Quote:
Originally posted by krino
και γιατι θα πρεπει να αναλογιζονται τις συνεπειες των οσων ξεστομιζουν?
Η μηπως νομιζεις οτι οταν ησουν εσυ 18 χρονων, οσα ελεγες, αντιλαμβανοσουνα τι συνεπειες θα μπορουσες να ειχες?
Απορω κιολας, γιατι υπαρχουν αυτες οι κρισεις για παιδια 18 χρονων.
Δεν υπηρξαμε εμεις ποτε 18 χρονων?
Ακριβως αυτο εννοουσα οταν εγραψα οτι δεν μπορουν να καταλαβουν ποσο μπερδεμα δημιουργειται. Και το σκεφτηκα, γιατι ακριβως θυμαμαι πως ημουν πριν 20 χρονια. Το μονο που με ενδιεφερε ηταν να κερδισω ελευθεριες και δικαιωματα. Η διαφορα μου ηταν οτι επειδη οι γονεις μου ειχαν κανει αρκετη δουλεια ως προς τις αρχες που θα επρεπε να ασπαζομαι, ελεγα οτι ελεγα, αλλα με σεβασμο στο προσωπο τους, ποτε δεν διαννοηθηκα να τα κανω ολα ισιωμα και να τους μιλαω οπως στον κολλητο.
Μου δινεις την εντυπωση οτι οσο χρησιμοποιει τα παιδια ο αντρας σου, αλλο τοσο το κανεις και εσυ, δινοντας τους χωρο, ειτε για να κατηγορησεις ειτε για να δικαιολογησεις ενιοτε τα παιδια του αντρα σου.
Κοιτα να δεις σιγουρα και ο αντρας μου και η μαμα μου και τα παιδια, και οι φιλοι μου και οι συνεργατες θα εχουν μια δικη τους πλευρα να πουν σε αυτο η καποιο αλλο Forum.Δεν μπορω να ξερω τι σκεφτονται. Αλλα τουλαχιστον θα με ενδιεφερε να ηξερα τι σκεφτονται και δεν ειμαι αδιαφορη απεναντι τους. Εδω γραφω εγω γιατι μονο για δικο μου λογαριασμο μπορω να γραψω και δεν εχω εξουσιοδοτηση να γραφω εκ μερους κανενος αλλου.
Με την βοηθεια σας ομως, καταφερνουμε να δημιουργησουμε τον \"δικηγορο του διαβολου\" και να γινεται διαλογος και αντιλογοςText
Περα ομως απο τις δικαιολογιες, ειτε αφορα εσενα ειτε τον αντρα σου, η σχεση ειναι μεταξυ εκεινου και εσενα. Τα παιδια ουτε καν θα επρεπε να υπαρχουν στη συζητηση μας.
Οσο υπαρχουν στη ζωη μου, στο σπιτι μας και γενικα στην καθημερινοτητα μου, θα υπαρχουν και στη συζητηση μου, δεν γινεται αλλιως Κρινο.
Αλλα επειδη εδω εχουμε εσενα και οχι τον αντρα σου, θα μεινω σε εσενα.
Και οπως ειπα πιο πριν, αντι να εξωραιζεις το προβλημα αρχινα απο την ριζα του. ΕΣΕΝΑ.
ΑΝΑΛΥΣΗ;;;;;;;