Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
Printable View
Στην ενήλικη ζωή, πολλοί επιλέγουν να μην απαντησουν όταν η συζήτηση είναι ανούσια. Δεν νιώθουν την ανάγκη να υποστηρίζουν τον εαυτό τους απέναντι σε κάθε τι που θα τους προσάψουν.
Όποιος δεν θέλει παρθένες, θα πάει με τις υπόλοιπες, δεν θα κάτσει με το πουλί στο χέρι όπως λες. Όπως εσυ έχεις δικαίωμα να απορρίψεις κάποιον για οποιοδήποτε χαρακτηριστικό του, εσωτερικό/ εξωτερικό έτσι κ αυτοί.
Αντι να χτυπιέσαι οτι μισούμε τις παρθένες και κάνουμε shaming θες να δεις λιγο τι γράφουμε?
Αγαπητή little, μπαίνω εμβόλιμα στη συζήτηση για να σου πω κάτι τελευταίο με καλή διάθεση παρά τις προσβολές σου και τις προσωπικές σου επιθέσεις και σε μένα και σε όλους όσους δεν κουβαλάμε σαν κόρη οφθαλμού το λάβαρο της παρθενίας σαν φυλαχτό εν ετη 2023.
Δεν γνωρίζω ακριβώς ούτε την ηλικία σου ούτε τις δυσκολίες σου αν και κάποιες είναι ηλίου φαεινότερον ποιες είναι.
Αυτό που έχω να σου πω είναι οτι ναι ο κόσμος χάνεται, ο κόσμος καίγεται, ο κόσμος υποφέρει κι όλα όσα αντιμετωπίζουν οι σύγχρονες κοινωνίες. Αυτό δεν σημαίνει οτι και το μ@@νι δεν θα χτενιστεί και δεν θα πηδηχτεί, δεν θα αλλάξει κάτι με την έλλειψη σεξ ούτε με την άρνησή του ούτε με την δαιμονοποίησή του.
Δεν θα γίνουν οι άνθρωποι και οι σχέσεις καλύτερες αν δεν κάνει σεξ ο κόσμος, δεν θα ζούμε ξαφνικά ένα παραμύθι με ευτυχισμένες παρθένες πριγκίπισσες που τρέχουν στα δάση παρέα με ευτυχισμένους παρθένους πρίγκιπες.
Δεν είδα κανέναν εδώ μέσα να κάνει virgin shaming, ούτε είπαμε στείλτε τις παρθένες στο ξερονήσι μόνες τους.
Το σεξ είναι υγεία, είναι απόλαυση, είναι σύνδεση μεταξύ των ανθρώπων και ο κάθε άνθρωπος το κάνει στο χρόνο του, στους ρυθμούς του, με όποιον θέλει, όσο το θέλει και αυτό δεν (πρέπει να ) αποτελεί κριτήριο για κανέναν στο τρόπο που βλέπει τον κάθε άνθρωπο σε ''καλό'' και ''κακό'' ή άνθρωπο ''για σχέση ή όχι''.
Οι ερωτικές σχέσεις φυσικά και δεν είναι μόνο σεξ, εκτός αν μιλάμε για ελεύθερες σχέσεις μεταξύ ενηλίκων (ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ), είναι και συντροφικότητα και κατανόηση και όλα αλλά ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕΞ και είναι δείγμα υγιούς σχέσης.
Είναι παθολογικό να έχουμε άσχημη αντίληψη για το σεξ και να προβάλουμε εκεί τα ψυχολογικά και τις δυσκολίες μας σαν άνθρωποι και ακόμα χειρότερο να παρασέρνουμε κι άλλους ανθρώπους σε αυτό.
Στη προκειμένη ιστορία η κοπέλα ΔΕΝ είναι παρθένα, οποτε δεν καταλαβαίνω γιατί έπρεπε να γίνει έστω και αναφορά για αυτό και να εκνευριστείς επειδή δεν είπαμε μια κοπέλα παρθένα στα 20φεύγα της και με μακροχρόνιες σχέσεις στο παρελθόν, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.
Δεν είναι αντάλλαγμα το σεξ μεταξύ ανθρώπων, σου δίνω αυτό κι αυτό κι εσύ μου δίνεις σεξ (τουλάχιστον όχι μεταξύ συναινετικών ενήλικων σχέσεων) ούτε είμαστε ανυποψίαστα θηράματα στα χέρια κυνηγών.
Δεν είναι κατακριτέες οι γυναίκες που κάνουν σεξ με τους άντρες, στο πρώτο, στο 2ο, στο 3ο, στο 25ο ραντεβού, ούτε οι άντρες που θέλουν σεξ με τις κοπέλες που τους αρέσουν και το αποζητούν.
Δεν κρίνονται από αυτό οι σχέσεις, οι άνθρωποι ΟΛΟΙ έχουμε πολύ σοβαρά καθημερινά προβλήματα να ασχοληθούμε και να λύσουμε, είμαστε σύνολο πραγμάτων και οντότητες που αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας και παίρνουμε την ενήλικη ζωή μας και τα προβλήματα αυτής στα χέρια μας.
Δεν γίνεται μόνιμα να ψάχνουμε δεκανίκια να στηριχτούμε και όταν δεν μας αγαπάνε και δεν μας στηρίζουν όπως θέλουμε να κλεινόμαστε στη φούσκα μας και να κατηγορούμε τους πάντες.
Δεν είναι μισογυνισμός να λέμε σε έναν άνθρωπο οτι ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ και θέλει σεξ από την κοπέλα του, ούτε είναι παράλογο να σχολιάζουμε την στάση της από τη στιγμή που κρατάει το σεξ σαν αντάλλαγμα σε περίπτωση που αυτός είναι καλό παιδί και δεν είναι σαν τους υπόλοιπους και λοιπα χειριστικά ψυχολογικά. Το σεξ είναι πράξη ισότιμη (όταν δεν μιλάμε για βιασμό) και αμοιβαίας απόλαυσης.
Θεωρώ οτι οι δυσκολίες σου να το αποδεχτείς και να αναλάβεις δράση για τις δυσκολιες σου σε κάνουν να κάνεις μισογυνίστικα σχόλια στις ''εύκολες'' και σε αυτούς που κάνουν ή θέλουν σεξ και να τους κατηγορείς με οτι μπορείς εκείνη τη στιγμή. Θεωρώ οτι αυτό κρύβει και μια δόση ζήλειας αλλά είναι λογικό.
Οπότε όντως η μόνη λύση είναι ο ειδικός και μην το φοβάσαι, ειλικρινά η ψυχοθεραπεία σώζει ζωές.
The end.
Δεν είναι κουτσομπολιό το να γνωρίζεις 5 πράγματα για καποιον με τον οποίο συνομιλείς ώστε να καταλάβεις την οπτική του. Η ηλικία μου είναι μία. 31. Χωρίς +/- . Έπαψα να είμαι παρθένα στα 19μου. Προσπάθησε να μην με μπερδεύεις με άλλες.
Αν έχεις άλλες απορίες στο πλαίσιο κουτσομπολιού ή ενδιαφέροντος, ευχαρίστως να σου πω , ακόμη κ αν δεν ζητάω κάποια βοήθεια.
Σταματάω γιατί κάναμε καφενείο το θρεντ :) καλή συνέχεια
Όσον αφορά την κοπέλα που δεν θέλει να κάνει σεξ, το να έχει περάσει κακοποίηση το έχει σκεφτεί κανείς; Όταν έχεις τέτοια εμπειρία δεν βγαίνει εύκολα το σεξουαλικό και μιλάω εξ ιδίας πείρας! Μόνο όταν γνώρισα αυτόν που ασχολήθηκε μαζί μου και ένιωσα άνετα μου βγήκε μετά από 2-3 εβδομάδες να θέλω να ολοκληρώσω. εδώ ορισμένοι θεωρείτε ότι θα δούμε άντρα και θα γίνει μούσκεμα το βρακί μας. Ότι δεν μπορούμε να έχουμε κακές εμπειρίες, να είμαστε κουρασμένες ή ποσα αλλά
Εγώ την κακοποίηση την έζησα επειδή ένιωθα ουφο που δεν είχα ολοκληρώσει επειδή υπάρχουν καλοθελητες σαν εδώ μέσα που λένε δεν είναι φυσικό κλπ. έχω φασωθει τόσες φορές με άτομα που δεν ήθελα και ένας με πίεσε κιόλας σε προκαταρκτικά με το ζόρι. Μόνο με έναν αποφάσισα να κάνω κάτι ηθελημένα .
Γι αυτό προσέχετε τι λετε και μην κρίνετε με βάση τις δικές σας ανάγκες ( ή την δικιά σας απελπισία ορισμένοι και ορισμένες)
Το ποσό γρήγορα ή αργά θα κάνει σεξ μια γυναίκα είναι τελείως υποκειμενικό και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Ούτε το πολύ αργά ούτε το πολύ γρήγορα είναι κατακριτέο. Μπορεί η κοπέλα να έχει περάσει κάποια άσχημη σεξουαλικη έμπειρια ή να θέλει νιώσει έτοιμη εντελώς έτοιμη με τον Πέτρο. Αυτό που λέτε αβίαστα ότι παίζει με άλλον ή ότι σκέφτεται άλλον δεν θεωρώ ότι ισχύει, καθώς ο Πέτρος μας αναφέρει ότι ο,τι ελεύθερο χρόνο έχει προσπαθεί να τον περνάει μαζί του. Ποια κοπέλα που δεν έχει συναισθήματα για κάποιον θα επένδυε τον ελάχιστο προσωπικό της χρόνο σε αυτόν;;
Εγώ βρίσκω πιο πολύ φάουλ τον Πέτρο που αντί να κάνει μια ξεκάθαρη συζήτηση μαζί της, παίζει καο σε άλλο γήπεδο μπάλα. Και τον σκύλο ολόκληρο καο την πιτα χόρτατη.
Μιλά μαζί της ότι σε προβληματίζει η έλλειψη του σεξ και να σου εξηγήσει τους λόγους της. Εαν σε ενδιαφέρει πραγματικά μάθε τι συμβαίνει και κρίνεις αν θα συνεχίσεις ή όχι.
σαφεστατα!!
αλλα και το αν αρεσει στον αλλον μια γνωριμια πλατωνικη, η θελει μια σχεση οπου σε ευλογο διαστημα (και οχι μετα τους 3 μηνες) θα κανει σεξ με καποιον που γνωριζει, ειτε ειναι ανδρας ειτε ειναι γυναικα, ειναι επισης δικαιωμα του και οχι κατακριτεο!
οποτε, το καλυτερο ειναι να προχωραει ο καθενας τις γνωριμιες που του ταιριαζουν.
ουτε να εξαπαταει κανεναν και να το παιζει σε πολλα ταμπλω επειδη δεν κανουν σεξ, αλλα ουτε και να μενει σε μια σχεση που δεν τον ικανοποιει επειδη δεν υπαρχει καθολου σεξ.
εχει για ολους ταιρια. δεν χρειαζεται ουτε πιεση, ουτε καταπιεση, ουτε εξαπατηση...
κι εγω τον βρισκω φαουλ τον πετρο, που προτιμαει να σκεφτει να κανει σεξ με αλλην χωρις να της το πει, παρα να της ξεκαθαρισει οτι θελει μια σχεση με σεξ και γι αυτο θα προχωρησει εφοσον η σχεση τους παραμενει πλατωνικη..