Originally Posted by
mindcrime
Καλημέρα για να δημιουργηθεί ανοσία χρειάζονται 10+ χρονια και δεν τα λέω εγώ αλλά οι μελέτες. Κατά τα άλλα πιστεύω πως θα ξεκινήσουν τις απαγορεύσεις αλήθεια αυτός που το έχει κάνει το εμβόλιο τι τον νοιάζει αν εγώ δεν θέλω να το κανω; Αφού αυτός που έκανε το εμβόλιο έχει σωθεί δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να υποχρεώσει και εμένα να το κανω;
Άρα λοιπόν εγώ θα κατέβω στις δρόμους αφου δεν θέλω να κάνω κάτι που με εξαναγκάζει το κράτος να κανω, το κράτος θα στείλει τα ματ να συνετισουν τον κακό mindcrime ο οποίος την ώρα που θα δεχθεί επίθεση από αστυνομικό θα βαπτιστεί μπαχαλακιας αφού δεν κάθεται ακίνητος να τις φάει, γιατι κάτι θα σπάσει στον αστυνομικό μα το χέρι του, μα το πόδι του, μα την μέση του κάτι, η Ελληνική κοινωνία με τους κυρ Παντεληδες θα τον κατακρίνουν αν τον δουνε σε φωτο ή σε βίντεο χωρίς να σκεφτούν οτι αν τον άφηναν εξ αρχής στην ησυχία του δεν θα γινόταν τίποτα από όλα αυτά, αλλα απλώς θα πούνε ο αλήτης δεν έκατσε να τις φαει
και η ζωή συνεχιζεται.
Λοιπόν κυρ Παντελή εσυ που κρίνεις το αν έχω δικαίωμα επιλογής ή όχι βαφτιζοντας με μπαχαλακια επειδή θα αμυνθω, και έχασες ή θα χάσεις την επιχειρηση σου και σε λίγο θα μείνεις στο δρόμο, δεν σε λυπάμαι καθόλου και να πάρεις κουβέρτες γιατι το βράδυ στο δρομο το κρύο είναι ανυπόφορο