Σαββα σου απανταω εδω δεν ξαναστελνω u2u γιατι μπορει και συ μια στιγμη να πεις οτι σε βιασα κιολας.λολ.απλα μπηκες σε ατυχη στιημη και σε πιρανε τα σκαγια.και οσο για το αγαμητη τι σε πειραξε τοσο?και γω αγαμητη ειμαι εδω κ ενα μηνα περιπου :P
Printable View
Σαββα σου απανταω εδω δεν ξαναστελνω u2u γιατι μπορει και συ μια στιγμη να πεις οτι σε βιασα κιολας.λολ.απλα μπηκες σε ατυχη στιημη και σε πιρανε τα σκαγια.και οσο για το αγαμητη τι σε πειραξε τοσο?και γω αγαμητη ειμαι εδω κ ενα μηνα περιπου :P
Quote:
Originally posted by Helena
τον κρινο δεν τον ξερω -μα πολυ ντορος ομως ε :P- δεν εχουμε μιλησει ποτε με u2u ομως..
εστω και αν υποθεσουμε οτι λεει καποιος βλακειες..και ειναι και ειρωνας η και άλλα χειροτερα ενδεχομενως.. - το ειπατε σε αλλα θεματα εξάλλου οτι δημιουργει προβλημα
..-ειναι αναγκη να ανακυκλωνονται τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια?ειναι τοσο δυσκολο να προσπαθησουμε να συνυπαρξουμε ολοι μας σε ενα χωρο?
στο κατω κατω αν δουμε οτι δεν συνεννοουμαστε μαζι του δεν βγαζουμε ακρη βρε αδελφε ειναι τοσο δυσκολο να τον αγνοησουμε?γιατι ριχνουμε τοσο το επιπεδο?μηπως το ξεμπροστιασμα ειναι ενας τροπος να βγαλουμε τα δικα μας προβληματα τις δικες μας εντασεις ?λεω εγω τωρα
ειναι αναγκη να στολιζουμε με κοσμητικα επιθετα κοσμο που μπορει να πληγωθει διαβαζοντας τα?
και δεν εννοω το συγκεκριμενο προσωπο .. φανταστειτε καποιος να νιωθει ευαλωτος πληγωμενος..να μπει εδω μεσα ελπιζοντας να βρει ισως πιο ευαισθητους ανθρωπους απο οτι εκει εξω .. να θελει να μοιραστει το προβλημα του..τη μοναξια του ισως.. και να δει τα περι αγαμιας και γαμου που ειπε το αλλο μελος η και χιλια αλλα δυο που γραφονται κατα καιρους ...:o:o
Helena και γω μπηκα για να πω τον πονο μου και με προσβαλανε ασχημα/..γιαυτο εγινε της μουρλης.
και δεν ειπα τπτ κακο ουτε προσβαλα τον κυριο αυτον πριν γινει χαμος.ισα ισα και την πλακα μου εκανα με την weird λεγοντας για πατατακια κ ποπ κορν.ξυνα μου τα βγαλε.
Ελπίζω να σας άρεσε το βιντεάκι. Μερικές φορές ξέρετε το χιούμορ είναι αρκετό :) αρκεί να καταλαβαίνουμε πως ο άλλος δεν είναι απαραίτητα (και μόνο) τόσο κακός ή τόσο καλός όσο εμείς. Πάντως μου κάνει εντύπωση που σε ένα φορουμ υποστήριξης τα μέλη καταλήγουν να αλληλοσπαράζονται. Ο κόσμος τελικά είναι το ίδιο παντού. Απλά υπάρχουν και ένα δύο άνθρωποι που μας ταιριάζουν καλύτερα..
Όπως θα έχουν διαπιστώσει κάποιοι εκτός του δεδομένου παρατηρητές η ψυχική πάθηση δεν κάνει τον άνθρωπο κακό αλλά ούτε καλό χαρακτήρα από μόνη της. Μερικά κάστρα στην άμμο αφήνουν τα σημάδια τους ακόμα και μετά την παλίρροια.
Καλό σας βράδυ.
Να κανω και εγω ενα σχολια?Γιατι θα πρεπει η συνεχεια της προσωπικης αντιπαραθεσης να ειναι αναρτημενη σε ενα δημοσιο φορουμ και οχι με προσωπικα μυνηματα?Τι ακριβως ζητατε απο τους αναγνωστες να προσφερουν σε σας?
Ισως πρεπει να το αναλογιστειτε...και μιλαω για τον θεματοθετη...οχι πολυ ομως γιατι πολλα που κανουμε δεν ειναι να ψαχνεις τη λογικη:)
Καλημέρα Κιπ!Quote:
Originally posted by keep_walking
Να κανω και εγω ενα σχολια?Γιατι θα πρεπει η συνεχεια της προσωπικης αντιπαραθεσης να ειναι αναρτημενη σε ενα δημοσιο φορουμ και οχι με προσωπικα μυνηματα?Τι ακριβως ζητατε απο τους αναγνωστες να προσφερουν σε σας?
Ισως πρεπει να το αναλογιστειτε...και μιλαω για τον θεματοθετη...οχι πολυ ομως γιατι πολλα που κανουμε δεν ειναι να ψαχνεις τη λογικη:)
Θεωρώ πολύ εύστοχη την παρέμβασή σου και θα σου εξηγήσω το γιατί.
Ρωτάς \" γιατί θα πρέπει η συνέχεια της προσωπικής αντιπαράθεσης να είναι αναρτημένη δημοσίως και να μη γίνεται μέσω προσωπικού μνμτος?\"¨
Εγώ μετά απο αυτή σου την ερώτηση, αναρωτιέμαι τα εξής.
Γιατί θα πρέπει, να ανοίγει μια προσωπική αντιπαράθεση, λόγω της κριτικής ή του σχολιασμού των απαντήσεων του εκάστοτε μέλους, δημόσια και χωμένη μέσα σε ένα ποστ που άνοιξε κάποιος για να ζητήσει βοήθεια?
Και συνεχίζω την ερώτησή μου.
Αν η αντιπαράθεση συνέχιζε, μέσα στο θέμα όπου ξεκίνησε, αυτό δεν θα ήταν ενοχλητικό για τους αναγνώστες, τους οποίους στο τέλος αναφέρεις?
Ετσι λοιπόν κι εγώ το πήρα και το ξεχώρισα.
Απο την άλλη, λες, γιατί να μην συνεχιστεί πριβέ η αντιπαράθεση.
Θα σου πω τον προσωπικό μου λόγο. Τον πιο σημαντικό τουλάχιστον.
Πρώτα απο όλα, γιατί ερωτήθηκα δημόσια και απάντησα δημόσια. Δεν το θεωρώ κακό να αντιπαρατίθεμαι, αρκεί να το κάνω με το σωστό τρόπο και στο σωστό μέρος. Γι αυτό και άνοιξα ένα τόπικ ξεχωριστό.
Θεωρώ το θέμα της αντιπαράθεσής μας άπτεται της γενικότερης λειτουργίας του φόρουμ, ποιές στάσεις μπορεί να ενοχλούν κτλ κι έτσι έχει ένα γενικότερο ενδιαφέρον να δει κανείς, πχ τις απόψεις που ανταλάσσονται για το ποιες παρεμβάσεις είναι θεμιτές και ποιές όχι, τις ενοχλήσεις των εκάστοτε μελών. Είναι δηλαδη ένα θέμα που αγγίζει και άλλα γενικότερα.
Φυσικά κι έχει γίνει μπάχαλο, οποτε με το που φτάσει κανείς να το διαβάζει απο ένα σημείο και μετά δεν θα ασχοληθεί.
Επιπλέον Κηπ, αναρωτιέσαι τί ζητώ απο τους αναγνώστες.
οταν γράφω, έχω πιότερο στο νου να προσφέρω στους αναγνώστες ποαρά να λάβω απο αυτούς.
Εξάλλου, ξεκαθάρισα εξαρχής οτι δεν θα ήθελα να γίνει το συγκεκριμένο θέμα αφορμή για βολές κατά του Κρίνου, γι αυτό και άλλαξα τον τίτλο χαρακτηρίζοντας την επιλογή του κάπως βιαστική.
Το χιούμορ είναι απο τις μεγαλύτερες αρετές πιστεύω VInce..Quote:
Originally posted by vince
Ελπίζω να σας άρεσε το βιντεάκι. Μερικές φορές ξέρετε το χιούμορ είναι αρκετό :) αρκεί να καταλαβαίνουμε πως ο άλλος δεν είναι απαραίτητα (και μόνο) τόσο κακός ή τόσο καλός όσο εμείς. Πάντως μου κάνει εντύπωση που σε ένα φορουμ υποστήριξης τα μέλη καταλήγουν να αλληλοσπαράζονται. Ο κόσμος τελικά είναι το ίδιο παντού. Απλά υπάρχουν και ένα δύο άνθρωποι που μας ταιριάζουν καλύτερα..
Όπως θα έχουν διαπιστώσει κάποιοι εκτός του δεδομένου παρατηρητές η ψυχική πάθηση δεν κάνει τον άνθρωπο κακό αλλά ούτε καλό χαρακτήρα από μόνη της. Μερικά κάστρα στην άμμο αφήνουν τα σημάδια τους ακόμα και μετά την παλίρροια.
Καλό σας βράδυ.
Κρατάω οτι ο άλλος, δεν είναι απαραίτητα, ούτε σκέφτεται ούτε λειτουργεί, όπως εμείς.
Επίσης κανείς δεν είναι μόνο καλός ή μόνο κακός.
Ο χαρακτήρας...
Και ποιά η σχέση του με την ψυχική πάθηση. Αυτό είναι ένα ενδιαφέρον θέμα.
εμπνευστης ohhh yes εγραψες παλι:PQuote:
Originally posted by Empneustns
οτι θα γινοταν και τοπικ,ε δεν το πιστευα ποτε χαχαχαχαχαχαχαχα.απο τα τοπικ που τα βλεπεις για να κλαις και να γελας.ο μιστερ \"ειμαι αντιπαθης αλλα δεν με νοιαζει\" σε νεες περιπετειες.αμα εμαθε στο χωριο να ρευεται,παει τελειωσε,ετσι εμαθε,δεν μπορει να το διορθωσει....τετοια τεχνικη να παει χαμενη;τι και να λενε πως ειναι αγενεια,ετσι ειναι αυτος.απαραλλαχτος.
weird,
εγραφα για καμποση ωρα αλλα κολλησε το πισι....
Καπου στο τελος, μου προσαπτεις φασιστικες νοοτροπιες εκτος των αλλων.
Ισως ειναι καλυτερα να συνεχισεις εσυ οπως νομιζεις και εγω το αντιστοιχο.
Βεβαια διαφωνω με το σκεπτικο που βαζεις, αλλα οταν με αναγορευεις ως φασιστα,
μπαινω σε σκεψεις αν θα ειχε νοημα να σου απαντησω.
Ισως μονο και μονο για να κερδισω τις εντυπωσεις, αλλα και παλι το θεωρω παιδικο και στη τελικη
ουτε αυτο με ενδιαφερει.
Το μονο που μπορω να σου δωσω σαν απαντηση, ειναι διαβασε τους ορους χρησης του φορουμ, και οπου νομιζεις οτι τους υπερβαίνω συζητησε το με τον διαχειριστη.
Παρολα αυτα αν αναθεωρησεις καποτε τα περι φασιστα που μου προσαπτεις το ξανασυζηταμε.
Κατι που δεν ειναι υποχρεωτικο να το κανεις ποτε στη ζωη σου.
Καλημερα ξανα.
Κρίνο,
μίλησα για φασιστικού τύπου παρεμβάσεις.
Το οτι με ενοχλεί κάποια συμπεριφορά σου ή οτι θεωρώ πως διασαλεύει τη ροή του διαλόγου, δεν σημαίνει οτι παραβιάζει τους όρους χρήσης.
Στον διάλογο που είχαμε, κάποια στιγμή σου είπα, οτι εντάξει, έκανα λάθος και δεν έβαλα το \"σχεδόν σίγουρη\".
Και θα το έληγα εκεί ( δεν θα σου εξηγούσα δηλ οτι είχα σκοπιμότητα που το έκανα)
Αλλά όταν είδα την φράση σου \" σε ανάγκασα να τροποποιήσεις την σκέψη σου\", τότε ναι, ενοχλήθηκα πολύ και το τράβηξα κι εγώ παραπέρα.
Γενικά θεωρώ φασιστικό, το να ανγκάζεις κάποιον να κάνει κάτι.
Βέβαια εν προκειμένω κατά βάσιν δεν ίσχυε. Θα μπορούσα κάλλιστα να εμμείνω, δεν μου έβαλες και το όπλο στο κεφάλι. Απλά, αναγκάστηκα να σου εξηγήσω και αν γίνω πιο συγκεκριμένη, επειδή δεν θα ένιωθα καλά αν σε αγνοούσα
Πράγμα το οποίο όμως θα γίνεται στο εξής, σε ανάλογες παρεμβάσεις σου.
ΧΩΡΙΣ αυτό να σημαίνει οτι σε αντιπαθώ, ή οτι δεν εκτιμώ πολλά απο αυτά που λες στις διάφορες απαντήσεις σου.
Απλά η συμπεριφορά σου ώρες ώρες με νευριάζει.
Quote:
Originally posted by weird
Κρίνο,
μίλησα για φασιστικού τύπου παρεμβάσεις.
σορρυ αλλα διαφωνουμε,
εγω δεν βλεπω καμια φασιστικου τυπου παρεμβαση.
Και φυσικα εχω επιχειρηματολογια την οποια αμα θες στην παραθετω και να εισαι σιγουρη οτι θα ειναι δυσκολο να την αμφισβητησεις.
Παρολο που σβηστηκαν οσα εγραφα, μπορω να τα ξαναγραψω.
Το οτι με ενοχλεί κάποια συμπεριφορά σου ή οτι θεωρώ πως διασαλεύει τη ροή του διαλόγου, δεν σημαίνει οτι παραβιάζει τους όρους χρήσης.
με αναγκαζεις να φτασω σε αυτο το σημειο ομως.
Στον διάλογο που είχαμε, κάποια στιγμή σου είπα, οτι εντάξει, έκανα λάθος και δεν έβαλα το \"σχεδόν σίγουρη\".
Και θα το έληγα εκεί ( δεν θα σου εξηγούσα δηλ οτι είχα σκοπιμότητα που το έκανα)
Αλλά όταν είδα την φράση σου \" σε ανάγκασα να τροποποιήσεις την σκέψη σου\", τότε ναι, ενοχλήθηκα πολύ και το τράβηξα κι εγώ παραπέρα.
η ενοχληση σου η οποια ειναι σεβαστη, δεν ειναι απολυτως δικο μου προβλημα.
Γενικά θεωρώ φασιστικό, το να ανγκάζεις κάποιον να κάνει κάτι.
με αυτη την εννοια θα μπορουσε και ο εαυτος σου να εχει φασιστικη συμπεριφορα γιατι μπορω να σου απαντησω, οτι υπαρχει το θεμα εσυ να αναγκασες η ιδια τον εαυτο σου σε οτι αναφερεις....
Βέβαια εν προκειμένω κατά βάσιν δεν ίσχυε. Θα μπορούσα κάλλιστα να εμμείνω, δεν μου έβαλες και το όπλο στο κεφάλι. Απλά, αναγκάστηκα να σου εξηγήσω και αν γίνω πιο συγκεκριμένη, επειδή δεν θα ένιωθα καλά αν σε αγνοούσα
ομολογω οτι πιεστηκες ψυχολογικα,
σε αυτο ομως δεν εχω εγω απολυτα την ευθυνη.
Πράγμα το οποίο όμως θα γίνεται στο εξής, σε ανάλογες παρεμβάσεις σου.
θεωρω θεμιτο αν νιωθεις οτι απειλεισαι να κανεις οτι μπορεις για να προστατευτεις.
Προσεχε ομως,
ισως θα επρεπε να ψαξεις απο τι ακριβως πρεπει να προστατευτεις....
απο τον krino η απο την weird???
ΧΩΡΙΣ αυτό να σημαίνει οτι σε αντιπαθώ, ή οτι δεν εκτιμώ πολλά απο αυτά που λες στις διάφορες απαντήσεις σου.
παρομοιως....
Απλά η συμπεριφορά σου ώρες ώρες με νευριάζει.
κοιτα και εγω νευριασα χθες, παρολα αυτα θεωρω οτι τα νευρα που προεκυψαν ηταν κατι φυσιολογικο και τα αφησαν να εκτονωθουν.
Ηταν δικο μου προβλημα που νευριασα και κανενος αλλου.
Θα ελεγα οτι το νορμαλ, συμφωνα με τα πιστευω μου θα ηταν να αδιαφορησω.
Παρολα αυτα επειδη ειμαι ανθρωπος, μερικες φορες δεν μπορω να ελεγχω τα παντα.
Ας μην τα περιπλέκουμε γιατί θα χαθούμε στην ανάλυση.
Δεν τα έβαλα με τον εαυτό μου,
ούτε είναι δικό μου το πρόβλημα που ενοχλούμαι.
Οταν απαντώ θέλοντας να χτίσω έναν διάλογο με κάποιο μέλος που έχει ανοίξει το τόπικ,
κι εσύ αρχίζεις να σχολιάζεις τα εκάστοτε λεγόμενα,
παρά να εκθέτεις την άποψή σου, έστω και αντίθετη,
δημιουργέιται μπαχαλο ( αν σου δώσω κι εγώ σημασία - στο εξής η στάση μου είπαμε, θα αλλάξει)
Και είναι κρίμα.
Quote:
Originally posted by weird
Ας μην τα περιπλέκουμε γιατί θα χαθούμε στην ανάλυση.
Δεν τα έβαλα με τον εαυτό μου,
ούτε είναι δικό μου το πρόβλημα που ενοχλούμαι.
οπως νομιζεις,
εχω διαφορετικη εκτιμηση, ωστοσο μπορει και να κανω λαθος.
Οταν απαντώ θέλοντας να χτίσω έναν διάλογο με κάποιο μέλος που έχει ανοίξει το τόπικ,
θεωρεις το διαλογο αυτο ιδιοκτησια σου??
Μηπως θα επρεπε να τα λετε με U2U αφου επιμενεις να μην παρεμβαινει κανεις στη συζητηση που κανεις?
κι εσύ αρχίζεις να σχολιάζεις τα εκάστοτε λεγόμενα,
παρά να εκθέτεις την άποψή σου, έστω και αντίθετη,
δημιουργέιται μπαχαλο
το μπαχαλο οπως διαπιστωσες, εγινε με το παρον θρεντ που για το λογο που το ανοιξες, μιλησαμε 2-3 φορες σε αντιθεση τα δεκαδες αλλα μυνηματα....
( αν σου δώσω κι εγώ σημασία - στο εξής η στάση μου είπαμε, θα αλλάξει)
κοιτα, σου ειπα και πριν, εχεις δικαιωμα να εχεις οτι σταση σε βολευει ετσι ωστε να υπερασπιζεσαι τα κειμενα σου και τις αποψεις σου οπως νομιζεις καλυτερα.
Προσωπικα δεν μπορω να κρινω το τι θα κανεις εσυ.
Ακομα και αυριο να γινει μια παρομοια σκηνη εγω την ερωτηση θα την κανω.
Δεν επιζητω να μου απαντησεις εσυ σωνει και καλα, οσο το να δει το μελος μια αλλη διασταση απο την αλλη πλευρα της αποψης που βαζεις εσυ.
Εστω και αν δεν σε βολευει το μελος το μυνημα θα το λαβει,
και ναι για αυτο δεν μπορεις να κανεις απολυτως τιποτα....
Και είναι κρίμα.
κριμα ειναι που ανοιχτηκε αυτο το θρεντ και τα οσα (ασχετα) ειπωθηκαν.
Για αυτο μιλησα οτι ειχες ευθυνες για αυτο.
Εδωσες πατημα για να γραφτουν καμποσες σελιδες που μονο ηρεμο κλιμα δεν βοηθησες να υπαρξει.
Η μηπως δεν ηξερες οτι εδω μεσα καιροφυλαχτουν οι 2-3 γνωστοι αγνωστοι για να πεταξουν τις ατακες τους??
Βεβαιως για αυτους δεν εχω και πολλα να πω,
τοσα τους κοβει τοσα λενε,
προσπαθεις ομως να σε ενταξω σε αυτη την κατηγορια???
Δεν θα ηταν αδικο για σενα???
Τουλαχιστον εγω αυτο πιστευω....
Εστω και αν η απρονοησια σου ετρεξε πιο γρηγορα απο την λογικη σου.
Νομιζω οτι τα πιο πολλα τα ειπαμε,
εχεις παρει τις αποφασεις σου,
ας μεινουμε σε αυτες και απο αυριο ελπιζω η εφαρμογη τους να σε κρατησει πιο ηρεμη.
δεν φταιει η weird αν υπαρχουν ηλιθιοι στον κοσμο.γιατι τα βαζετε ολοι μαζι της?για τον καυγα π εγινε κ το μπαχαλο φταιω εγω και ο ακατανομαστος (ααχχα) και κανενας αλλος.και μην μας το παιζεις εμας υψηλου επιπεδου γιατι το επιπεδο σουουτε δαπεδου δεν ειναι,τελος( στον ακατνομαστο παει αυτο)
Ηρεμήστε γιατί προβλέπω κι άλλο γύρω σήμερα.Αντε Μεγάλη Εβδομάδα είναι .Ολοι για κάποιο λόγο γράφουμε σ\'αυτό το φόρουμ και οι περισσότεροι έχουμε πολλά ιδια συμπτώματα που άλλοι δεν μπορούν να μας καταλάβουν.Ας εκμεταλευτούμε την δυνατότητα που μας δίνεται να καταθέσουμε αυτά που μας απασχολούν.Πριν μπω στο φορουμ νόμιζα πως είμαι η μοναδική που ένιωθε έτσι ας αλληλοβοηθειθούμε βρε παιδιά.