εχεις ατομα κιπ,εχεις εμας και αν οχι εμενα που ειμαι καινουρια τοσους αλλους εδω μεσα..εγω νομιζω οτι αν ζητουσες να μας συναντησεις ολοι θα ερχομασταν..
Printable View
εχεις ατομα κιπ,εχεις εμας και αν οχι εμενα που ειμαι καινουρια τοσους αλλους εδω μεσα..εγω νομιζω οτι αν ζητουσες να μας συναντησεις ολοι θα ερχομασταν..
Εμενα απλως μου γαμουσαν την ψυχολογια...δεν μου ειπαν οτι εχω ιδιαιτεροτητες...προτιμουσ� �ν να μου υποβιβαζουν τη σκεψη με αποτελεσμα να με κανουν να θελω να δειχνω συνεχεια \"εξυπνος\"...αντε να το αποβαλλω αυτο.
εσυ αν ησουν στη θεση τους πως θα αντιδρουσες?
Πρωτα εβλεπα ολους τους ανθρωπους ως ισους...τωρα τους φερομαι και εγω \"σπεσιαλ\" αλλα αυτο εγινε κατοπιν το \"******\" που εφαγα και μου διελυσε τη ψυχολογια.
Απλως δεν ηταν εξυπνοι.
Μα ουτε ενας ρε?
Και το γεγονός ότι αναρρωτιέσαι αν αυτό που σου είπε κάποιος από το διπλανό τραπέζι είναι αληθινό ή φανταστικό είναι δείγμα ψυχικής υγείας!
Αν είναι όντως φανταστικό και εσύ το έπαιρνες de facto ως αληθινό τότε θα ήταν δειγμα διαταραγμενης ψυχικής υγείας Keep...
Όμως, εσύ μπάινεις στη διαδικασία να αναρρωτηθείς...
Και φαντάζομαι τι βασανιστικό θα είναι να μην μπορείς να ξέρεις με σιγουριά τι ισχύει και τι όχι.
Αν ισχύει, τότε ούτε το σάλιο του δεν αξίζεις!!
Αν δεν ισχύει, γιατί συμβαίνει αυτό άραγε; Μη μένεις μόνο στο ότι κάτι δεν πάει καλά μέσα σου και γι\'αυτό συμβαίνει.
Είναι ίσως αυτό που προβάλεις εσύ στους άλλους. Πιστεύεις ότι αυτό σκέφτονται οπότε, πιστεύοντάς το τόσο πολύ, φτάνεις να το ακούς κιόλας...
Είναι ίσως αυτό που πιστεύεις εσύ για τον εαυτό σου. Πιστεύεις ότι δεν αξίζεις και το πιστεύεις τόσο πολύ που ακούς τον άλλο να σου το λέει...
Αχ keep, πόσες ερμηνείες μπορεί να υπάρχουν. Όλες όμως καταλήγουν σε ένα συμπεράσμα. Ότι εσύ πρέπει να πιστέψεις σε σένα. Κι είμαι σίγουρη ότι το προσπαθείς με νύχια και με δόντια. Απόδειξη τα όσα έχεις καταφέρει μέχρι τώρα. Όμως, βλέπεις ότι ακόμα κι αυτά, τα εξωτερικά επιτεύγματα δε φτάνουν τελικά. Πρέπει μέσα σου να πειστείς. Και αυτό το προσπαθείς...Αλλά ΄βλέπεις ότι πάλι δε φτάνει... Κι έρχεται πάλι και πάλι η απογοήτευση.
Αλλά χρειάζεται κάποιος άνθρωπος να σε βοηθήσει σε αυτό. Να πιστέψει σε σένα. Κι όταν η οικογένεια δεν το κάνει αυτό ή δεν ξέρει πως να το κάνει ή δεν το έκανε όταν έπρεπε, μήπως είναι καιρός να ψάξεις κάποιον να σε βοηθήσει keep...;
Συγνώμη αν γίνομαι κουραστική αλλά ήθελα πραγματικά να στα πω αυτά...:(
αρα συνεβαλλες και εσυ σε αυτο..σκεψου ομως οτι εσυ εαν ησουν στη θεση τους ειμαι σιγουρη οτι δε θα αντιδρουσες ετσι..δεν φταις εσυ που ειναι αναισθητοι και βλακες.
Καλα μαλλον εγω θα φταιω δεν μπορουν να φταινε ολοι...αλλα τι να πω...
Κιπ, απλα καθαρισε το μυαλο σου απο οποιαδηποτε αηδια σου εχουνε πει! Αν οι αλλοι ειναι ανεγκεφαλοι και αγνωμονες ειναι δικο τους προβλημα. Αυτοι εχουν προβλημα. Αφου το καταλαβαινεις οτι προσπαθουν να υποβαθμισουν το επιπεδο σου και την νοημοσυνη σου. Εχεις 2 επιλογες :
1. τους κανεις την χαρη να νομιζουν οτι αυτοι ειναι οι εξυπνοι κι εσυ γελας απο μεσα σου χωρις να ακους ουτε γραμμα απο αυτα που λενε.
2. Απλα δειχνεις με απεραντη ευκολια το επιπεδο που διαθετεις και τους αφηνεις στην μοιρα τους.
Και οι δυο επιλογες ειναι στο χερι σου κιπ. Σκεψου το.΅Εχεις αφησει τον εαυτο σου να γινει ερμαιο των ηλιθιων, ενω εσυ εισαι σαφως ανωτερος απο αυτους.
Ασε που αισθανομαι αισθηματα \"μεγαλειου\" παλι....το μισω αυτο.
μεγαλειου?
Ειμαι ενας ανθρωπος με ιδιαιτεροτητες αυτο ειμαι.
Ναι αισθανομαι κατα καποιο τροπο ανωτερος ενω δεν ειμαι.
Quote:
Originally posted by keep_walking
Ειμαι ενας ανθρωπος με ιδιαιτεροτητες αυτο ειμαι.
Και που ειναι το προβλημα σε αυτο????? Κι εγω ειμαι.Και??
Ποιος μου λεει οτι εγω ειμαι το προβληματικο ατομο και οχι ο απεναντι μου??