μία & δεν υπήρχε χημεία.εκεί έμεινα...χαζομάρα μου.ίσως κάποτε αποφασίσω να χαρώ τη ζωή μου.who knows?;)
Printable View
μία & δεν υπήρχε χημεία.εκεί έμεινα...χαζομάρα μου.ίσως κάποτε αποφασίσω να χαρώ τη ζωή μου.who knows?;)
εμενα οι μισοι απο αυτους ηταν χαλια χχχααχχα.ο πιο ωραιος ηταν ο τελευταιος.λολ
Ερώτηση: αν είσαι σε μια σχέση για αρκετά χρόνια είναι δυνατόν το σεξ να είναι πάντα το ίδιο καλό?
πυστευω πως ναι.αν υπαρχει και φαντασια.......Quote:
Originally posted by vince
Ερώτηση: αν είσαι σε μια σχέση για αρκετά χρόνια είναι δυνατόν το σεξ να είναι πάντα το ίδιο καλό?
Οκ αλλά γίνεται να έχουν και οι δύο πάντα την ίδια φαντασία και διάθεση...? Τι είναι καλύτερο για την γυναίκα... αγάμητη η κακογαμημένη (sorry για το τολμηρό ύφος...μιλάω σε γενικό ύφος). Για εμάς τα αγοράκια από την άλλη το σεξ δεν είναι και τόσο πολύπλοκο..και στον υπόνομο αν μας κάνει το κουκου η άλλη εμείς θα το απολαύσουμε.. γενικά το στυλ του καζανοβα και του παραμυθά έχει πέραση, και δυστυχώς για κάποιες γυναίκες αυτή η ψευδαίσθηση τις τραβάει σαν μαγνήτης.
Γενικά θα μπορούσα να πω πως μόνο οι πιο ώριμες γυναίκες εκτιμάν την ειλικρίνεια και την αυθεντικότητα στον άνδρα. Συμπέρασμα κατόπιν δικών μου εμπειριών.
Eγώ πάλι πιστεύω όχι.Τουλάχιστον δε μου έτυχε......Quote:
πριν ενα χρόνο θα σου απαντούσα σίγουρα αγάμητη αλλά τώρα που έχω σταθερή σχέση και πάει καλά θα πω κακογαμημένη.
μπορεί να υπαρχουν κάποιες άσχημες μέρες (κυρίως λόγω της φάσης μου) αλλά με τίποτα δε συγκρίνονται με τις ωραίες!
Δηλαδή από την δική σου μεριά δεν ήσουν ευχαριστημένη. Απο την μεριά του συντρόφου σου πως ήταν? Εκείνος προσπαθούσε να το διορθώσει ή απλά έκανε την δουλειά του?Quote:
Originally posted by Arsi
Χμμ, όταν η γυναίκα της σχέσης είναι μες τα νεύρα και λεει μαύρο ενώ όταν ειναι ήρεμη λεει άσπρο τι ισχύει τελικώς? Μπορεί δηλαδή εγώ να ικανοποιώ την σύντροφο μου και να μου εκφράζει την ευχαρίστηση της μόνο όταν είναι στα καλά της ή μόνο τις στιγμές της ικανοποίησης?Quote:
Originally posted by εσωτερική_σήψη
πριν ενα χρόνο θα σου απαντούσα σίγουρα αγάμητη αλλά τώρα που έχω σταθερή σχέση και πάει καλά θα πω κακογαμημένη.
μπορεί να υπαρχουν κάποιες άσχημες μέρες (κυρίως λόγω της φάσης μου) αλλά με τίποτα δε συγκρίνονται με τις ωραίες!
Γενικά η ερώτηση μου είναι. Η σύντροφος μου θα ικανοποιηθεί περισσότερο επειδή είναι ευδιάθετη ή λόγω της δικής μου προσπάθειας? Νιώθω πως μερικές φορές μπορεί να προσπαθήσω για το καλύτερο και αυτό να μην έρθει...άλλες φορές είναι σαν να έρχεται απο μόνο του..
Όλες μπορεί να το εκτιμάν αλλά άλλο η εκτίμηση κ άλλο ο ερωτικός πόθος.Quote:
Γενικά θα μπορούσα να πω πως μόνο οι πιο ώριμες γυναίκες εκτιμάν την ειλικρίνεια και την αυθεντικότητα στον άνδρα. Συμπέρασμα κατόπιν δικών μου εμπειριών.
εξαρτάται από τη γυναίκα.εμένα ας πούμε δε μ\'αρέσει να διαφωνώ απλά και μόνο για να διαφωνήσω.έχει άλλες που ηθελημένα αντιδρούν έτσι.Quote:
Χμμ, όταν η γυναίκα της σχέσης είναι μες τα νεύρα και λεει μαύρο ενώ όταν ειναι ήρεμη λεει άσπρο τι ισχύει τελικώς? Μπορεί δηλαδή εγώ να ικανοποιώ την σύντροφο μου και να μου εκφράζει την ευχαρίστηση της μόνο όταν είναι στα καλά της ή μόνο τις στιγμές της ικανοποίησης?Quote:
λέγοντας για τις φάσεις μου δεν εννοούσα νεύρα αλλά επεισόδια κατάθλιψης.
Κατανοητό. Ίσως περισσότερο να το εννοούσα για τις γυναίκες που έχουν αποφασίζει να κάνουν μια σοβαρή σχέση..Quote:
Όλες μπορεί να το εκτιμάν αλλά άλλο η εκτίμηση κ άλλο ο ερωτικός πόθος.Quote:
Ο ερωτικός πόθος νομίζω έχει να κάνει περισσότερο με την εμφάνιση..δηλαδή δεν σου έχει τύχει να κοιτάζεσαι με έναν άγνωστο σε κάποια καφετέρια και να σου δημιουργείται ερωτικός πόθος?
(συγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτος...απλά ευελπιστώ στο να βγάλουμε αξιόλογα συμπεράσματα...αν δεν μου απαντήσετε κανένα πρόβλημα :)
Πολύ λογικό μου ακούγεται..όμως στε διαφορετική περίπτωση γιατι να αντιδράει μια γυναίκα απλά για να διαφωνήσει/ αντιδράσει?Quote:
εξαρτάται από τη γυναίκα.εμένα ας πούμε δε μ\'αρέσει να διαφωνώ απλά και μόνο για να διαφωνήσω.
Διορθώνεται?Είναι δύσκολο να ξαναέρθει το μυστήριο.Πιστεύω ότι θέλει μεγάλο υπόβαθρο να μη θεωρούμε τον άλλο δεδομένο.Δεν ξέρω δεν το έχω επεξεργαστεί μέσα μου αλλά το θεωρώ σχεδόν ανέφικτο το σεξ να είναι πάντα το ίδιο καλό.Μπορεί να είναι κ στη φύση μας.Είναι μονογαμική?Ή έχουμε ανάγκη την ποικιλία?Quote:
Δηλαδή από την δική σου μεριά δεν ήσουν ευχαριστημένη. Απο την μεριά του συντρόφου σου πως ήταν? Εκείνος προσπαθούσε να το διορθώσει ή απλά έκανε την δουλειά του?Quote: