Originally posted by Remedy
Quote:
Originally posted by melene
Quote:
Originally posted by giota
Αυτό το γνωρίζω και φυσικά μπορώ να γράψω για θέματα που με ενδιαφέρουν αλλά δεν θεωρείς ότι ευτελίζεται η ουσία της ύπαρξη του συγκεκριμένου φόρουμ;
αφου μεχρι τωρα οι αντμινς δεν εχουν κανει καποια κινηση μαλλον το θεμα ειναι θεμιτο.
χειροτερο βρισω το μακελιο που εγινε πριν καμια βδομαδα εδω μεσα,αυτο ναι,θα μπορουσες να πεις οτι το ευτελιζει.
οσο για αυτο το θεμα τωρα, αναγραφεται πολυ σωστα στην επικεφαλιδα και ξερεις περι τινος προκειται και επιλεγεις αν θες να το διαβασεις για οχι.σκεψου, το αλλο που ελεγε σφαλιαρα σε ξενο παιδι και ειχε μεσα τα σοδομα και τα γομορα και αλλα περιμενες αλλα σου ερχοντουσαν.
εγω το βρισκω μια χαρα θεμα κιαι να σου πω και την αληθεια εκει που ημουν στα χαλια μου γελασα παρα πολυ!
και σορυ κιολας αλλα το φορουμ ειμαστε εμεις....
για να εχει τοση μεγαλη απηχηση το θεμα παει να πει πως ενδιαφερει
οποτε δεν το θεωρω κανεναν ευτελισμο, το θεωρω ομως κατι μη επιθυμητο.
Για το θεμα που συζηταμε τωραομως, εχω να πωοτι δεν συμφωνω μαζι σου...
αν δεις τους ορους του φορουμ αλλα και συζητησεις που εχουν γινει κατα καιρους μεταξυ μελων και αντμινς, η επιδιωξη του φορουμ ειναι να συζητιωνται θεματα που απτονται της ψυχολογιας αμεσα, ακομα και στην στηλη γενικα...
οποτε , αν και \"αυτο το θεμα ειστε εσεις\" η εκεινοι οι δεν ξερω ποιοι, η μπορει να σε εκανε να γελασεις, δεν πιστευω οτι εχει θεση εδεω, οπως δεν πιστευω οτι εχει θεση ενα θρεντ ανεκδοτων η ενα θρεντ μαγειρικης η κριτικης ταινιων.
δεν ειναι ενα φορουμ που \"ειμαστε εμεις\" αυτο το φορουμ με την εννοια ολων των ενδιαφεροντων και ασχολιων μας, εχειπολυ συγκεκριμενο προσανατολισμο.
υπαρχουν παμπολλα φορα με γενικες θεματολογιες κι εκει μπορει κανεις να συζητησει οτιδηποτε.