Σίγουρα, έτσι όπως το θέτεις θα ήταν το ιδανικότερο..
Το θέμα είναι πως με κάποιους από δαύτους, ούτε διάλογο δεν μπορείς να κάνεις...
Printable View
Το θέμα είναι πως με κάποιους από δαύτους, ούτε διάλογο δεν μπορείς να κάνεις...
σαββα,
σκυλι που γαυγιζει δεν δαγκωνει να το θυμασαι αυτο.
Υπαρχουν αλλοι που θα ηθελαν να σου κανουν κακο, αλλα αγνοεις εντελως την υπαρξη τους.
Η επιθετικοτητα απλως διογκωνει το προβλημα και τιποτα αλλο.
Υγ... δεν ειναι απαραιτητο να κανεις διαλογο με ολο το πλανητη.
Εγω τουλαχιστον το αποφευγω.... ;)
Συμφωνώ.Άλλωστε ο τύπος έγραφε ότι πλάκωσε την πρώην του κ τον σύντροφό της στο ξύλο.Quote:
Originally posted by sabb
Άμα έχει αρρώστια ο άλλος...με μια ανύπαρκτη κ φανταστική αφορμή μπορεί να κάνει οτιδήποτε.Είχα δει στην τηλεόραση που κάποιος(μεθυσμένος όμως) σκότωσε έναν άγνωστό του 25χρονο επειδή τον σκούντησε καταλάθος κ μάλιστα μετά από καιρό που το ανακαλύψανε αυτός νόμιζε ότι έζησε!!!!!!!!!
Επίσης Κρινο,δεν ξέρω αν ήρθες ποτέ σε επαφή με τέτοιον τύπο αλλά είναι αρρώστια κ δύσκολο ως αδύνατο να επικοινωνήσεις.
Τη θυμάστε την διαφήμιση που ο πατέρας χτυπούσε τη μάνα κ μετά γύρισε κ το παιδί κ την κλότσησε???
Αυτά μου έρχονται στο μυαλό,θυμάμαι κ το θέμα του,κ όταν το σκέφτομαι παίρνω ανάποδες στροφές,όχι αυτό που έκανε σε μένα αλλά γενικώς.
Arsi τα πάντα υπάρχουν αυτό είναι γνωστό. Εσένα τι σε ανησυχεί περισσότερο, το οτι υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι ή μήπως συναντήσεις κάποιον και σου φερθεί έτσι?
Τι να σου λέω vince....Δεν τις αντέχω τέτοιες καταστάσεις γενικώς,ούτε να τις ζω,ούτε να τις βλέπω,ούτε να τις ακούω.Quote:
Originally posted by vince
Arsi τα πάντα υπάρχουν αυτό είναι γνωστό. Εσένα τι σε ανησυχεί περισσότερο, το οτι υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι ή μήπως συναντήσεις κάποιον και σου φερθεί έτσι?
Αλλά να γίνω πιο συγκεκριμένη στην απάντησή σου,
περισσότερο απ\'τα 2 με ανησυχεί-φοβίζει να μη συναντήσω κάποιον τέτοιον άνθρωπο κ μου φερθεί έτσι.
Αρσι αν συναντησεις εναν τετοιον ανθρωπο τον αγνοεις απλα.
εγω γενικα ατομα μ με κανουν να νιωθω αβολα και αμηχανα τα αποφευγω με καθε τροπο.
κ υπαρχουν πολλα δυστυχως:oQuote:
Originally posted by panikoula
εγω γενικα ατομα μ με κανουν να νιωθω αβολα και αμηχανα τα αποφευγω με καθε τροπο.
εγώ πάλι μπλέκομαι χωρίς να θέλω.......Quote:
Originally posted by panikoula
Αλλά εντάξει όλα οκ πανικούλα.
Εσύ καλά?εντάξει μετά το βράδυ ε?
Λέγαμε για επικίνδυνα άτομα και είχαμε ένα κακό περιστατικό σήμερα με έναν 19χρονο που πυροβόλησε συμμαθητή του και περαστικούς. http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/04/10/1651863.htm Ο ομογενής 19χρονος μάλιστα έλεγε πως «Είμαι εγωιστής και δεν μπορώ να με απαξιώνουν...». Λένε ακόμα πως έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα.
Πάντως αν αντιδρούσαν όλοι με τέτοιο τρόπο επειδή πέφταν θύματα απαξίωσης τότε θα είχαμε πολλούς τραυματίες στην χώρα...
Aυτό ακριβώς.Είναι αρρώστια η άσκηση βίας.Πως να μην εχει ψυχολογικά προβλήματα?
Αυτό είναι το πρόβλημά τους.Διεκδικούν την αυτοεκτίμησή τους ,την αξία τους,το σεβασμό μέσα απ\'το φόβο κ τη βία.Διαστρέβλωση όμως!Ε!Δεν είναι αρρώστια!
Στις περιπτώσεις βιας που αναφερόμουν ποτέ δεν υπάρχει πραγματική αιτία.Μπορεί να είναι π.χ. γιατί άλλαξε κάποιος το κανάλι στην τν κ ν\'αρχίσει ο \'χαβαλές\'....
Quote:
Originally posted by vince
Λένε ακόμα πως έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα.
εχει ενα ενδιαφερον να διαβασει κανεις τα τελευταια του λογια,
Δεν έχω πλεον λόγο να συνεχίσω να ζώ. Δυστυχώς για εσάς, είμαι πολύ εγωιστής για να φύγω και να σας αφήσω να ζήσετε τις γαμημμένες ζωές σας. Πριν πεθάνω θα σας στερήσω ότι πολυτιμότερο έχετε. Δεν έχω σεβασμό για την ανθρώπινη ζωή. Φτύνω κατάμουτρα στην «αξιοπρέπεια» και την «τιμή» σας και σε ότι έχετε ιερό. Έχω πάρει την απόφασή μου και δεν πρόκειται να κάνω πίσω. Οποιοσδήπωτε βρεθεί μπροστά μου το πρωί της 10ης Απριλίου 2009 γίνεται άμεσα στόχος - δεν θα υπάρξει καμία διάκριση στην ηλικία, το φύλο ή την καταγωγή εκείνων που θα δολοφονήσω, για εμένα είστε όλοι σκουπίδια. Θα σας σκοτώσω γιατί έτσι γουστάρω και θα φροντήσω να το ευχαριστηθώ όσο περισσότερο γίνεται.
Για τους περισσότερους απο εσάς μπορεί να ακούγομαι παρανοϊκός, εγκληματίας ή δολοφόνος... Κάνετε λάθος, εσείς είστε τα νοητικώς στερημένα θρασύδειλα εγκληματικά καθάρματα που βρίζουν υπό την κάλυψη της ανωνυμίας, της ιδιότητας του καθηγητή ή των πολυάριθμων παρέων. Μέχρι στιγμής δεν έχω εισπράξει τίποτα άλλο παρά την απόρριψη και την ύβρη των γύρω μου. Σας τα επιστρέφω με την υπόσχεση να περάσετε τις τελευταίες στιγμές σας παρακαλώντας για την ελεεινή και τρισάθλια ζωή σας - σύντομα θα δείτε πως είμαι άνθρωπος που τηρεί τις υποσχέσεις του...
Δεν είμαι αναγκασμένος να δώσω περαιτέρω εξηγήσεις για τις πράξεις μου. Δεν έχω γνωρίσει παρά ένα άτομο που να αξίζει σαν άνθρωπος και με την οποία πίστευα πως είχα ερωτευτεί. Νιώθω πολύ άσχημα που με απέρριψε και ελπίζω πως με ότι κάνω την Παρασκευή θα αλλάξει γνώμη για μένα.
Ψυχολογικα αιτια λοιπον?
απορριψη?
Σαφώς και όχι krino, το αίτιο δεν μπορεί να είναι μόνο ένα, δηλαδή οι υπόλοιποι (οι περισσότεροι άνθρωποι άλλωστε αν όχι όλοι) που έχουν δεχτεί ερωτική απόρριψη αντέδρασαν με πυροβολισμούς..?Quote:
Originally posted by krino
Ψυχολογικα αιτια λοιπον?
απορριψη?
βινς,
ερωτηση εκανα, δεν κατεθεσα αποψη.
Επειδη ομως οντως μια απορριψη δεν φτανει για να φτασεις στα ακρα και να μην σε ενδιαφερει ουτε η ζωη σου αλλα ουτε η ζωη των αλλων, σκεφτομαι τι αλλο μπορει να εχει συμβει.
Άκουσα τον ψυχίατρο που ανέλαβε την στήριξη της οικογένειας του κ είπε πως είναι πολύ πιθανό να κρυβόταν μια σοβαρή διαταραχή που πυροδοτήθηκε κ εκδηλώθηκε.Quote:
Originally posted by krino
βινς,
ερωτηση εκανα, δεν κατεθεσα αποψη.
Επειδη ομως οντως μια απορριψη δεν φτανει για να φτασεις στα ακρα και να μην σε ενδιαφερει ουτε η ζωη σου αλλα ουτε η ζωη των αλλων, σκεφτομαι τι αλλο μπορει να εχει συμβει.
Επίσης πριν 2 χρόνια είχε εμπλακεί σε σκηνικό βιας στο σχολείο του.Είχε πιάσει συμμαθητή απ\'το λαιμό κ του χτυπούσε το κεφάλι επειδή του πέταξε χαρτάκια!!!!!
Το γράμμα του λένε είναι στο ιντερνετ.Που?
Πάντως φρικαλέο γράμμα.....
Η γενικόλογη αναφορά σε όλους τους άλλους που φταίνε, δείχνει άνθρωπο χωρίς επίγνωση των δικών του προβλημάτων. Το να θέλει να σκοτώσει όποιον νάναι, χωρίς διάκριση, με απώτερο σκοπό όπως λέει \"να το ευχαριστηθεί\" γιατί φταίνε όλοι οι άλλοι, δείχνει τυφλά εκδικητικά κίνητρα εναντίον ενός στόχου, που ο ίδιος αδυνατεί να συγκεκριμενοποιήσει- του είναι αδιάφορο το ποιον θα δολοφονήσει. Έχει απαξιώσει όχι μόνο τη δική του ζωή ως αγαθό αλλα κι εκείνες όλων των άλλων. Η κατά κάποιο τρόπο θετική του αναφορά (αφού έστω την ερωτεύτηκε) σε ένα και μόνο άτομο που τυχαίνει να τον έχει απορρίψει, δεν μπορεί να είναι η αιτία που σκοτώνεις κάποιον αδιάκριτα. Ίσως είναι ένας τρόπος να αναιρεθεί έτσι η όποια απόρριψη.
Δυστυχώς, ο νεαρός ήταν μια ιδιαίτερα διαταραγμένη προσωπικότητα κι όλα ξεκινάν από το γεγονός πως δεν κατόρθωσε ποτέ του να καταλάβει τον ίδιο του τον εαυτό...
Άποψη μου...