Originally Posted by
Giannislaa
Γεια σου lloullou δεν ξερω ειμαι καπως καλυτερα,ετσι νιωθω καποιες στιγμες ισως παει να κανει κατι το ladoze η δεν ξερω.Ειναι στιγμες που λεω δεν παιζει να εχεις τιποτα αλλες στιγμες που λεω αν το εχεις δεν μπορεις να κανεις κατι θα ζησεις ετσι.Σημερα πηγα και εκανα και αλλη εξεταση pcr.Μπηκα μεσα και πριν κατσω στη καρεκλα ειπα στο παιδι που θα μου επερνε αιμα οτι μην με παρεξηγησεις εχει ψυχολογικο θεμα και φοβαμαι παρα πολυ και θελω να βλεπω τη διαδικασια και του ειπα και οτι στο αλλο διαγνωστικο που πηγα δεν ειδα τη διαδικασια και φοβαμαι παρα πολυ μην εγινε κανενα λαθος.Το παιδι αρχισε να μου λεει οχι δεν γινονται τετοια λαθοι εδω οι τατουατζιδες δεν το κανουν αυτο θα γινει σε διαγνωστικο.Τεσπα αυτος δεν μου πηρε αιμα με συριγγα αλλα με πεταλουδα που ηταν ενωμενη με ενεση,την ανοιξε μπροστα μου και μου την εβαλε στη φλεβα,μετα ειδα που την πεταξε αμεσως και στο κιτρινο δοχειο,αλλα σκεψου μου κανει παιχνιδια το μυαλο μου γιατι δεν θυμαμαι το αιμα μετα πως το εβαλε στο μπουκαλακι και λεω λες να εγινε κανενα λαθος αλλα εκει παω να το σωσω και λεω οχι αφου ειδες οτι στην ανοιξε μπροστα σου και του ειχες κανει και τετοιο προλογο.Γενικα με φοβιζουν πλεον οι διαδικασια της αιμοληψιας,αισθανομαι οτι οποιπς δινει αιμα παιζει με την τυχη του,ημουν ετοιμος να αναιβασω θεμα και να ρωτησω αν υπαρχουν ανθρωποι οι οποιοι λογω καποιοιυ προβληματος τους παιρνουν αιμα συχνα για να δω αν ειναι φυσιολογικο