στη θέση σου όμως τώρα από εβδομάδα θα πηγαινα παλι στο ψυχίατρο και θα του έλεγα πως τα πράγματα στο σπίτι μου δεν είναι ρόδινα και πως δεν νιώθω ευχάριστα μήπως χρειαζόταν να έκανα κάτι ή να μου έδινε κάποιο φάρμακο επιπλέον. Πάντως θα πήγαινα αυτό είναι το μόνο σίγουρο ακόμα και αν τον είδα την προηγούμενη εβδομάδα. Πάντως έχεις και μία αδερφή που είναι για σένα η καλύτερη παρέα