Ετσι ειναι..ειναι καλο να ενημερωνουμε και τους υπολοιπους για πραγματα που μαθαινουμε;)
Printable View
Ετσι ειναι..ειναι καλο να ενημερωνουμε και τους υπολοιπους για πραγματα που μαθαινουμε;)
ρε οριονα πεταξες το καρφακι...χε χε.δεν εχω προβλημα μαζι σου ειλικρινα απλα αυτο δεν το δεχομαι κακο ειναι?
τι μαλακας αυτος ο stefanos...παιδια δεν παμε καλα...
έχει πολυ πλάκα οπως απαντας Αντώνη
εχει την πλάκα του κι αυτό. αφού εκφράζει ειλικρινά τις σκέψεις του και βγάζει τα συναισθήματά του
και δεν είμαστε ούτε κακάσχημοι ούτε κακάσχημες
τιποτα δεν λεμε απλα σχολιαζουμε τον στεφανο
γνωμη μου ειναι να μην σβηστουν τα μνμτα διοτι και αλλα παιδια το ζητησαν και δεν εγινε...δεν ειναι σωστο!!!αλλοιμονο αν ενας.....χαλασει το λειτουργεια του σαιτ
dodoni διαβαζα καπου στο ιντερνετ οτι τα κονδυλια περι ψυχικης υγειας που εβγαζε το κρατος για τα ψυχιατρια εχουν μειωθει το 50% περιπου...ειναι αληθεια?παντως το κεντρο ψυχικων παθησεων που ειχαμε στα χανια εκλεισε...και μεταφερθηκαν οι ασθενεις σε πτεριγες νοσοκομειων...επισης διαβασα οτι πλεων δεν βγαινουν κονδυλια για νεες ερευνες και νεα φαρμακα...γιατι γινονται ολα αυτα?γιατι το αφηνουν....δεν ειναι κριμα για εναν ανθρωπο να μην μπορει να ζησει φυσιολογικα τη ζωη του?
φαιναιται πως εμας τα ατομα με καποιες διαταραχες ειτε απλες ειται πιο σοβαρες μας γραφουν στα αρχιδια τους....ετσι φαινεται...
Μιεώθηκαν τα κονδύλια ε? Εδώ δεν αφήνουν οι δήμοι να γίνουν στα όρια της περιοχής τους κέντρα ψυχικής υγείας και μετά θέλουμε τη συμπαράσταση της πολιτείας....εδώ κοινωνία εκεί κοινωνία που είναι η κοινωνία ο ε ο...?
...αχ.....(αναστεναγμοσ).... ..αβυσσοσ οι ψυχητου ανθρωπου.. αβυσσοσ οι ψυχες μασ.. ...ισωσ το μονο διαρκες φαρμακο.. και η διαρκησ βοηθεια.. μπορει να μας δινεται μονο με την μορφη της αγαπησ απο τουσ συντροφουσ μασ.. και τουσ αγαπημενουσ μασ ανθρωπουσ.. αλλα και οι ανθρωπινεσ σχεσεισ.. ειναι οτι δυσκολοτερο υπαρχει σε αυτον τον κοσμο.... η ελπιδα ομως πεθαινει τελευταια... και η αγαπη θα μας βρει θελουμε δεν θελουμε.. αργα η γρηγορα.. θα δειτε...!!! φιλοι μου....
είναι πραγματικά λυπηρό
η πολιτεία να μην δίνει χρήματα για την ψυχική υγεία.η κοινωνια να διέπεται από
προκαταλήψεις...από την άλλη πάντως υπάρχει κι ένα πνεύμα αλλαγής στη νοοτροπία μερικών πχ αποασυλοποίηση
κατα τύχη έπεσε στα χέρια μου ένας λόγος του Χριστόδουλου που μιλούσε για τα άτομα που έχουν ψυχολογικά προβλήματα και έλεγε ότι είναι θέμα ιατρικό, και δεν έχει να κάνει με το πόσο αμαρτωλός είναι κάποιος.
σας γράφω τα παραπάνω για να δείτε ότι κάποιοι άνθρωποι αλλάζουν
μιλαω καταρχας για το κρατος...τους νομους και τα κονδυλια που δινονται απο το ελλ κρατος στον τομεα της ψυχικης υγειας...εγω δεν κανω ψυχοθεραπεια...παω στον ψυχιατρο μου που ξερει και την φαση μου και που τον εμπιστευομαι απολυτα αφου ειχε και αυτος ενα μεγαλο ποσοστο στην ιαση της ασθενειας μου και μιλαμε 1 φορα το μηνα για καμια ωρα στο γραφειο του...μιλαμε και στο τηλ πχ αμα εχω καμια απορια ενδιαμεσα...το θεμα ειναι και με ενοχλησε αρκετα οτι h dodoni δεν μου απαντησε αν αυτο που διαβασα ειναι αληθεια
καλως....τι εγινε αρχισατε να κανετε μπανακια?
...αχ.. εγω τεταρτη πεμπτη εχω ΡΕΠΟ!!!!!....και θα παω να πλατσουρισω σιιιιγουρα..... ...μωρε αρχισαν και οι ζεστεσ..και δεν μπορω να ιδρωνω.. ουφ.!!! :):) ...αντε να τελειωσει η εξεταστικη...αααντε.... Αντωνη μου καλα?
μια χαρουλα ειμαι...παιδια εγω εχω κανει γυρω στα 10 μπανια και θεωρω οτι εχω μαυρισει αρκετα...ελατε κρητη!!