συμφωνω.
αααχ αυτο ειναι ενα θεμα που με απασχολει τοοοσο πολυ το επεξεργαζομαι συνεχεια κ ισως γαιυτο δ εμπορω να το ξεπερασω.απο βδομαδα ξεκιναω ψυχοθεραπεια θελω να γινω η παλι ελενα..
στηριξει απο τον αντρα σου εχεις?
Printable View
συμφωνω.
αααχ αυτο ειναι ενα θεμα που με απασχολει τοοοσο πολυ το επεξεργαζομαι συνεχεια κ ισως γαιυτο δ εμπορω να το ξεπερασω.απο βδομαδα ξεκιναω ψυχοθεραπεια θελω να γινω η παλι ελενα..
στηριξει απο τον αντρα σου εχεις?
εγω προσωπικα ειμαι πολυ χαλια δε ξερω δε ξερω ποια ειμαι..πολυ ασχημα νιωθω με 2 λαντοζ:(:( θα τρελλαθω
τα κατάφερα!!!!!
για ακόμα μία φορά τα κατάφερα!!!!!!
χθες το βράδυ βγήκα έξω.πήγα για καφεδάκι και μετά για ποτό μέχρι τα ξημερώματα.....
ότι και να σας πω είναι λίγο. πέρασα υπέροχα.....
ήπια μέχρι αηδίας και χόρεψα μέχρι που έλιωσαν τα παπούτσια μου....
ήπια και στην υγειά σας γιατί με βοηθήσατε πάρα πολύ όλοι με τις συμβουλές σας και σας ευχαριστώ για αυτό...
βέβαια έχω ένα κεφάλι κουδούνι αλλά δεν με πειράζει, καλύτερα τα κουδούνια παρά τα ψυχολογικά μου....:D:D
σήμερα θα βγω πάλι μάλλον, θα πάω να δω το κάψιμο του καρνάβαλου και τα πυροτεχνήματα.εύχομαι να περάσω το ίδιο καλά......
όσοι είστε από βορρά ελάτε κάτω και όσοι από νότο ελάτε πάνω.....
παιδιά είναι τέλεια....είχα ξεχάσει πώς είναι να διασκεδάζει κανείς αλλά τώρα δεν θα το αφήσω να με πάρει πάλι από κάτω.
θα το παλέψω έστω και μόνη μου γιατί θέλω να είμαι και να αισθάνομαι καλά.....
το ίδιο εύχομαι για όλους σας.....
να είστε όλοι καλά τώρα και για πάντα....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!:):):)
\"Οποιοσδήποτε μπορεί να φέρει το φορτίο του, όσο βαρύ κι αν είναι, ως την ώρα που θα\'ρθει η νύχτα. Ο καθένας μπορεί να εκτελέσει το έργο του, όσο σκληρό κι αν είναι, για μια μέρα. ο καθένας μπορεί να ζήσει γλυκά και υπομονετικά, με αγάπη, με αγιότητα, ως τη στιγμή που βασιλεύει ο ήλιος. Κι όλο αυτό είναι το πραγματικό νόημα της ζωής.\" Ρόμπερτ Λουίς Στίβενσον
Μπράβο λίτσα!!!
Να περάσεις όμορφα και απόψε!
πόσο όμορφο και πόσο αληθινό αυτό που γράφεις.....
σε ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά:):):)
μπραβο λιτσα χαιρομαι να σαι παντα καλα.
εγω δε μπορω να το κανω δενε χω το κουραγιο:(
Quote:
Originally posted by λίτσα
τα κατάφερα!!!!!
για ακόμα μία φορά τα κατάφερα!!!!!!
χθες το βράδυ βγήκα έξω.πήγα για καφεδάκι και μετά για ποτό μέχρι τα ξημερώματα.....
ότι και να σας πω είναι λίγο. πέρασα υπέροχα.....
ήπια μέχρι αηδίας και χόρεψα μέχρι που έλιωσαν τα παπούτσια μου....
ήπια και στην υγειά σας γιατί με βοηθήσατε πάρα πολύ όλοι με τις συμβουλές σας και σας ευχαριστώ για αυτό...
βέβαια έχω ένα κεφάλι κουδούνι αλλά δεν με πειράζει, καλύτερα τα κουδούνια παρά τα ψυχολογικά μου....:D:D
σήμερα θα βγω πάλι μάλλον, θα πάω να δω το κάψιμο του καρνάβαλου και τα πυροτεχνήματα.εύχομαι να περάσω το ίδιο καλά......
όσοι είστε από βορρά ελάτε κάτω και όσοι από νότο ελάτε πάνω.....
παιδιά είναι τέλεια....είχα ξεχάσει πώς είναι να διασκεδάζει κανείς αλλά τώρα δεν θα το αφήσω να με πάρει πάλι από κάτω.
θα το παλέψω έστω και μόνη μου γιατί θέλω να είμαι και να αισθάνομαι καλά.....
το ίδιο εύχομαι για όλους σας.....
να είστε όλοι καλά τώρα και για πάντα....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!:):):)
καιμε τα φαρμακα τι εγινε?δεν ειχες παρενεργειες?εγω οταν ιπια ειχα κρισεις πανικου επι 5 ωρες.
κάθε βράδυ παίρνω λαμικτάλ.
το βράδυ που αποφάσισα να βγω έξω δεν πήρα ούτε αυτό το φάρμακο για να μπορέσω να πιω άφοβα και δεν πήρα ούτε αγχολυτικό....
είπα πως αν είναι να βγω θα πάω με τις δικές μου δυνάμεις και όχι με την βοήθεια των φαρμάκων.....
οπότε εφόσον δεν είχα πάρει τα φάρμακα δεν με πείραξε το ποτό εκτός από τον συνηθισμένο πονοκέφαλο που δημιουργεί...
τώρα κατά πόσο είναι σωστό που δεν πήρα το φάρμακό μου για ένα βράδυ δεν ξέρω....δεν νομίζω όμως να πειράζει και πολύ.....
σημασία έχει πως στηρίχτηκα στα πόδια μου και πέρασα σούπερ!!!!!!
ξέχασα να πω πως το ότι κατάφερα και βγήκα μου έδωσε τεράστια δύναμη για να κάνω και άλλα πράγματα.προς το παρόν πήρα τρεις αποφάσεις....αν μου επιτρέπετε θα τις μοιραστώ μαζί σας...
1) σταματάω το τσιγάρο(ήδη έχω να καπνίσω 2 μέρες)
2) αρχίζω διατροφή παράλληλα με την νηστεία για να χάσω τα κιλά που μου φορτώνουν τα φάρμακα (βέβαια αυτό σιγά και σταθερά)
3) κόβω τα μαλλιά μου κοντά (είναι πολύ μακριά και τα βαρέθηκα για αυτό θα τα κάνω ένα μοντέρνο καρεδάκι έτσι για να αλλάξω και εξωτερικά μαζί με το εσωτερικά)
τώρα θα μου πείτε τι σας νοιάζουν όλα αυτά....
απλά το μόνο που θέλω να πω είναι πως ο άνθρωπος κρύβει τεράστια δύναμη μέσα του και όταν θέλει κάτι πραγματικά τότε αυτό γίνεται.....
φυσικά πάντα με την υποστήριξη του γιατρού του και αν χρειάζεται και των φαρμάκων....
όλες αυτές τις ημέρες ήμουν πραγματικά πολύ καλά.ήμουν ένας άλλος άνθρωπος.
την πέμπτη όμως πρώτα ο Θεός κάνει χειρουργείο η κόρη μου και τα έχω παίξει λίγο.έχω αρχίσει πάλι να αγχώνομαι και να μην μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ.δεν ξέρω αν θα μπορέσω να ανταπεξέλθω σωστά σε αυτό το γεγονός.
φοβάμαι πολύ, πάρα πολύ όμως....
δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω....
ίσως να είμαι υπερβολική γιατί είμαι υπερπροστατευτική απέναντι στα παιδιά μου όμως μου είναι πολύ δύσκολο....
λίτσα είναι φυσιολογικό να αγχώνεσαι κ να έχεις αγωνία αφού θα κάνει χειρουργείο η κόρη σου.Πιστεύω κάθε γονέας θα ένιωθε το ίδιο.
Προσπάθησε να είσαι ψύχραιμη,όλα θα πάνε καλά!:)
Λίτσα,
εμενα προσωπικα μια χαρα φυσιολογικο μου φαινεται να εχεις αγχος και να ανησυχεις απο το να μη σε αγγιζε κατι τετοιο.
Συμφωνω με την Arsi, για την προσπαθεια να μεινεις ψυχραιμη. Βοηθαει και εσενα και το παιδι.
Καλη επιτυχια στην κορουλα σου:)
Ελπιζω να μας πεις τα νεοτερα.
να\'μαι πάλι μετά από αρκετό καιρό.....
σας ευχαριστώ πολύ για τις δόσεις ψυχραιμίας που μου δώσατε....
δόξα τω θεό πήγαν όλα πολύ καλά και έχω το κοριτσάκι μου και πάλι στο σπίτι μας....
να είστε καλά τώρα και για πάντα!!!!!!:):):)
περαστικα:)