Τώρα που έχω χρόνο θα σου τα εξηγησω όλα. Υπαρχουν 30χρονες pro που για την ηλικια τους θεωρούνται μεγάλες. Οι 30χρονες ενδεχεται να ψαχνουν καποιον για τη ζωή γενικά όχι μονο για υπηκοοτητα, αλλα δεν αποκλειεται η περίπτωση μετά την πενταετία να εξαφανιστεί κιόλας. Το ίδιο ισχύει και για τις semi-pro.
Ανέφερα τους άνδρες που μπλέκουν μαζί τους ως θύματα και θα πρέπει να εξηγήσω και αυτό. Πως θα μπορούσα να χαρακτήριζα έναν που είναι 50+ χρονών ο οποίος δεν λέει στον εαυτό του πως είναι μία συναλλαγή και τίποτα περισσότερο; Ισπανικά δεν ξέρουν, μήνες στην χώρα δεν μένουν, τι ερωτεύονται; Ενα προσωπο και ένα σώμα;
Οι γυναίκες εκεί μεγαλωνουν σε δύσκολες συνθήκες, μεγαλώνουν σε ένα πατριαρχικό καθεστώς με πολύ δύσκολες οικονομικές καταστάσεις και πρέπει να μαθουν να επιβιώνουν. Επιβίωση για αυτές είναι για παράδειγμα να σε σαγηνεύσουν να σε ναρκώσουν με σκοπολαμίνη να σε πάνε στο σπίτι που ζεις και να σου πάρουν τα πάντα. Φαντάσου οτι οταν είναι ναρκωμενος καποιος απο σκοπολαμίνη του λένε άνοιξε το χρηματοκιβώτιο και εκείνος το ανοίγει χωρίς ιχνος αντιστασης.
Το κακό επισης με αυτές τις γυναίκες είναι οτι ζητανε συνεχως λεφτα με δικαιολογια η μαμα μου αρρωστησε και πρεπει να κανει χειρουργείο, το παιδί μου πρεπει να παει σχολείο και χρειαζομαι διδακτρα κτλ κτλ Αυτά τα κάνουν γυναίκες που ασκουν το αρχαιότερο επάγγελμα.
Στην απέναντι όχθη η απλή η γυναίκα αγωνίζεται δουλεύει για να πάρει αυτά τα λίγα που μπορεί να πάρει και ελπίζει για ένα καλύτερο αύριο. Μπορείς να την γνωρισεις σε ένα σουπερ μαρκετ, σε ένα εμπορικό κέντρο, στο δρόμο ή σε ένα μπαρ που συχνάζει απλός κόσμος. Μια τετοια γυναικα δεν θα σε δει σαν πορτοφόλι, θα δεις με το χρόνο την κατάσταση και θα καταλαβεις τι γίνεται. Μια τετοια γυναικα όμως για να ενδωσει πρεπει ο άντρας να έχει κάτι με πρώτο και κύριο να μπορει να επικοινωνει, να πηγαινει στη χωρα της για την κουλτουρα και όχι για σεξ τουρισμ δεν θέλει να κολλήσει ουτε STD ουτε HIV οπότε πρεπει να εχει ο ανδρας που θα την πλησιάσει καποιες ικανότητες διαφορετικά πως θα γινει η συνδεση;