τη θετικη μ ενεργεια σου στελνω γιατι και εγω δεν μπορω τους οδοντιατρους φευγω και εγω καλο βραδυ και σ-κ..
Printable View
τη θετικη μ ενεργεια σου στελνω γιατι και εγω δεν μπορω τους οδοντιατρους φευγω και εγω καλο βραδυ και σ-κ..
Ολγακι ξερεις τι λενε αμα ποναει το δοντακι καποιου ε? :p
sunset καλο ξημερωμα και σε εσενα :)
καλο βραδυ βυεεεε
Ναι - με τον εαυτό τους. :):)Quote:
Originally posted by olgaki82
O AIWNIOS αγωνας των 2 φυλλων.
sunset καλημέρα. Παρακαλώ να μου στείλεις και μένα πμ.Quote:
Originally posted by mariap
sunset στειλε και σε εμενα :)
Παιδιά καλημέρα! Όσον αφορά το θέμα μας έχω να πω τα εξής. Ανάλογα με τις ανάγκες και την κοσμοθεωρία που έχει ο καθένας μας, επιλέγει και το σύντροφό του. Άλλος θέλει την δίμετρη κούκλα, άλλη τον πλούσιο γιατρό, άλλος την σκανδιναυή κι άλλη τον ιταλό. Όλοι κάνουμε επιλογές και μετά τις πληρώνουμε.
Επίσης θέλω να πω πως κάθε λαός έχει τα κουσούρια του και δεν φταίνε για όλα οι Έλληνες και οι Ελληνίδες. Έχετε μπει ποτέ σε μπάνιο γαλλίδας? Θα φρίξετε από την βρώμα. Αυτή βέβαια το θεωρεί φυσιολογικό. Οι γερμανίδες δεν ξυρίζονται ποτέ. Δεν τους ενδιαφέρει αν η τρίχα στα πόδια τους είναι ξανθή ή μαύρη ή αν οι μασχάλες τους ζέχνουν. Όσο για το ανατολικό μπλοκ, επειδή σε αυτά τα μέρη πεινάνε, έρχονται εδώ οι κοπέλες, δουλεύουν τον κάθε κωλόγερο ψιλό γαζί και μόλις αυτός ψοφήσει -ή τον ψοφήσουν- γλεντάνε την σύνταξη. Δεν τις κατηγορώ. Καλύτερα να έχουν έναν πελάτη παρά να δουλεύουν στη Συγγρού. Είμαστε οι επιλογές μας, εγώ αυτό κατάλαβα.
παιδια δεν ξερω αλλα εγω ειμαι 80 κιλα με 1.70 και ποτε δεν μου ειπε καποιος για τα κιλαμου.αντρας.
αντιθετα εχω πολυ περαση τελευταια.
Φυσικό είναι. Δεν είσαι η φάλαινα όρκα αλλά μια κοπέλα με καμπύλες. Αν ήσουν όμως 115 κιλά αντί για 80, τότε θα είχες να αντιμετωπίσεις ρατσισμό.Quote:
Originally posted by panikoula
παιδια δεν ξερω αλλα εγω ειμαι 80 κιλα με 1.70 και ποτε δεν μου ειπε καποιος για τα κιλαμου.αντρας.
αντιθετα εχω πολυ περαση τελευταια.