ειμαι εντελως μαριονετα.
Printable View
ειμαι εντελως μαριονετα.
της ασθένειας ή των ανθρώπων?
ολοι μας ειμαστε κιπ μεχρι της 4 του οκτωβρη....Quote:
Originally posted by keep_walking
ειμαι μαριονετα .
και απο τς 5 και μετα για αλλα 4χρονια η μεχρι τον μαρτη...
αλλοι αποφασιζουν για ολους μας ....
αλλοι μας τρελαινουν για να κανουν την δουλεια τους ....
ποια δουλεια τους ?να μας βγαζουν τρελους αν δεν καταλαβαινουν τι θελουμε!
ρε συ κιπ , για παρτη τους δουλευεις η θα ασχοληθεις καποτε σοβαρα με τους δικου σου φιλους εδω μεσα ?
ασε τον εξω κοσμο να κουρευεται....
εδω εισαι αρχοντας ....
κοιτα σε λιγες μερες ποσοι σου εχουν προτεινει λυσεις ...
αρχισε το ξεκαθαρισμα...
ποιος θα μεινει στα θα και ποιος πργματικα αισθανεται αυτα που γραφει....
Έχω στεναχωρηθεί πολύ με την παρούσα κατάσταση σου keep_walking. Δεν είχα σκοπό να ξαναγράψω στο φορουμ, αλλά θα κάνω μια εξαίρεση για να σου ευχηθώ να το ξεπεράσεις. Οι μελέτες πάνω σε ανθρώπους με τέτοιου είδους προβλήματα keep, έχουν να υποδείξουν κάποια στοιχεία, τα οποία αξίζει να λάβουμε υπόψη μας.
1. Η πόρτα της ψύχωση σαν ανοίξει, στην συνέχεια δεν κλείνει εντελώς. Οι σκέψεις δηλαδή αναπλάθουν πάνω στον ίδιο τρόπο συναισθηματικής λειτουργίας, κάτι το οποίο φαίνεται πως αναπτύσσεται από μικρή ηλικία, άρα αρχίζει να εκδηλώνεται με την κορύφωση της συναισθηματικής ανάπτυξης (και στην συνέχεια με υποτροπές μετά από περιόδους έντονης φόρτισης).
2. Η συνείδηση δεν επηρεάζεται άμεσα από την ασθένεια. Εκεί θα πρέπει να επενδύσεις keep. Τα φάρμακα απλώς μπλοκάρουν το πρόγραμμα, δεν το patch-άρουν.
Βγάζεις προς τα έξω το μίσος σου keep με μεγάλη ένταση, επειδή δεν το έβγαλες έξω όταν έπρεπε. Με αυτό έρχεσαι πιο κοντά με τα καταπιεσμένα συναισθήματα σου.
Σου εύχομαι να δυναμώσεις, να μπορέσεις να κοιτάξεις αυτό που σε μπλοκάρει, και να έχεις το θάρρος να το κοιτάξεις στα μάτια και να το φτύσεις κατάμουτρα.
vince, λείπεις από το φόρουμ.
vince,
χαίρομαι πολύ που σε ξανακούω γενικά αλλά και ειδικά τώρα!
Οι δύο τελευταίες σου φράσεις είναι πολύ σημαντικές. Μακάρι να βοηθήσουμε όσο μπορούμε τον κηπάκο αλλά και να φροντίσει και ο ίδιος να βγει από αυτό το αδιέξοδο...
Και θα συμφωνήσω με την pelariry, η απουσία σου είναι αισθητή...
άνδρας είμαι.
Ποια ψυχωση γαμω το...την ψυχωση των αλλλων?
την ψυχωση αυτων που ανοιγουν το στομα τους και δεν ξερουν τι ξεστομιζουν?
τεσπα εχω ηρεμησει λιογ...τρελλος σιγουρα ετσι με ξερουν ολοι και μου εχουν θεσει και τα ορια μου....πολυ καλα...ουτε να διανοηθω τιποτα περα απο ρομποτοειδες κινησεις.
αλλιως ερχεται ο πονος.
χαρηκα που επεστρεψες εστω και για λιγο vince.
θα κανω οτι γουσταρω...με ακουτε...δεν θα θεσω κανενα οριο στην υπαρξη μου.
τωρα ηρεμησα λιγο
εμμμ καιρος ηταν....
για πες τα σχεδια σου βρε κηπ.