Είναι έγκυρα αυτά τα τεστ τα έχει κάνει κανείς;
Printable View
Είναι έγκυρα αυτά τα τεστ τα έχει κάνει κανείς;
ναι ειναι εγκυρα!
πρεπει να πας σε γιατρο να σου δωσει κατι να μην σκεφτεσαι ολα αυτα τα πραματα κι σε βασανιζουν . αν οι δικοι σου θελουν το κακο σου πρεπει να υπαρχουν αποδείξεις κι να τους πας αστυνομία αυτο θα φανει .
σου ειπα οτι πρεπει να πας σε δικιγορο κι να το πεις μετα σε ψυχιατρο να παρεις χαρτι οτι ολα οκ κι μετα να ξεσκεπασεις αν κανουν κατι αυτους .ποσο πιο απλο ??
θα πας σε γιατρο που ειν επιλογης δικης σου ανεπηρέαστος κι οτι πει ετσι θα ειναι κι αν πρεπει να παρεις αγωγη για καλο σου θα το κανεις για σενα για νασε εσυ καλα . αν τωρα οι δικοι σου σου κανουν κασκαρικα αυτο θα φανει κι θα ζητήσεις φυσικα στηριξη απο δικηγορο .
ρε φιλαρακι αν θες να σταματήσει ολο αυτο πρεπει να κανεις αυτα τα πράματα να φυγει κι σενα η ταλεπορια σου .
Λόγω επικαιρότητας αν πεις πως είσαι θύμα ενδοοικογενειακής βίας θα σε προστατεύσουν. Φυλακή δεν θα μπεις ούτε εσύ ούτε κανείς από το σπίτι σου, αλλά αν αποδειχθεί ότι έχεις δίκιο δεν γίνεται να μένεις μαζί τους θα πρέπει να ζήσεις κάπου μόνη σου. Όσο για τις εξετάσεις είναι υποχρεωμένοι να τις κάνουν. Αφού δέχεσαι απειλές και έχεις υποψίες πως σου δίνουν ουσίες παρά την θέληση σου και δεν ξέρεις τι σου κάνουν θα το ερευνήσουν.
πολυ σωστα ετσι .
Όταν έμενα μόνη μου σε άλλο σπίτι πριν κάποια χρόνια και φυσικά δεν την κάλεσα ποτέ να έρθει τη μάνα μου, μου έλεγε από το τηλ τότε ότι είναι ωραίο το ροζ τασάκι, και ροζ τασάκι είχα εγώ στο σπίτι μου στο οποίο και δεν είχε έρθει ποτέ μέσα!!
εκτός και αν είχε έρθει και με είχε χαπακώσει και ξεμαλλιάσει στα κρυφά πάλι και έτσι ήξερε για το ροζ τασάκι
Μπορεί να το είχες πει σε κάποια συζήτηση... Δεν θα μπορούσε να μπει μέσα στο σπίτι σου χωρίς κλειδί! Δεν ήξερε που είναι το σπίτι και ποια είναι η είσοδος. Οπότε είναι αδύνατον να έγινε κάτι από την μάνα σου σε αυτή την περίπτωση
Υπάρχει περίπτωση να μου δίνουν ηρωινη ? Ξέρεις κανείς αν προκαλεί αμνησία ?
Θα σου είχε χτυπήσει το κουδούνι και θα ήξερες ότι της άνοιξες. Πώς αλλιώς να είχε μπει μέσα;
Πώς είσαι σήμερα;