τοτε τι με πριζεις ρε φιλε?εσυ δεν καταλαβενεις οτι δεν μου αρεσεις?σταματα να μου την πευτεις με υ2υ.
Printable View
τοτε τι με πριζεις ρε φιλε?εσυ δεν καταλαβενεις οτι δεν μου αρεσεις?σταματα να μου την πευτεις με υ2υ.
μαλλον εχεις μπερδευτει και απευθυνεσαι σε αλλον....
δεν ξερω αν εισαι ακομα σε συγχιση η οτι αλλο.
lol οκ παριστανε τον κινεζο.σε ενα κρινο απευθινομαι..εσυ με παρενοχλεις μεσο μυνηματων γιαυτο σταματα μην βρω το νικο και σου τα ψαλει.και ανεγκεφαλος εισαι εσυ και ολο σου το σοι.
τουλαχιστον δεν εκανα και ασχημα που σε εβαλα σε black list,
ετσι γλυτωσα απο τα μυνηματα που εστελνες.
Για τα υπολοιπα, θα σεβαστω οτι εχεις προβλημα....
το μήνυμα διαγράφηκε απο την ομάδα διαχείρισης γιατί είτε επρόκειτο για παραβίαση προσωπικών δεδομένων,
είτε για παραπλανητικό μήνυμα που είχε πρόθεση να βλάψει/συκοφαντήσει άλλο πρόσωπο.
ελεος δλδ.
το μήνυμα διαγράφηκε απο την ομάδα διαχείρισης γιατί είτε επρόκειτο για παραβίαση προσωπικών δεδομένων,
είτε για παραπλανητικό μήνυμα που είχε πρόθεση να βλάψει/συκοφαντήσει άλλο πρόσωπο.
Quote:
Originally posted by panikoula
αυτο ειναι η μαλακια που σε δερνει,
και αφου γουσταρεις να ανοιξεις κοντρα μαζι μου,
θα σε μαθω εγω ελληνικα και ας παιρνεις χαπια.
Να βαλέις σχετικο screenshot οπως θα βαλω και εγω που να φαινεται το μυνημα που βγαζεις στον αερα.
Ετσι για να δουμε ποιος ειναι ο ψευτης εδω μεσα.
http://img41.imageshack.us/img41/2319/79969689.jpg
οριστε!
προχωρα στο αναλογο ποστ.
δεν ασχολουμε αλλο.βαρεθηκα να μπενω εδω να λεω τα προβληματα μου και να εχω εσενα και μια τρελη γεροντοκορη να μου κανετε την καρδια περιβολι.αισικτιρ.
αα ξεχασα ..... cool
α εχεις κ αλλλη ignore βλεπω.μηπως και αυτη σε γουσταρει?
κιαν δεν σου πευτει να πας να την βαρας σε τοιχους.λολ
Quote:
Originally posted by panikoula
δεν ασχολουμε αλλο.βαρεθηκα να μπενω εδω να λεω τα προβληματα μου και να εχω εσενα και μια τρελη γεροντοκορη να μου κανετε την καρδια περιβολι.αισικτιρ.
αα ξεχασα ..... cool
να σου πω,
σεβομαι οτι εχεις προβληματα,
και ιδιως εγω σε εχω βοηθησει στο παρελθον οσο μπορουσα και το γνωριζεις αυτο παρα πολυ καλα.
Το να βγαζεις ομως μια χυδαιοτητα οτι σου στελνω εγω μυνηματα οτι την παιζω για παρτη σου εισαι μια μικροψυχη και αυτο δεν εχει να κανει με το αν παιρνεις φαρμακα η οχι.
Φαρμακα παιρνει πολυς κοσμος εδω μεσα,
αλλα ολοι τους εχω δει να σεβονται τον εαυτο τους.
Εισαι για λυπηση.-
και εσυ εισαι για λυπηση και τα μηνυματα σου.ποτε δεν με εχεις βοηθησει αντιθετα αυτα π εγραφες με κανανε εξαλη παντα.και μσν ειχαμε ανταλαξει και θυμασε π με ρωταγες αν καυλονα οταν με βριζανε.εδειχνες ιδιαιτερο ενδιαφερον σε αυτο.με τους μικροψυχους ακομα οχι μικροψυχη θα ειμαι αλλα και σκατοψυχη.
επισης για μενα εισαι κοτα.αλιως θα παραδεχοσυνα οτι μου την ειχες πεσει ερωτικα ...
δεν θα ασχοληθω με την ηλιθιοτητα σου αλλο.
Εξαλη γινεσαι γιατι θες να σε χαιδευουν αλλα αυτο δεν ειναι δικο μου προβλημα.
Σου ειχα πει και παλια,
το οτι σου ειχα μιλησει σε μσν δεν σημαινει οτι θα φανταζεσαι και οτι θες.
Οσο για τα ψευτικα μυνηματα που βαζεις,
βαλε τα screεnshot να τα θαυμασουμε ολοι αν οντως λες αληθεια.