-
Θα ζητησω να εξομολογηθω και μετα οτι ΘΕΛΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.Μακαρι να με λυπηθει και να φερει διπλα μου σωστους επαγγελματιες,αγαπη και το ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΜΟΥ!!!!μακαρι αλλα θα κανω και εγω δουλεια τωρα δε μπορω ομως.Εγω εχω Γεροντα Παισιο,Πορφυριο 5 με 6 βιβλια και διαφορα θρησκευτικα.Αλλα τα χα αφησει πισω μου.Καιρος να γυρισω στην αγαπη Τους αλλα θα με δεχτουν?????Λιτσα να σαι παντα ευτυχισμενη!!!
-
κοριτσάκι μου καλό αν νομίζεις πως η εξομολόγηση θα σε βοηθήσει κάνε το....
που ξέρεις ίσως έτσι ξαλαφρώσει λίγο η ψυχούλα σου....
το θέμα είναι όμως όπως λες και εσύ να βρεις σωστούς επαγγελματίες και φυσικά να έχεις την διάθεση να τους ακούσεις για να γίνεις καλά....
αν θέλεις κάνε μου μια χάρη...ξεκόλλα το μυαλό σου από αυτό το χρώμα επιτέλους...
ασχολήσου με κάτι άλλο δες μια ταινία ή διάβασε κάποιο βιβλίο όποιο νομίζεις εσύ...ίσως έτσι σου φύγει αυτή η εμμονή....
να είσαι πάντα καλά καλή μου...
-
λιτσα
καλημερα,
αν μπορεις σημερα, στειλε μου ενα U2U πανω σ\' αυτα που σου ειπα την παρασκευη.
αφρουλα,
δοξα τω Θεω πυ εισαι παλι μαζι μας γερη και δυνατη. ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ.
εγω βλεπω οτι εισαι ενα θαυμασιο παιδι που θελεις να ξεφυγεις απο αυτην την εμμονη.
ξερεις κατι ; αυτο που σε βασανιζει ειναι πολυ απαλο σε σχεση με αλλα οπως διαβαζουμε εδω στο forum.
αλλα οπως λεει η λιτσα ξεκολλα το μυαλο σου προσπαθησε οσο μπορεις. παλαιψε το μπορεις, θα τα καταφερεις.
-
-
λιτσα
σου εστειλα και εγω πριν λιγο
-
καλημέρα ...
σου έχω στείλει u2u
-
-
καλημέρα σου έχω στείλει μήνυμα....
να είσαι καλά....
-