ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙ ΣΟΥ?ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΤΟ ΕΚΟΨΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ Η ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ?ΑΝ ΘΕΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ:)
Printable View
ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙ ΣΟΥ?ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΤΟ ΕΚΟΨΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ Η ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ?ΑΝ ΘΕΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ:)
ΔΥΝΑΜΗ.:)
ολγάκι, γερά και με τσαμπουκά. αυτοί που επιβιώνουν μέσα στο χαλασμό, δεν είναι ούτε πιο μάγκες ούτε πιο άνθρωποι από σένα κι από μένα. αφού το θέλουμε να γλυτώσουμε, μπορούμε. για αυτό μιλάμε, για αυτό μοιραζόμαστε εμπειρίες. μπορούμε, να το θυμάσαι!!!
παιδια δν εχω λογια να σας ευχαριστησω για τη συμπαρασταση σας,να ειστε ολοι καλα και να εκπληρωσετε τα ονειρα σας.το αξιζουμε και μας το χρωσταμε:)
προσπάθησα πολλές φορές να το κόψω μόνος μου. υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν ποτέ. πήγα στους ΑΑ και εκεί βρήκα κάποια βοήθεια. ωστόσο, η θέληση ήταν η δική μου, απλά στους ΑΑ βρήκα αρκετά κοινά σημεία, κάποιες νέες παρέες -όχι κάτι τρομερό, μη φανταστείς-, και κυρίως τις επικύνδυνες ώρες και μέρες είχα κάπου να πάω. το νοέμβρη θα κλείσω 2 χρόνια μαζί τους. αλλά δεν είναι απαραίτητο να θέλω να πιω για να πάω στο Δωμάτιο την ώρα που μαζευόμαστε. πολλές φορές πήγα γιατί δεν είχα κάτι να κάνω, γιατί ήμουν στεναχωρημένος, γιατί ήθελα να μιλήσω για να βγάλω πράγματα από μέσα μου. να μοιραστώ εμπειρίες και απόψεις για τη ζωή και τους ανθρώπους. ολγάκι, όταν ανοιχτούμε στους ανθρώπους, όταν είμαστε αληθινοί μαζί τους, όταν δεν φοβόμαστε να πούμε ποιοί είμαστε και τι πιστεύουμε, τότε και μόνο τότε το αλκοόλ και ότι άλλο μας κρατάει δέσμιους θα φύγει από τη ζωή μας. άμα ψάξεις μέσα σου θα δεις ότι δεν πίναμε μόνο αλκοόλ. \"πίναμε\" τα πάντα. ανθρώπους, ιδέες, στάσεις, συμπεριφορές, άλλες ουσίες. αυτό το \"πιόμα\" μπορεί να το δεις να συνεχίζεται και στη καθαρότητα. είναι φυσικό, μη σε τρομάξει και μη σε ξεγελάσει. κάποια μέρα θα δεις ότι δεν το χρειάζεσαι ούτε αυτό το πιόμα. πάντα δίπλα σου, όπως και σε όποιον χρειάζεται μια απλή \"καλημέρα\". κι αυτό ανάρρωση είναι!!!Quote:
Originally posted by olgaki82
ΠΟΣΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΚΑΤΑΠΙΝΑΜΕ ΤΑ <<ΠΑΝΤΑ..>>.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕΣ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΟΣΟ ΞΑΛΑΦΡΩΝΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.ΤΗΝ 1 ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΓΑΛΗΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑ ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΛΚΟΟΛΙΚΗ ΝΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ..
παραδέχεσαι με αξιοπρέπεια και αυτογνωσία θα έλεγα ότι χρειάζεσαι βοήθεια. αυτό είναι το πρώτο βήμα του μεγάλου ταξιδιού που αρχίζεις. μήπως κάθε ταξίδι δεν αρχίζει με ένα πρώτο βήμα; καλά πας, συνέχισε, εδώ είμαστε!Quote:
Originally posted by olgaki82
ΠΟΣΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΚΑΤΑΠΙΝΑΜΕ ΤΑ <<ΠΑΝΤΑ..>>.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕΣ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΟΣΟ ΞΑΛΑΦΡΩΝΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.ΤΗΝ 1 ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΓΑΛΗΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑ ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΛΚΟΟΛΙΚΗ ΝΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ..
Ολγάκι ο Αριστείδης είναι φίλος μου! Γεια σου Αριστείδη μου! :D . Κι επειδή όπως σας είπα διακωμωδώ το πρόβλημα, να πω κι αυτό; Το ξέρω, θα το πω! :D .
Δε μπορώ να καταλάβω γιατί θα έπρεπε να φοβάμαι ένα άψυχο, χρωματιστό ή άχρωμο υγρό... μήπως να φοβάται αυτό εμένα καλύτερα; :D :D :D
Εδώ ο Γιάννης είδε ολάκερο θεριό και δε φοβήθηκε... το δικό μας δεν έχει χέρια να μας βαρέσει, ούτε στόμα για να μας φάει... σε τα μας τώρα; :D
(Αριστείδη, δες στην ίδια ενότητα, σελ. 3, το δικό μου \'ζήτημα\'. Τίτλος θέματος: \'Κάπνισμα και αλκοόλ: στυλ ή πρόβλημα;\').
Πάω βόλτα. Καλή συνέχεια σε όλους μας!
:D
kali s volta alobar:)
δεν μπορω να καταλαβω γιατι να παιρνω το αγολυτικο βραδυ που ετσι και αλιως κοιμαμαι και οχι πρωι που κατα τη διαρκεια τησ μερας εχω πιο εντονο αγχος.πιοσ ο λογος ρε παιδια?
χθες το βράδυ δεν πήγα στην ομάδα μου. έκατσα στο μπαλκόνι, είδα τηλεόραση, ξάπλωσα στη ξαπλώστρα και ο μήνας έχει εννηά! σήμερα το πρωί θα πάω για καφέ με ένα φίλο -αλκοολικός και αυτός- να συζητήσουμε θέματα που τον απασχολούν και που πιστεύει ότι μπορώ να τον βοηθήσω. τελικά, μια από τις πιό μεγάλες βοήθειες είναι να βοηθάς. να συμμετέχεις χωρίς όμως να το \"φορτώνεσαι\". αυτά τα κάναμε στο πιόμα που τα ξέραμε όλα και τα γιατρέυαμε όλα!!!!μ΄αρέσει που έχει συννεφιά, μ΄αρέσει που θα βγω βόλτα, μ\' αρέσει που έβαλα πλυντήριο κι όταν έρθω θα είναι έτοιμα τα ρούχα!! η ζωή είναι ωραία και αν τα έχει και με άλλον αυτό ποσώς με ενοχλεί. ας μου δίνει και μένα κάπου κάπου ένα φυλλάκι. σαν τη \"συννεφούλα\" ΄΄ενα πράμα. καλημέρα, κόσμε, βγαίνω!!!!!
καλημερα αριστειδη να περασεις ομορφα:)kai εγω θα παω κομμωτηριο να κοψω τα μαλια μου καρε πολυ κοντο ειναι πολυ μακρυα και θελω αλλαγη.ειναι ομορφη η ζωη στα απλα πραγματα:)kai παλι καλημερααααααααα σε ολους
παιδια μπορει να μην εχω γραψει καθολου σε αυτο το topik ομως σας διαβαζω....
ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ εισαι ωραιος ρε ΜΑΝ
και σε αυτο το τελευταιο που ειπες olgaki82 οτι η ΖΩη ειναι πολυ ομορφη στα απλα πραγματα !
εχω να πω οτι ΕΓΡΑΨΕς!!!!
Με εκτιμηση Θοδωρης
http://clubs.pathfinder.gr/Apeksartisi18ANW__
( ανοιγει και βλεπετε καλυτερα μονο με explorer7)
ευχαριστω θοδωρη:):):)να σαι παντα καλα και ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για οσα καταφερες:)μας εδωσες τεραστια δυναμη....
Καλησπέρα παιδιά. Ελπίζω να είστε καλά. Έχω χαθεί, πολλά θέματα. Υπάρχει κάποιο θέμα για το ΑΑ, ή να ανοίξω δικό μου για την εμπειρία μου εκεί; Αν ξέρετε πείτε μου. Ευχαριστώ.
Όλγα καλό το μαλλί;
:)