ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΝΑ ΜΠΕΖ ΠΟΛΥ ΑΝΟΙΧΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΩ!!!!!!!!!ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ!!!!ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!!!!ΕΧΩ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΛΙΓΟ
Printable View
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΝΑ ΜΠΕΖ ΠΟΛΥ ΑΝΟΙΧΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΩ!!!!!!!!!ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ!!!!ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!!!!ΕΧΩ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΛΙΓΟ
Αφρούλα τι εννοείς; αφού σε αγαπάμε μην μας κάνεις να ανησυχούμε έλα ηρέμησε ομορφούλα μου Αφρούλα
ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ ΕΒΓΑΛΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΜΜΠΕΖ ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΕΓΩ ΘΑ ΜΑΙ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ.ΓΙΑΥΤΟ ΛΕΩ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!!!!!
Αφρούλα εγώ στενοχωριέμαι πρόσεχε σε αγαπάμε όλοι ηρέμησε κουκλίτσα μου.Είναι κανείς μαζί σου;
afrula grapse mas!!!!!!!!!!!!!!!eisai kala???
Δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει εδώ.. Εχω την εντύπωση οτι απλά χειροτερεύει το πράγμα.. Δεν νομίζω να υπάρχει μια ικανοποιητική απάντηση.. Για αυτό βρες άλλο τρόπο να νιώσεις καλύτερα. Το πρόβλημα είναι η ιδέα και όχι το αντικείμενο της. Εχε το στο νου σου αυτό. Ο, τι κι αν σου απαντήσουμε, οτι αποδειξεις και να φέρουμε δεν έχει νόημα και αυτό γιατί επαναλαμβάνω - το προβλημα είναι η ιδέα και όχι το αντικείμενο της. Ζήτα βοήθεια απο κάποιον κοντινό σου. Απευθύνσου στο Νίκο. Προσπάθησε να κάνεις την ιδέα να σταματήσει και όχι να τη τροφοδοτείς ψάχνοντας απάντηση στις απορίες σου. Δεν έχει νόημα. Χειροτερεύει η κατάσταση. Χτύπα τη ρίζα του προβλήματος. Το να ψάχνεις απάντηση για τις απορίες σου δεν θα λύσει το πρόβλημα. Το κάνει χειρότερο. Μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω εδώ αλλά δε γίνεται. Τουλάχιστον όχι κάτι ριζικό. Μόνο ο ειδικός μπορεί να βοηθήσει.
αυτο?ειναι το πιο ανοικτο μπεζ που βρηκα
http://www.verynice.gr/eshop/images/...ZANOIXTO-S.jpg
Τώρα μάλιστα τα πιάσαμε τα λεφτά μας
αφρουλα ελειπα κοιμηζα τον μικρο.:(
λυπαμαι πολυ που ζηταγες την βοηθεια μουκαι δεν ειμαι εδω.
εισαι εδω?εισαι καλα?
ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΤΟ ΜΣΝ ΣΟΥ!!
ρε παιδια που ειναι εκανε βλακεια?την βλεπω οφλαιν γαμωτο!!!!!!
εγω φταιω που ελειπα και ειχε την αναγκη μου :(:(
δεν φταις εσυ πανικουλα.
δυστυχως η βοηθεια που μας ζηταει απεγνωσμενα η αφρουλα κι εμεις ελπιζουμε οτι θα την ηρεμησει, δεν ειναι η βοηθεια που χρειαζεται.
μας παρασυρει με την απογνωση της να την κανουμε χειροτερα, τροφοδοτωντας αυτο τον τροπο σκεψης που την βασανιζει...
ας ελπισουμε να ειναι καλα
μακαρι .ειναι ψηχωση αυτο που εχει με τα χρωματα?ποσο χρονων να ειναι?εχει κανεις το μσν της την κανω αντ εχω στεναχωρεθει παρα πολυ πηρα ζαναξ για να ηρεμησωκριμα ειναι η κοπελα.
δεν εχει τπτ με τα χρωματα..
ετυχε τωρα να μιλαει για τα χρωματα.αν δεν ηταν τα χρωματα θα εβρισκε μια αλλη βασανιστικη ιδεα ..δεν ξερω τι ειναι και δεν εχει σημασια.σημασια εχει οτι υποφερει κι οτι φοβαμαι οτι δεν παιρνει σωστη βοηθεια απο ειδικους.δυστυχως εκτος απο την συμπαθεια μας που ειναι το μονο που μπορουμε να της προσφερουμε, βοηθεια μπορει να παρει μονο απο καλο ειδικο..
ο ειδικος της ελεγε για εκρου του νεκρου.
αυτο την εκανε να παθει οτι επαθε σημερα.
να παρει το δηπλωμα του να το βαλει εκει π ξερει και αυτος
πυστευω οτι δεν εκανε καμια βλακεια.:(
καλησπερα σε ολους..μπηκα λιγο το απογευμα και διαβασα για το θεμα της αφρουλας, ηθελα να της γραψω καποια πραγματα αλλα δυστυχως δουλευα και δεν προλαβα..τωρα γυρισα και ξανα μπηκα και βλεπω οτι τα πραγματα εχουν καπως παρεκτραπει..η αφρουλα καλα ειναι?βλεπω ειναι ον λαιν..αφρουλα μου ηρεμησες καθολου? πανικουλα ηρεμησε και εσυ και μην κατηγορεις τοσο ευκολα τον εαυτο σου..ειχε ταραχτει αρκετα η αφρουλα αποψε και δεν νομιζω οτι και μεσα να ησουν θα χαλαρωναν τα πραγματα..αφρουλα παντως αν εισαι καλυτερα και παρακολουθεις την συζητηση μιλησε μας λιγακι..