Originally Posted by
Lemonpie5
με την καραντινα αναγκαστικα εμεινα απραγη
γενικα εχω βγει και εχω δοκιμασει και με πιο ασχημους, και με το να το παιζω χαλαρη και πως πηγαινω με τα νερα τους
και τελευταια με το να λεω την αληθεια. μου λενε δεν εχουν προβλημα, αλλα μετα απο ενα φασωμα δεν ασχολουνται
μου εστελναν καποιοι, αλλα δεν προχωρησε ειτε γιατι μου ηταν απωθητικοι ειτε γιατι αμεσως το πηγαιναν στο σεξουαλικο
ενας μαλιστα που του μιλησα με ειλικρινεια για τα παραπονα μου, θεωρησε πολυ εξυπνο να μου παραστησει τον σοβαρο και τον καλο και να με κανει να ελπιζω σε σχεση για οταν θα βρεθουμε και αφου καναμε δυο τρεις φορες σεξτινγκ μετα αδιαφορουσε
του εστελνα να μιλησουμε και τον ρωτησα αν θα εκανε σχεση μαζι μου και αν οχι, τι θα ηθελε να αλλαξω
και μου ελεγε μια χαρα κοπελα εισαι, απλα μην ψειριζεις τα παντα, δοκιμασε και βλεπεις
και ειπε ο αρχιμαλακας πως δικαιωμα μου να μην θελω αμεσως σεξ αλλα κανενας δεν εχει την υποχρεωση να με περιμενει να ειμαι ετοιμη (ελεος, δηλαδη, τι θα παθει καποιος αν περιμενει μερικες μερες? )
κι αυτο του ειπα , οτι δεν τρεχει και τιποτα να περιμενει καποιος
και συμφωνησε για τον εαυτο του και ειπε οτι θα περιμενε
αλλα τελικα δεν ξαναεστειλε
πως μετα να μην τα βαζω με τον εαυτο μου; αν ειχα κανει σεξ και ημουν ετοιμη θα μιλουσαμε ακομα , ειμαι σιγουρη!
κανεις δεν ειναι διατεθειμενος να περιμενει!
ολοι λενε δεν πειραζει, ρε , μην νιωθεις ασχημα αλλα στην πραξη κολλανε
πρεπει να ειναι καποιος που να του αρεσεις πολυ για να περιμενει, αυτο εχω καταλαβει
και δεν νομιζω οτι θα βρεθει κατι τετοιο ευκολα.
μου ειπατε να προσπαθησω μεσω γνωστων
ε αυτος ειναι ο μονος γνωστος που εχω και η μονη μου ευκαιρια για την ωρα