Quote:
Originally posted by krino
πανο στα συντριμια μιας σχεσης το γκρεμισμα της, δεν το εχει κανει ΠΟΤΕ ενας.
Αυτο που συμβαινει ο καθενας απο την μερια του να παιρνει την σκαπανη και να βαραει οσο του ερχεται.
Επισης γνωριζω οτι για να χτισεις μια σχεση πρεπει να ριξεις πολυ δουλεια, να χαμηλωσεις τους εγωισμους σου και στην τελικη να υπερβεις τον εαυτο σου, πραγματα πολυ δυσκολα.
Απο την αλλη, οσο δυσκολα τα κανεις ολα αυτα, τοσο ευκολα την διαλυεις, με ενα συντομο καυγα και γεια σας.
Ετσι θεωρω και εδω οτι ο καθενας εχει το μεριδιο του.
Αλλα αυτο δεν μας λεει και πολλα, ουτε λυνει το κομπο....
Εκεινο που μας λεει ομως ειναι αν υπαρχουν οι διαθεσεις - εκατερωθεν - να συζητησουν τα λαθη τους, να διαχειριστουν τις ανασφαλεις τους, το θυμικο τους και οτι αλλο ειναι σε υπερβολικη δοση.
Οπως λεει η μιμη, ο συντροφος ελεγε ψεμματα.
Κανεις δεν λεει ψεμματα αν δεν εχει λογους να το κανει αυτο.
Αγνοω στην υποθεση εδω, ποιοι ειναι αυτοι οι λογοι, θα πρεπει οομως να τους μαθει η φιλη μας.
Αλλιως πως μπορει να σταματησει ο αλλος να λεει ψεμματα η να υπεκφευγει?
Απο οσο γνωριζω ολα αυτα ειναι πολυ δυσκολες ιστοριες.
Για αυτο προτεινα την προσφυγη σε ενα ειδικο, ο οποιος οχι μονο θα βρει φορμουλα συνεννοησης,
αλλα αν εμβαθυνει κανεις θα βρει τους λογους που ο ταδε αναγκαζεται να προσφυγει στο ψεμμα για να καλυψει το κενο που δεν μπορει με την αληθεια.
Τελος στο θεμα της προσεγγισης, το θεωρω μια ηλιοτητα απο την αρχη μεχρι το τελος.
Εχω διαβασει παρομοιες ιστοριες και απαντησεις του τυπου, καντον να σερνεται και θα ερθει πισω σαν σκυλακι.
Εγω απανταω οτι ο πιο ψυχραιμος μπορει και υπερβαινει τετοιες γελειοτητες και κανει την πρωτη κινηση.
Αυτος που παραμενει σε αδρανεια και το παιζει δυσκολος (η) απλα κυριαρχει μεσα του αρνητικα συναισθηματα για τα οποια το καλυτερο που θα ειχε να κανει στη ζωη του ηταν να τα λυσει ασχετως αν θα κανει πρωτος η ογδοος κινηση.
Και αν θελετε προσωπικη αποψη,
100 φορες και αν με χωρισουν, 100 φορες θα κανω την πρωτη κινηση.
Οταν αγαπας διεκδικεις και τετοιες λεπτομεριες εχουν σημασια στους σεναριογραφους του χολυγουντ και οχι στην πραγματικη μας ζωη.
δεν με παραξενευει καθολου αυτο που λες κρινε γιατι σε ξερω λιγο και σου εχω ηδη γραψει οτι το ιχυρο σου χαρτι ειναι η αισιοδοξια σου που μετρετρεπει την υπερκινητικοτητα σε ωριμοτητηα αντι σε επιθετικοτητα μεσω του αυτοελεγχου..