Originally posted by vince
Quote:
Originally posted by keep_walking
Να σου πω Θεοφανια και εγω πιστευω στις δυναμεις του εαυτου μας,ποτε δεν καταθετω τα οπλα και ποτε δεν χανω την ελπιδα αλλα πλεον ειμαι πολυ πιο ελαστικος με τις αδυναμιες των αλλων,εκτος φυσικα αν μιλαμε για σοβαρες αδυναμιες οπως η \"κακια\",να σου πιω το αιμα για να βγαλω κερδος και τα σχετικα.
Ισως και να μη διαφωνουμε ο γραπτος λογος δεν ειναι πολυ ευκαμπτος.
Ελαστικός με τις αδυναμίες των άλλων.....
Ξέρεις keep κάποτε ήμουν ένα πολύ καλό παιδί που πίστευε πως θα μεγαλώσει και θα μπορέσει να κάνει ένα δύο σωστά πράγματα στην ζωή του. Όσο μεγαλώνω ανακαλύπτω πως αν δεν αφήσω πίσω μου τις ευαισθησίες ο κόσμος θα με πατήσει.
Δεν μπορώ να κρίνω κανέναν γιατί και εγώ, όπως ο κάθε άνθρωπος, μια στάλα στον ωκεανό είμαι. Ίσως να διακρίνω. Μερικοί άνθρωποι είναι καλύτεροι μέχρι ενός σημείου. Δεν μπορώ να σου πω οτι ο κόσμος είναι όμορφος. Υπάρχουν όμως άνθρωποι που ξεχωρίζουν στα μάτια μας, που έχουν τον δικό τους όμορφο κόσμο και αισθανόμαστε την ανάγκη να τους ανακαλύψουμε.
Η επιλογή του να μοιράζεσαι τον κόσμο σου με λίγους είναι μια σημαντική επιλογή. Δεν αξίζουν όλοι τέτοιο δόσιμο. Απλά ευχόμαστε αυτοί οι λίγοι που επιλέγουμε να μην ξεχάσουν στην πορεία την αξία που δώσαμε σε αυτούς.
Όσο περνάει ο καιρός και όσα πιο πολλά μηνύματα γράφω στο φορουμ τόσο πιο μόνος νιώθω. Δεν είναι φοβερό αυτό?