Originally Posted by
Mary J.
Καλησπέρα. Μόλις ολοκλήρωσα το πρόγραμμα των 7 ημερών και σκέφτομαι αύριο να ξεκινήσω το Ignite των 28 ημερών για ενδυνάμωση και κινητοποίηση. Βλέπω ότι με βοηθάει σε πολλά, στάση σώματος, αναπνοή, πόνοι αυχένα, ένταση, ταχυκαρδία... Και γενικότερα πολύ καλύτερη ανοχή στις καθημερινές προκλήσεις. Είμαι πιο χαλαρή στη δουλειά και έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση.
Σχετικά με την ύπνωση, την αγαπώ πολύ αυτή τη μέθοδο!! Πριν από δύο χρόνια που είχα πάθει εμμονή με διάφορες κατά φαντασία ασθένειες που με ταλαιπωρούσαν είχα βρει μερικές συνεδρίες που με βοηθούσαν πολύ. Επειδή όμως η ύπνωση είναι πολύ επικίνδυνο να γίνεται με λάθος τρόπο, λάθος εντολές ή για λάθος λόγο, απευθύνθηκα σε ειδικό όπου είναι ειδικός ψυχοθεραπευτής και υπνωτιστής. Τα αποτελέσματα είναι πολύ πιο άμεσα από την ψυχοθεραπεία ή την συμβουλευτική και πιο στοχευμένα. Ένιωσα μετά την τρίτη συνεδρία όλες μου τις φοβίες να είναι παρελθόν. Τα βράδια πολλές φορές αποκοιμούμαι με τις ηχογραφήσεις και το πρωί νιώθω σαν να έχω ξαναγεννηθεί...