@tiger13 Ηρέμησε. Ξεφυγες
Printable View
@tiger13 Ηρέμησε. Ξεφυγες
Νοσηρη φαντασια δεν ειναι τυχαιο το ονομα που επελεξες ταιριαζει γαντι και να ξερεις οτι οσο μου επιτιθεσαι δεν κερδιζεις τιποτα.Επισης το να χαρακτηρίζεις αρνητικο ανθρωπο κάποιον που δεν ξερεις καν αλλα μονο απο τα μηνύματα ειναι μεγαλη ανοησια.Εγω κανω τις προσπαθειες μου να αλλαξω τα λαθη μου και δεν περιμενω να ακουσω τα προσβλητικα σου λογια που μονο δηλητηριο σταζουν κ σε παρακαλω μη μου ξαναγραψεις ασχολησου με αλλους πιο θετικους ανθρωπους οπως λες αντιο
Νομιζεις με θίγεις με αυτά που λες; Εγώ ουτε νευρα εχω,ουτε τα ξεσπαω σε αλλους.Εγραψα πράγματα που στεκουν αλλα μάλλον η αληθεια ποναει.. Σε αφήνω για την ωρα,με περιμενουν τα παιδιά για μπανάκι.Εσυ συνέχισε να μαλωνεις εδω σα να μην υπάρχει αυριο.Ο καθένας οτι μπορει
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Ζητά βοήθεια και δεν το λέω με καθόλου ειρωνικό ύφος όπως θες να το λαμβάνεις .
Είναι εμφανέστατο ότι παλεύεις αλλά ακόμα πιο εμφανέστατο ότι δεν μπορείς ή δεν έχεις τα όπλα πλέον να το πολεμήσεις μόνος σου .
Κάνε μια αρχή ..
Αν νομίζεις ότι κάποιος σου επιτεθηκε πριν απαντήσεις Καντού μια ερώτηση αν όντως έτσι είναι .
Μόνο τότε είσαι σίγουρος ότι μπορείς να δικαιολογήσεις την οποία αντίδραση σου ,ακόμη και άσχημη γιατί είναι καθαρά η δική σου άμυνα όλο αυτό ..
Ύστερα αν όντως λάβεις την επιβεβαίωση ότι σου επιτεθηκε σκέψου πριν απαντήσεις αν αξίζει όλο αυτό ..
Ποιος θα ταραχθεί ,εσύ ή ο άλλος ?
Και στην τελική δεν πρέπει να είσαι εσύ ο κύριος στόχος σου σε όλο αυτό ώστε να αποφεύγεις τυχών εντάσεις που σου βγάζουν παρορμητικες αντιδράσεις ?
Έχεις μπει τώρα σε ένα διαλόγου γελοίο πραγματικά ..
Γιατί όλο αυτό σε νοιάζει τι θα κάνει ο οποιοσδήποτε εδώ μέσα ?
Εσύ φθείρεσε και κανένας άλλος .
Ο άλλος μπορεί να είναι τέτοιος ο χαρακτήρας του που να μην του καίγεται καρφακι .
Εσύ όμως ?
Γιατί επιτρέπεις στον ευατο σου να πέφτεις τόσο χαμηλά και να εκφράζεσαι με χαρακτηρισμούς που εσένα μειώνουν και όχι αυτών που τα λες ..