σευχαριστω petran αλλα ειναι ολα δυσκολα.Δε ξερω αν θα περασει αυτο που νιωθω.Ουτε να περπατησω δε μπορω.:(
Printable View
σευχαριστω petran αλλα ειναι ολα δυσκολα.Δε ξερω αν θα περασει αυτο που νιωθω.Ουτε να περπατησω δε μπορω.:(
Quote:
Originally posted by afrula
άφρο το haloperidol \"καθαρίζει\" μετά από 3 μέρες maximum. Είναι απίθανο αυτά τα συμπτώματα που έχεις να είναι ακόμα από τα φάρμακα. Το ποιο πιθανό είναι ότι αυτά τα έχεις λόγου άγχους πλέον. Ίσως επειδή τρόμαξες με τα φάρμακα, σου έχει μείνει η εντύπωση ότι τα φάρμακα δρουν ακόμα, κάτι που προκαλεί περισσότερο άγχος και έτσι περισσότερες ζαλάδες. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι άθελα σου αγχώνεσαι γι\'αυτό έχεις τις ζαλάδες και την αστάθεια, δεν είναι από τα φάρμακα. Είπες ότι σ\'αρέσει να βγαίνεις έξω με τον φίλο σου πριν. Αυτό δε μου λέει εμένα \"ότι δεν μπορείς καν να περπατήσεις\". Για να πηγαίνεις κινηματογράφο σημαίνει ότι μια χαρά περπατάς (εκτός και αν σε πηγαίνει ο φίλος σου με κάποια υποστήριξη και δεν περπατάς μόνη σου) Όταν πάτε κινηματογράφο και είσαι απορροφημένη από το έργο, νιώθεις να ζαλίζεσαι τόσο όσο όταν είσαι σπίτι?
Να θυμάσαι ότι όσο μένεις άπραγη και στο σπίτι, τόσο ποιο πολύ θα τα δείνεις σημασία και τόσο ποιο πολύ θα νιώθεις αυτά τα πράγματα. Πρέπει να σηκωθείς άμεσα να κάνεις κάποια δραστηριότητα. Μην περιμένεις να αλλάξει κάτι αν δεν ασχοληθείς εσύ πρώτα, δυστυχώς-η-ευτυχώς έτσι είναι. Τι θα λεγες σιγά σιγά να αρχίσεις μαθήματα ECDL η κάτι τέτοιο?
Όσο για τις ζαλάδες προσπάθησε να \"μην τις κρίνεις\" εκείνη την στιγμή που έρχονται. Άστες εκεί να υπάρχουν, δεν πρόκειται να σου κάνουν κάτι κακό, ούτε θα χειροτερέψουν κάτι, ζαλάδες είναι. Τα φάρμακα να είσαι σίγουρη ότι έχουν καθαρίσει εδώ και πολύ καιρό.
γεια σου αφρουλα....και γεια σε ολους...συγνωμη που ρωταω αλλα γιατι ησουν μεσα απο εισαγγελεα?εχω ενα παρομοιο προβλημα...αν θελεις μου απαντας...
geia soy Lola
τι εννοεις οτι εχεις ενα παρομοιο προβλημα?
ανοιξε αν θελεις ενα καινουριο θεμα και πες μας τι συνεβη....
γειαα.... οταν ακουω για εισαγγελεα μου σηκωνεται η τριχα καγγελο...θα καταλαβεις Remedy ...
μεβαλε ο εισαγγελεας μεσα γιατι ημουν ταχα επικινδυνη και επιθετικη.Και ολα αυτα μενα email !!!!!!!χωρις καν να με δει.Μη μου τα θυμιζετε γιατι θα παω στο τμημα και θα κανω φονο
afrula, για να εγκλειστείς προφανώς έβαλαν την υπογραφή οι γονείς σου.κι εκεί που πήγες εξετάστηκες από δύο ψυχίατρους για να εισαχθείς.δεν βάζουν μέσα όποιον να \'ναι.να είσαι σίγουρη γι\' αυτό.
βρε αφρουλα μου συγνωμη παλι που ρωταω αλλα τι εκανες δηλ?πανω στα νευρα σου εδωσες κανα σκαμπηλη?αυτο δεν ειναι φυσιολογικο?μηπως ηταν λιγο υπερβολικο αυτο με τον εισαγγελεα?αν θες απαντας..δεν θελω να θυμασαι και να συνχιζεσαι
εγινε ενας μικρος τσακωμος εξω και ηρθε η αστυνομια και εγω αρνιομουν να παω στο τμημα για να πω τι εγινε και ειχα νευρα και υφος και πηγαν να μου βαλουν χειροπεδες και αντιστεκομουν και με χτυπησαν και εξω και μεσα στο περιπολικο με μπουνιες και κλωτσιες στο κεφαλι!!!!!Αυτα δε σας τα χω πει !!!ημουν γεματη μωλωπες!!!Και πηγα στο τμημα και νομιζα θα με πανε στο νοσοκομειο για χτυπηματα και βρεθηκα σε ψυχιατρειο.Ο ψυχιατρος ειδε ενα φαρμακο το abilify το οποιο τελικα συμφωνησα με το γιατρο να μη το παρω και λεει κατευθειαν ψυχωση εχει παρτε την.Και με δεσαν για 3 μερες!!!
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΑΥΤΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΩΣ?Νομιζω αν κανω κατι και ολοι οι δικοι μου μου το λενε οτι θα παω ξανα μεσα και αρχιζω και τρεμω .
Quote:
εγινε ενας μικρος τσακωμος εξω και ηρθε η αστυνομια και εγω αρνιομουν να παω στο τμημα για να πω τι εγινε και ειχα νευρα και υφος και πηγαν να μου βαλουν χειροπεδες και αντιστεκομουν και με χτυπησαν και εξω και μεσα στο περιπολικο με μπουνιες και κλωτσιες στο κεφαλι!!!!!Αυτα δε σας τα χω πει !!!ημουν γεματη μωλωπες!!!Και πηγα στο τμημα και νομιζα θα με πανε στο νοσοκομειο για χτυπηματα και βρεθηκα σε ψυχιατρειο.Ο ψυχιατρος ειδε ενα φαρμακο το abilify το οποιο τελικα συμφωνησα με το γιατρο να μη το παρω και λεει κατευθειαν ψυχωση εχει παρτε την.Και με δεσαν για 3 μερες!!!
Αφούλα αυτά που λες πάντως έχουν πολλά \"κενά\" και δεν μπορεί να καταλάβει κανείς (και ίσως ούτε και εσύ?) τι είναι αλήθεια και τι όχι. Εμείς νομίζαμε ότι σου έκαναν εισαγωγή λόγω του ότι έκανες απόπειρα αυτοκτονίας (ότι έκοψες τις φλέβες και ο \"αδερφός\" σου-υπάρχει άραγε?-έλεγε ότι πήρες και όλα τα χάπια). Τώρα λες ότι σε πήγαν μέσα για καυγά και ότι είχες και μόλωπες από τα χτυπήματα (δηλαδή τι έγινε? Έπαιζες μποξ με τους γονείς σου η με κάποιον άλλο?). Το θέμα σου πλεόν είναι για τον sherlock holmes και όχι για ειδικό ψυχικής υγέίας.
Quote:
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΑΥΤΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΩΣ?Νομιζω αν κανω κατι και ολοι οι δικοι μου μου το λενε οτι θα παω ξανα μεσα και αρχιζω και τρεμω .
Και χαλάρωσε, πως γίνεται δηλαδή να καταστραφεί κάποιος από 3 ημέρες νοσηλείας? Αυτός δηλαδή που σπάει σπονδυλική στήλη τι πρέπει να κάνει μετά? Οι υπερβολές και οι ακρότητες δεν βοήθησαν ποτέ κανένα.
αν δε καταλαβαινεις μην ασχολεισαι
Δε μπορεις να κοροιδευεις αν δε ξερεις!μακαρι να ησουν εσυ στη θεση μου
εκανα αποπειρα αυτοκτονιας και εμεινα 4 μερες .Και μετα εγινε ΑΥΤΟ!Εκατσα ακριβως ενα μηνα .Πηγαινε κατσε και μετα αν δεν εισαι φυτο σε ολη τη ζωη σου γραψε μου με αυτα που θα σου δινουν.