Quote:
originaly posted by tereza5
γλυκια μου ανωνιμη . αυτο το κατι που σναφερομαι ειναι το θεμα των σπουδων.για πολλους λογους που εγω δεν εφτεγα δεν μπορεσα να σπουδασω. σημερα ειμαι παντρεμενη με εναν πολυ καταξιομενο ανθρωπο επαγγελματικα.κι εγω διπλα του δεν ειμαι τιποτα. οχι οτι λεει κατι ο ανθρωπος . αλλα ειναι που εγω ετσι αισθανομαι. εχω χτιση ολο μου το ειναι γυρω απο αυτο. δεν καταφερα να σπουδασω αρα δεν ειμαι τιποτα. τωρα ειμαι καρφωμενη σε ενα σπιτι ατελιωτες ωρες με 2 πολυ ζωηρα παιδια να γυριζω γυρω γυρω και να καθαριζω τα καθαρα. αναρωτιεμε λοιπον .εγω μονον για αυτο ειμαι ..............ενα τιποτα δηλαδη. δεν θελω να σε κουρασω παλι με τα ιδια. σου τα λεω μονο γιατι μου ειπες να κανω κατι αλλο. τι θα μπορουσα να κανω τωρα ετσι οπως ειμαι. το σπιτι τα παιδια και ολα τα αλλα γυρω απο αυτα ειναι μονον επανω μου λογο της δουλειας τοθ συζυγου οπως σου ειπα. εργαζετε απο τις 5 το πρωι εως τις 6 το απογευμα τις επομενης μερας, μεχρι να ξαναφυγη απο το σπιτι παλι το επομενο πρωι. κ.ο.κ. γι αυτο σου ειπα τωρα πια παει .
Τερεζα μου θα συμφωνήσω με την ντίνι και όλα αυτά τα όμορφα που σου είπε.