Originally Posted by
JohnyK33
Στην δική μου περίπτωση μοναξιάς,αυτό που βιώνω είναι ακραία χρόνια μοναξιά,ειδικά μετά τα 20,δεν είχα κανέναν φίλο,δεν με αναζητούσε κάνεις,δουλειά έπιασα αργά,στα 27-28,αλλά ούτε από εκεί κατάφερα να διατηρήσω κάτι σταθερό η μόνιμο,καθώς και η εμπιστοσύνη δεν είναι εύκολο να υπάρξει.
Αυτό όμως που με στεναχώρουσε περισσότερο,ήταν το να βλέπω τους γύρω μου να έχουν έτοιμες επιλογές χωρίς να κάνουν κάτι η να προσπαθήσουν,ο άλλος όχι η ο ψ απλώς είχε φίλους από μικρή ηλικια,μπορούσε εύκολα να συνδεθεί με τους άλλους,χωρίς κόπο,από τα σχολικά χρόνια η φοιτητικά χρόνια κολλητούς η στενούς φίλους,από τις δουλειές και τον εργασιακό χώρο,είχε επιλογές να κάνει κοινά πράγματα,διασκέδαση,γνωριμ ίες,σχέσεις,ταξίδια,διακοπ� � ς,δραστηριότητες,σεξουαλικ ή ζωή,απλά επειδή είχε το χάρισμα να είναι επικοινωνιακός,εξωστρεφής και όχι ντροπαλός.
Εγώ,έπρεπε να παλεύω για αυτά που θεωρούντο για άλλους,αυτονόητα,δλδ να παλεύω να ενταχθω σε μια παρέα,ήθελα να πάω διακοπές δεν είχα με ποιον να πάω,η να μοιραστα έξοδα διαμονής,ήθελα να κάνω ένα ταξίδι στο εξωτερικό,το ίδιο μοτίβο.
Μεγάλη πίκρα και στενοχώρια μέσα στη ψυχή η μοναξιά.